Mutfak Dekorasyonu tezgah arası seramigim nasıl:))

busraug_1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2014
306
73
DSC_1491.JPG

çok hoş, değişik. tabii en doğru yorum uygulandığında mutfağını tamamın nasıl yakışıp yakışmadığıyla yapılabilir :) şimdiden güzel günlerde kullan :)

Bittiğinde koyucam bana da çok değişik geldi cam seramik yaptıcaktım aslında onların derzleri sıkıntı gibi geldi bakalım umarım hoş durur yorumun için teşekkürler

Bitti mi mutfagin merakla bekliyorum. nasil duracak ?bende mutfak yaptircam da fikir edinmiş olurum .

IMAG0104.jpg
IMAG0103.jpg
IMAG0102.jpg
duvarın biri böle turkuaz aslında burda gözüktügü gibi degil daha Güzel bi turkuaz nese şimdi sizce ben buraya nasıl bi halı ve perde almalıyım

Eklentiler

• IMAG0103.jpg
    IMAG0103.jpg
    81,3 KB · Görüntüleme: 193
Fonlu yazacaktim bu arada mutfağin plani ayni benimkinden:) çok güzel olmus güle güle kullanin .

Fonlu yazacaktim bu arada mutfağin plani ayni benimkinden:) çok güzel olmus güle güle kullanin .

dırek dolap kapakların kenarlarındakı mavılıkler cektı dıkkatımı neden oyleler. ama duvarda turkuaz oldugu ıcın bırazda uyumlu gıbılermı sankı bılemedım. tek kanadı fonlu beyaz zebra perde olabılır. fon olmasada olur. halıya gelınce cok guzel mutfak halıları cıkartıyor artık fırmalar az mavılı ap acık suthahvelı halılar olabılır. ama sgayy halı olmamalı bence temızlıgı dıgerlerı gıbı kolay degıl.

Pencereyi tam resimler misiniz ? yarım bir perde düşünür müsünüz bu arada şunlar gibi , benim mutfağımda pencere olsaydı eğer yarım perde yapmak isterdim :)) ancak amerikan mutfak evim , ve pencerelerim italyan pencere hal böyle olunca yarım perde yapamıyorum.. neyse eğer bu tür bir şey düşünürseniz bence hem meraklı gözlerden korunmuş olursunuz hem de mutfağınız daha aydınlık olur bir bakın isterseniz.
Motion-Sensor-Kitchen-Faucet-faucets-fixtures-style-faucet-brizo-stainless-steel-brushed-nickel-sprayer-wall-mounted-motion-sensor-freuer-water-mount-copper-vanity-gap-bowl-Simple-black-kitchen-faucet.jpg

6a014e5ffea0ba970c017c3616ce78970b-500wi

Korean-style-short-font-b-curtain-b-font-decorating-font-b-door-b-font-hangings-yarn.jpg

American-Red-Deer-font-b-Half-b-font-font-b-curtain-b-font-Coffee-font-b.jpg

Yellow-Kitchen-Curtains1.jpg

yarim-perde.jpg

X