Tezgah üstünde ıvır zıvır bulundurur musunuz ?

Tezgahımın üstünde kettle yağ ve narekşiliğim birde kavonozda çay şu bomboş tezgahlar mutfağı çok cansız gösteriyor sanki evin hanımının yemek yapma becerisi yok gibi !

Benim tezgahımın üzeri malesef ful dolu desem yeridir. Bende çok seviyorum öyle bomboş mutfak tezgahlarını ama bende bu mümkün olmuyor. Dolaplarım ağzına kadar dolu ve her kullanımda dolaptan çıkarmak benim için fazla lüks olur, onu aramak bulmak falan. Elimin altında olsun istiyorum ben. Mutfak tezgahımda Mikrodalgam (günde 3-5 kez kullanırım), mutfak robotum (rende ve bıçağını sürekli kullanırım), blandırım, tost makinam (sabahları tostumu kendim yapıp götürürüm işe), kettle, baharatlık, tuzluk yağlar ve sıvı sabun var. Bende tezgah üstünde bulaşıklık ve özelliklede çöp kutusuna sinir olurum. Çöpün tezgahta ne işi var ?? Sonuçta bu tezgahlarda bomboş dursun diye yapılmamış kızlar, kullandıklarımızı tabiki koyacağız, öyle her seferinde sandalye üzerinde bu nerdeydi şu nerdeydi diye arayamam ben. Zaten bişey dolaba bi kere kalktımıydı ben onu kullanmıyorum demektir artık :)

ben tezgahin bos olmasina hep ozen gostermisimdir bana ozaman mutfak temiz derli toplu gorunur.bazi mutfaklar gordum tezgahta ne ararsan var su makine bu makine ben sevmiyorum. mutfagimda mikrodalga, su isitici ve kahve makinem bide sivisabun

Bende tezgahın üzerinin mümkün olduğunca boş olmasından yanayım.

Öyle bir sürü ıvır zıvır elimin altında olursa rahat çalışamam.

Tezgahımın üstünde yağ şişelerim kettle ve birde sıvı detarjan var.

Onlarda sürekli lazım olduğundan elimin altında olmasını tercih ediyorum.

Boş olunca işim bittikten sonra tüm tezgahı çamaşır sulu mutfak yüzey temizleyici ile temizlerim.

O yüzden ne kadar boş olursa o kadar kolaylık oluyor ve tertipli görünüyor.

Tezgah üzerinde duran herşey dağınık gibi durur sevmem tertip sadelikten tanayım sadece kenarda kettle durur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…