Merhaba kızlar yine teyzem ve ben teyzem 1 hafta bizde kaldı öyle değişikli olsun diye anneannem ve dedemle yaşıyor çünkü kafası dağılsın dedik ama burnumuzdan geldi o 1 hafta herşeyime karıştı balkona oturdum komşunun oğlu bana baktı diye laf çıkardı sevgili diye yatarken şort giydim s*rtük o*ros*u demediği kalmadı adet oldum benim ki çok zorlu geçiyor adetim kusuyorum ishal oluyorum ama yinede onun için kahvaltida seviyor diye krep yaptım sonra uzandim kahve yap dedi bende teyze cok kotuyum dedim anlamadi kufurler saydırdı sonrada zaten gitti ama ben hergun kendi icin biseler yaptim odami verdim kitap aldim ona sigara aldim hergun kahvesini yesilcayini nescafesini eksik etmedim bugunde dayimlar ve kucuk oglu var 4 yasinda onlar geldi teyzemlere kucuk kuzenimde beni cok seviyor annemde e sende git teyzenlere vakit gecirirsin dedi bende tamam dedim hazirlandim dayimi bekliyorum teyzem aradi anneme senin kizin gelmesin terbiyesiz oglanlarla konusuyor onlarla bakisiyor kisa sort giyiyor terbiyesiz dinsiz imansiz onu istemiyorum demis cok kotu oldum bogazima birsey oturdu sanki aglayacak gibiyim annemde cok sinirlendi kapati telefonu yuze of sinirim bozuk napicam