• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Teyzemlerin Herşeye Karışması

papatyalitac

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
219
63
13
Bu dert mi diyebilirsiniz ama artık bana dert oldu ne dedemlere ne teyzemlere gidesim geliyor ne giysem onlara batıyor yok kısa giyinmişim yok dar giyinmişim normal kot giyiyorum ona bile dar diye laf ediyorlar tişortlerim V yaka imiş ordan gogusum belli olurmuş böyle dişarı çıkarsam bana kotu gozle bakarlarmiş ya artık bıktım bir görmezden geldim iki gormezden geldim her gittigimde laf sokuyorlar artik gidesim yok yani benim yasam ve giyim tarzim böyle yazın mecbur şort capri giyiyorum alerjim var kot vs giyip terlerse bacaklarım çok kötü oluyor anlamıyorlar yok bana bir gün tecavuz edeceklermis falan ne demeliyim buyukler diye bise de diyemiyorum

şort giymeyle tecavüzü bağdaştıran güruh.. yeminle tiksiniyorum. :işsiz:

buralara gelene kadaar.. daha önemli mevzular var ülkede, ah onları bi görseler.

mesela kravatlı sapığın kediciğe tecavüz etmesi gibi! Trajedi..

Son düzenleme:
Laf söyleyen söyleyene. Hiç umrumda değil.
Sen neden bu kadar içlendin ki?

Benim de dayım yapardı. Üstelik sadece kot pantolon giyiyorum diye. Dedikoducu manyak. Babam birşey demez o derdi. Yıllar yıllar evvel burnumdan getirirdi. Şimdi kendi gelini giyiyor, şuh makyajlar yapıyor ama gıkını çıkartamiyor.
Çok şükür dayılarım öyle değil
ama teyzelerim biktirdi

Sorun annenizde sadece başkasında değil. O benm çocuğuma karışmayın o ne giyeceğini bilir dese bunlar olmaz
Maalesef bir teyzem ondan büyük zaten diğeride annesini bile lafini demeyen yaşli anneannemle bile kavga eden biri annemi asla dinlemez annemde diyor ama onu duyan yok ki boşver kizim diyor ama

Benim de dayım yapardı. Üstelik sadece kot pantolon giyiyorum diye. Dedikoducu manyak. Babam birşey demez o derdi. Yıllar yıllar evvel burnumdan getirirdi. Şimdi kendi gelini giyiyor, şuh makyajlar yapıyor ama gıkını çıkartamiyor.
Benim dayım da aynısını yapardı . Açık giyinen biri de değildim . Kot pantolon üstüne kolsuz Tişört giymiştim yani Sıfır kol . Bana bu ne kızım böyle giyilmez dedi kusenime niye bşy demiyorsun dayı dedim . Onun babası hayatta senin baban ölü Demişti .

Benim dayım da aynısını yapardı . Açık giyinen biri de değildim . Kot pantolon üstüne kolsuz Tişört giymiştim yani Sıfır kol . Bana bu ne kızım böyle giyilmez dedi kusenime niye bşy demiyorsun dayı dedim . Onun babası hayatta senin baban ölü Demişti .
Şu insanlarin giyimine karisanlardan nefret ediyorum

Oha. Densize bak. Sanki babalarimiz ölmüs diye kendimize sahip cikamiyormuymusuz?! :deli:

Akrabaların ne söylediğini hala önemseyen kaldı mı yaa?
Benim gözümde akraba uzak durulması , sözlerine kulak asılmaması gereken insanlar güruhu. Safi zarar...

Siz de bir süre gitmeyin teyzeye. Sorarlarsa da eleştirilerinizden sıkılmış desin anneniz :KK48:

Back
X