- 2 Temmuz 2013
- 4.165
- 8.824
- 358
- Konu Sahibi Ruzgarli Tepe
-
Ben Mehmet'ten şüpheleniyorum. Hoca mesaj yazdı şu tarihte buluşacağız diye ama gördüğü halde cevap vermedi. Normalde hemen atlardı. Ben de 2 ay yaz boyu bekledim diye mesaj attım hocaya. Ağustos 15'e kadar Ankara'daydım. Şu an aparttan çıktım, kalacak hiçbir yerim yok ve bu yaptıkları sinir bozucu.Grubunuzun değişmesini talep edin veya kendiniz bağımsız çalışın. Danışman hocaya da açık açık onların kaçtıklarını, peşlerinden koştuğunuzu anlatın.
Ayıp olur diye de çekinmeyin, muhtemelen diğerleri arkanızdan bayağı sallamışlardır.
Siz ne yaptınız?Bitirme projesi, bir cihaz yapıyoruz basitçe. Yüzdük, yüzdük kuyruğuna geldik ve kod ile elektronik bölümü birleştirmek gerekiyor. Ama kod bölümünü Ahmet yazdı, ilk başta uğraştı. Sonra tamamen saldı. Su an ne yaptı bilmiyorum, ben kodlamada kötüyüm. Mehmet kendi cihazını yaptı kafasında ama kod ve cihazı birleştirip denememiz gerekiyor.
Benim yaptığım bölüm kod ile entegre olmalı. Mehmet diğer Ahmet alakasız bir bölümü aldı, uyanıklık yapıp. Kendi cihazını da bana verip ikiniz yapın diye ortadan kayboldu. Hoca sizin birleşip entegre etmeniz gerekiyor dedi ama ortada kimse yok.Siz ne yaptınız?
Siz kendi bölümünüzü yaptıysanız gerisini onlar halletsin. Birleştirme aşamasında bir araya gelirsiniz. Kendi lehinize döndürecek şekilde hocayla görüşün.Benim yaptığım bölüm kod ile entegre olmalı. Mehmet diğer Ahmet alakasız bir bölümü aldı, uyanıklık yapıp. Kendi cihazını da bana verip ikiniz yapın diye ortadan kayboldu. Hoca sizin birleşip entegre etmeniz gerekiyor dedi ama ortada kimse yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?