- 9 Şubat 2007
- 6.965
- 3.485
- 698
- Konu Sahibi mylilapause
koyu bir body shop alıcısıydım indirimdeyken 550 liralık mal aldığımı biliyorum fakat ablamın aldığı 30 yas serisi bayat cıktı indirimden alınan yüzüne sürerken dökülüyor yüzülüyor pul pul ayrıca moringalı body botter almıstım yazın aldım su anda ıcınde buyuk buyuk noktacıklar topaklanmalar var ve kokusunun kalıcılığını yitirmiş vaziyette ama e vitaminli yuz kremli göz kremi papatyalı göz makyaj temizleyicisi e vitaminli makyaj temizleme bendili acil durumlarda yatıya gittiğinizde vs çok işe yarıyor hepsinden memnunum love serisinin parfümünü aldım kalıcı değil hemen gidiyor bir veli sayesinde oriflameden yüz temizleme sütü tonik rollon aldım çok memnun kaldım oriflame daha iyi temizleme sütü resmen yumusacık yaptı cildimi ayrıca kalem şeklinde eyliner var kullanısı kolay body shopun eylenir var kalın uclu oda guzel ayrıca son dediğim o pembe allıgı kullanmadan attım sür sür çıkmıyordu yüzüme indirimdeyken body shopun bonz pembe yanı şeftalili olan yeni çıkan yazlık seri vardı parlak biraz büyük yuvarlar pembe seftali rengi ondan aldım cok memenunun yüze çıkıyor ve soft görüntüsü var oriflame top allıgı rujunuda öneririm fakat gordani serisinin rujları güzel makyaj temizleme jeli aldım body shoptan seftalili cok yogun kokulu yıkarken bogulcak gibi oluyorum ve onu kullandıktan sonra birkaç kırmızılıklar oldu cildimde düzgün bir makyaj temizleme yüz yıkama jeli önerecek olan varsa
tavsiyelerini bekliyorum
lavantalı mı ne oriflamenin varmıs makyaj temızleme jeli memnun kalan cok sizlerde deneyen var mı acaba ondan mı alsam
:94::93::92:
:86::87::88::89::2:
tavsiyelerini bekliyorum
lavantalı mı ne oriflamenin varmıs makyaj temızleme jeli memnun kalan cok sizlerde deneyen var mı acaba ondan mı alsam