Yine teyzem ve ben

Aynı benim teyze. Bir kere şiddetli kavgamız olmuştu beni dava edecekmiş sözde baya saydırmıştı. Tabii bende ağzının payını vermiştim. Sonra dayanamadı yanıma geldi. Ne dengesizler bunlar ya.
Yüz vermeyin fazla.

Teyzemiz müzmin bekar ise asksizlik başına vurmuş sanırım. Dedelerle yasadigindan yasindan olgun davranmak zorunda kalirken ruhsal dengesini yitirmis de olabilir.

Tedavi alması lazım. Iflah olmaz. Iyilik yapmışsınız ama olan size olmuş. Çok taviz vermeyin eli ayağı tutan keyfine bakabilir. ( ileride bunu kapı girişine yazdiracagim ben de )
Kimseye kendinizi ezdirmeyin. Teyzeniz de olsa sizi üzmeye hakkı yok. Saygi büyüğe ise küçüğe sevgi şartını koşun mutlaka hatırlatın bol bol.
O kadar haklisinizki tskler

Canım dedem ve anneannem rahatsız biri kanser digeri kalp hastasi her hafta yanlarina gidiyorum gelmesem küsüyorlar gidince de mecbur onla da görüşüyorum son zamanlarda iyi anlaşıyorduk son gün böyle yaptı zaten bizde kalmasını biz istemedik kendi geldi kuruldu

Anneanneni dedeni yarım saat görüp çık bence muhatap olma

Ay düşündüm de, benim teyzem melek gibiymiş. Canım teyzem.

Konu sahibi yüz vermeyin şuna, teyzeyse teyzeligini bilsin. Cazgır şey.

Merhaba kızlar yine teyzem ve ben teyzem 1 hafta bizde kaldı öyle değişikli olsun diye anneannem ve dedemle yaşıyor çünkü kafası dağılsın dedik ama burnumuzdan geldi o 1 hafta herşeyime karıştı balkona oturdum komşunun oğlu bana baktı diye laf çıkardı sevgili diye yatarken şort giydim s*rtük o*ros*u demediği kalmadı adet oldum benim ki çok zorlu geçiyor adetim kusuyorum ishal oluyorum ama yinede onun için kahvaltida seviyor diye krep yaptım sonra uzandim kahve yap dedi bende teyze cok kotuyum dedim anlamadi kufurler saydırdı sonrada zaten gitti ama ben hergun kendi icin biseler yaptim odami verdim kitap aldim ona sigara aldim hergun kahvesini yesilcayini nescafesini eksik etmedim bugunde dayimlar ve kucuk oglu var 4 yasinda onlar geldi teyzemlere kucuk kuzenimde beni cok seviyor annemde e sende git teyzenlere vakit gecirirsin dedi bende tamam dedim hazirlandim dayimi bekliyorum teyzem aradi anneme senin kizin gelmesin terbiyesiz oglanlarla konusuyor onlarla bakisiyor kisa sort giyiyor terbiyesiz dinsiz imansiz onu istemiyorum demis cok kotu oldum bogazima birsey oturdu sanki aglayacak gibiyim annemde cok sinirlendi kapati telefonu yuze of sinirim bozuk napicam
TEYZEnizin psikolojik sorunları var gibi

Teyzenin psikolojik durumu iyi degil bence. Insan yegenine küfür eder mi ya? Annen bisey demiyorsa teyzene ne sort giyip giymemen, erkeklerle konusup konusmaman

Back
X