• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

the big bang theory :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
o_Big_Bang_Theory_Cast.jpg

bayılıyorum bu diziye:asigim:

THE BıG BANG THEORY’NıN ‘DAHıLERı’

291423.jpg

Leonard Hofstadter, IQ Derecesi: 173
Leonard, arkadaşı Sheldon ile asansörlerin her daim bozuk olduğu apartmanda aynı daireyi paylaşıyor. Salonlarında yer alan beyaz tahtanın üzeri her daim fizik denklemleriyle dolu.

291424.jpg

Sheldon Cooper, IQ Dercesi: 187
Leonard’ın en iyi arkadaşı. Aynı evi paylaşıyor ve aynı iş yerinde çalışıyor. Sheldon, California Teknoloji Enstitüsü’nde kuramsal fizik üzerine kafa yoruyor. Apartman dairelerinin salonunda bulunan beyaz tahtaya teorilerini yazmaya bayılıyor. Biz normal zekalı insanların aklının ermeyeceği bir konuda, Temel Parçacıklar’a dair Sicim Teorisi üzerinde çalışıyor.Leonard’ın zekasıyla problemleri söz konusuyken o zekasına sıkı sıkıya sarılmış durumda.

291425.jpg

Penny, Güzellik Derecesi: 100
Sharon ve Leonard’ın apartmanlarında karşı daireye yeni taşınan karşı kapı komşuları. Dahilerin arkadaşlarından Wolowitz’in tabiriyle; “Üzerine cheesecake kokusu sinmiş bir tanrıça”. Günlük yaşama dair kendine has çözümleri var.

Bende Sheldon'un hastasiyim, olduruyor beni gulmekten. kaydirigubbakcemile3

valla bende Sheldon hastayım, obsesif, takıntılı hallerine bayılıyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Hele bir bolum vardi ya galiba 2x12 idi.
Sheldon penny'e sariliyor hediyesine okadar bayildigi icin o bolum superdi yaa kirildim gulmekten.

mükemmel bu dizi ya arkadaşlarıma öneriyorum hep ama fizik falan açmıyor milleti galiba ama ben aşırı beğeniyorum Sheldon nın insansı duygularının eksikliği falan çok güldürüyor(=

ben cnbce den gidiyorum geçen bölüm, üst kattakiler taşındı diye şeldının girdiği tripler aynı ben, aynen bende , müzik sevmeyen, doğrugan olmayan, halı seven üst kat komşu istiyorum mümkünse:roflol::roflol::roflol:

Sheldon çokkkk datlu yaaaaaa :asigim: keşke sezon finali yapmasaydı :a015:

kuzey kutbuna gittikleri bölüm sezon finaliydi canım:hulya:

evet sezon finaliydi.cnbc-e big bang theory maratonu yapsa keşke de tekrar izleybilsek opuyorumnanaktan

komedilerde pek maraton yapmıyolar malesef yaboshayallersmile

Son düzenleme:
merlin maratonu yapmışlardı sabah 7den akşama kadar full merlin wardı çok güzeldi ya keşke yapsalardı işte :gitme:

sheldon microsoftta çalışıyormuştu sanırım gerçektende dahiymiş sempatiksalakcinni

en güzel bölümüde leonard'ın bilimkadını annesinin ziyaretlerine gelişiydi. wc ye giderken idrar boşaltmam lazım diyodu sempatiksalakcinni

evet o bölümde çok komikti, zaten dikkat edersen hepsinin anası anormal, çocukluklarına inmek lazım bunlarınkaydirigubbakcemile3

ben en çok peny şeldın diyologlarına hastayım
[youtube]x9DdiZBnpoQ&NR=1[/youtube]

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Back
X