• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

the big bang theory :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
40991_424284454820_617979820_5059547_7988934_n.jpg

noluyo yasempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

4.sezon ne zaman başlıyo acaba bilen var mı?2.sezon 14.bölümdü galiba benim en çok güldüğüm bölüm sheldon çalışmaktan yorulmak nedir bilmez karbon atomlarına takmış durumdadır toplarla dolu bir havuzda karbon atomları görmeye çalışmaktadır leonard sheldon'ı çıkarmaya çalışır ama yakalayamaz sheldon bazinga!!bazinga!!diyerek bir çıkar bir kaybolur süperdi:))

aman chess arkadaşım o resim ne yahu
şok oldum şaşırdım bi kaldım :1shok:

bu diziye de sheldon a da penny e de lennord a da Mr.Wolowitz e de Koothrpolli ye de hepüsüne hastayım.

hatta Penny nin ev dekorasyonuna koltuğunun rengine evinin rengarenk oluşuna hayrranım ve tabii kıyafetlerine de.
Sheldon'ın kıyafetleri de hiç fena değil :jeyyar:

yeni sezonu iple çekiyorum :dance:

şeldin en iyi erkek oyuncu seçildi, komedi dalında, eee hak ediyo ama:hooray::hooray:

JimParsons.jpg

kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

4.sezon ne zaman başlıyo acaba bilen var mı?2.sezon 14.bölümdü galiba benim en çok güldüğüm bölüm sheldon çalışmaktan yorulmak nedir bilmez karbon atomlarına takmış durumdadır toplarla dolu bir havuzda karbon atomları görmeye çalışmaktadır leonard sheldon'ı çıkarmaya çalışır ama yakalayamaz sheldon bazinga!!bazinga!!diyerek bir çıkar bir kaybolur süperdi:))

valla hiç bilmiyorum canım ya, umarım çok ara vermezler
3. sezon süperdi hakikaten
kaydirigubbakcemile5

uzun zamandır izlemiyordum... izlemeye başlamalıyım en kısa zamanda...
bu dizi en zor zamanlarımda beni gülümseten nadir şeylerden biriydi ... :)

Pek takip etmiyorum, denk geldikçe izliyorum bu diziyi.

Paintbol oynarkendi galiba Sheldonun koltuğuna denk geldi, bunlar da korkudan gittiler minderi temizletmeye verdiler, leke çıkmamış, minderi ters falan kodular Allah'ım o Şeldın manyağaa iki saat tantanası yaptı. Ne takıntılı deli bir adam yahu. Böyle bir arkadaşım olsaydı yeminle elimde kalırdı :D :D

Allah'tan sempatik sevimli bişi :D

SHELDON manyak sempatik yaa hstasıyım ben onun ..zaten yılın en ii dizi oyuncusu seçildi...çok şeker yaaa..tavırları takıntıları bile şeker ....off sheldon offf :))

soft kitty warm kitty little ball of fur happy kitty sleepy kitty purr purr purrkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Penny nin ayağının kırılması diziyi kötü etkiledi, ama Bernedett de bayağı sağlam, hele hele komik olacak ama Amy ... Pharrel mıydı adı Sheldon ın kız arkadaşına bile alıştım :52: işte Penny nin yükünü dağıttılar ama ben Penny i eskisi gibi istiyorum.:63:

sheldon 1 numara ya

bu devirde en sexi şey zeka
:1:

şimdiye kadar en çok şu yüzüklerin efendisi bölümüne güldüm herhalde, bale yapmaları, sex and the city le dalga geçmeleri, şeldının Smeagol olması çok komikti:60::60:

mükemmel dizi ya.
bazinga diyorum başkada bir şey diyemiyorum. :1::1:
ama normalde 20 dk ideal komedi dizileri için.ama bu diziye eytmiyor başına oturduğumda ama şimdi bitecek diye izliyorum.bazı bölümler biraz sönük kalıyor ama oluncada tam oluyor.çatlıyorum resmen.haftalık takip yerine 2 hafta bir izlemeyi falan düşündüm doyamıyorum diye:1: yarın çıkacak sanırım yeni bölüm.

Back
X