That Sugar belgeselini izle ve benimle ŞEKER ORUCUNA Başla!!

bende iyiyim çok teşekkür ederim,hala kilo vermeye uğraşıyorum 61,1 geldim bugün hedefe yaklaştım ama önemli olan aynadaki görüntü tabi, hedefim o görüntüyü yola koymaya yeter mi bilmiyorum ama devam ediyorum hala
insallah hedefine de istedigin goruntuye de ulasirsin canimm biz pes etmeyenleriz biz hakediyoruz inaniyorumm olacaaak :))

cok tesekkurler canimm :KK200::KK200:

iyiyim cok sukur sinavlarim bitti :)

canim 3 4 kilo kadar verdim,belim inceldi göbeğim indi hafifledim.Adet öncesi yeme ataklarindan kurtuldum:nazar::nazar:

sen neler yaptin nasilsin?

Maşallah süper bir şey bu ya inanamadım . Tebrikler canım şakın pes etme :)

insallah canim sen devam et asla birakma ben de bırakmam söz :))

sende ne gibi değişiklikler oldu??
Ben de kilo verdim gibi ama tam emin olamıyorum . Kıyafetlerimde rahatlığı hissediyorum .
Bu arada ben bir haftadan beri sirkeli su içiyorum . Açlığı kesiyor . Bakalım ne kadar etkileyecek .

sirkeli su mideye rahatsizlik vermez mi canim
Konuda biraz balla karıştırıp için diyor , eski konu gerçi . O zaman mide sorunu olanları etkilemiyormuş . Ben de tam bilmiyorum tabii ama bal sevmiyorum zaten bir de tatlı yemiyoruz o nedenle ben 1 tatlı kaşığı sirkeyi birazı suya katıp içiyorum . İlk günler sadece gaz yaptı , şimdi alıştım galiba , geçti . Şimdilik devam etmek istiyorum bakalım .

düzenli bildirim yapacaksanız tekrar listeye ekleyebilirim :)
haklisin canim Kıyamiyorum da zaten bakalim hayırlısı

Kesinlikle! Hatta bugün soslu fıstık yiyecektim ama paketli gıda olduğu için almadım. Sahi, soslu fıstık vb. tarzı paketlenmiş kuruyemiş de yasak listesinde mi? o_O

Kesinlikle! Hatta bugün soslu fıstık yiyecektim ama paketli gıda olduğu için almadım. Sahi, soslu fıstık vb. tarzı paketlenmiş kuruyemiş de yasak listesinde mi? o_O
yani paketilli gida oldugu icin yemesek daha iyi cok iyi yapmissin canimm :)

18 KASIM CUMA

C cranial 49.GÜN :nazar::nazar:
@Baharherbahardiyetyapar
L life is good
Safir Taht Safir Taht
A asyaby 18.gün GoldenVenus GoldenVenus Cilekli Turtam Cilekli Turtam @up2551@GoldenVenus
Cilekli Turtam Cilekli Turtam
@up2551
timinchin timinchin 1. gün

Ben böyle ekledim kendimi ama sanırım yanlış yaptım. Özür dilerim, acemiliğime geldi. Bildirimi yazıp geçmeli miydim sadece? :eek:
ayy cok tatlisin dur ben ekliyim senii hemen sen de her gun kacinci gunde oldugunu yazarsin :))

Konuda biraz balla karıştırıp için diyor , eski konu gerçi . O zaman mide sorunu olanları etkilemiyormuş . Ben de tam bilmiyorum tabii ama bal sevmiyorum zaten bir de tatlı yemiyoruz o nedenle ben 1 tatlı kaşığı sirkeyi birazı suya katıp içiyorum . İlk günler sadece gaz yaptı , şimdi alıştım galiba , geçti . Şimdilik devam etmek istiyorum bakalım .
@cranial yanlış bilgi vermişim , mide sorunu olanlar içmemeliymiş .

Back
X