- Konu Sahibi mylilapause
-
Kızlar Body Shop hakkında herkesin yanlış bildiği bişey var:BU MARKA DOĞAL ÜRÜNLER SATMIYOR.Markanın standının dekorasyonu ve ürünlerin ambalajı size onu çağrıştırıyor olabilir ama bu markanın tek iddiası hayvanlar üzerinde denenilmemiş olması.Zaten ürünlerin içindekiler yazısına bakarsanız kimya laboratuvarı gibi yok yok...Yani doğallık yönünden karşılaştırırsanız Lancome,Estee gibi markalardan hiçbir farkı yok..Ayrıca özellikle vücut kremleri aşırı parfümlü, kokulu ve bütün dermatologlar ''Parfümlü cilt bakım ürünleri aşırı kanserojen, kesinlikle kullanmayın'' diyorlar, o yüzden eczanelerde satılan dermokozmetik markaların parfümsüz ve çok daha etkili kremlerini tavsiye ederim size...Ben de Body Shop kullanıyorum ama yalnızca aksesuarlarını ve parfümlerini kullanıyorum kremlerim dermokozmetik markalardan...Nasıl oluyor anlamıyorum ama herkes bu markanın ürünlerini doğal zannediyor...
Arkadaşlar kullandığınız ürünün doğal mı zararlı mı olduğunu öğrenebilrsiniz,
www.cosdna.com
adresine girip kullandığınız markanın ürününü orjinal ismiyle İngilizce olarak yazın,
İçerdiği maddeler çıkıyo,
Ve zararlı olup olmadığı da çıkıyor,
Şu adresi bir inceleyin,
http://www.cosdna.com/eng/cosmetic_901c2601.html
Burdaki ürün The Body Shop e vitamin moisture cream,yani e vitaminli nemlendirici krem,
Burdaki yeşil renkler zararsız olduğu kanıtlanmış,sarılar şüpheli,kırmızılar ise zararlı,
Ben sarı ve yeşil olan ürünleri tercih etmeye çalışıyorum,yani kırmızısız olanları,
Mesela şu ürün temiz görünüyo içerik bakımından,
http://www.cosdna.com/eng/cosmetic_24a12869.html
Ama bir iki tane zararlı şeyden bişey olmaz diye düşünürseniz de sizin kararınız tabi
yaww paraben içermeyen kozmetik yok kafamçokkarıştı
Evet genelde hepsinde var
O yüzden doğal bitki içerikli dermo-kozmetik ürünleri kullanmakta fayda var...
onlar hangileri oluyor ya bir zahmet ? ne tür markalar var ?
Valla hangi markalar doğal içerikli hepsini bilemem tabi,
Aşağıdaki adresten herkes kullandığı ürüne bakıp içeriğinin güvenli olup olmadığını öğrenebilir,
ww.cosdna.com
Ben nemlendirici krem olarak Aktifoks,tonik yerine Rosense gül suyu,temizleyici de şu an
bitmesi için kullanduğum Clean&Clear ın peeling etkili temizleme jelini kullanıyorum,
O bitince Sebamed yüz temizleme jeli kullanmayı düşünüyorum,
Çünkü Sebamed tamamen araştırma sonuçlu bir marka,içeriği genelde temiz yani,
Maske olarak Alweyna kil maskesi alıcam,o da %100 doğal bi ürün,
Ve de Body Shop un Moringa serisini alıcam,para biriktiriyorum şu an,:1closedeyes:
Morınga serisi en temiz içerikli olan,yukardaki adresten bakın görürsünüz,
Hepsi yeşil yani araştırılmış güvenilir zararsız maddelerden oluşuyo
Alıp kullanınca yine yazarım...
arkadaşlar ben body shopun kare allıgını kullanmıstım sımdı yuvarlak küçük olandan aldım pembe sür sür geçmiyor yüzüme 4 5kere tekrarlıyorum ki fırçam lancome un fondöteninden memnunum papty özlü göz temzileme jeli e vitaminli makyaj temizleme mendılini aldım çok memnun kaldım ruj aldım bide ama daha açmadım cilt olraka göz şişliği fln olarak baska önerecebileceğiniz bunu kesin al diyebilceğiniz ürünleri var mı vücudum çok kuru ve aşırı çatlak var işe yarar kremi oldumu body shopun catlaklarda fln bilen duyan kullanan var mı lens kullanıyorum gözlerim şiş oluyor aksama kadar pc basındayım vücudum kuru yüzüm normal cild ama alerjik bir bünyem var çok hassas 1 kere sık morarız öle yanibugday tenlıyım hangi makyaj cilt vücüt losyonu önerirsiniz parfüm önerilerinizi beklıyorum erkekler için olan ürünlerinden eşine fln alıp memnun kaldıgını duyan varmı erkek arkadasımada traj sonrası kremını almayı dusnuyorumda ?
body shoptan mesaj geldi :) % 50 indirim başlamış
body shoptan mesaj geldi :) % 50 indirim başlamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?