Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
THE BıG BANG THEORY’NıN ‘DAHıLERı’
Leonard Hofstadter, IQ Derecesi: 173
Leonard, arkadaşı Sheldon ile asansörlerin her daim bozuk olduğu apartmanda aynı daireyi paylaşıyor. Salonlarında yer alan beyaz tahtanın üzeri her daim fizik denklemleriyle dolu.
Sheldon Cooper, IQ Dercesi: 187
Leonard’ın en iyi arkadaşı. Aynı evi paylaşıyor ve aynı iş yerinde çalışıyor. Sheldon, California Teknoloji Enstitüsü’nde kuramsal fizik üzerine kafa yoruyor. Apartman dairelerinin salonunda bulunan beyaz tahtaya teorilerini yazmaya bayılıyor. Biz normal zekalı insanların aklının ermeyeceği bir konuda, Temel Parçacıklar’a dair Sicim Teorisi üzerinde çalışıyor.Leonard’ın zekasıyla problemleri söz konusuyken o zekasına sıkı sıkıya sarılmış durumda.
Penny, Güzellik Derecesi: 100
Sharon ve Leonard’ın apartmanlarında karşı daireye yeni taşınan karşı kapı komşuları. Dahilerin arkadaşlarından Wolowitz’in tabiriyle; “Üzerine cheesecake kokusu sinmiş bir tanrıça”. Günlük yaşama dair kendine has çözümleri var.
mükemmel bu dizi ya arkadaşlarıma öneriyorum hep ama fizik falan açmıyor milleti galiba ama ben aşırı beğeniyorum Sheldon nın insansı duygularının eksikliği falan çok güldürüyor(=
ben cnbce den gidiyorum geçen bölüm, üst kattakiler taşındı diye şeldının girdiği tripler aynı ben, aynen bende , müzik sevmeyen, doğrugan olmayan, halı seven üst kat komşu istiyorum mümkünse:roflol::roflol::roflol: