- Konu Sahibi mylilapause
-
body sopun çay ağacı özlü-- deniz yosunu özlü ve aloe vera sersiisni kullandım hem de herşeyiyle yani tonik göz kremi peeling.... hepsi süperdi gerçekten. çay ağacı yağı da süperdi sivilce kurutması ve lekelere karşı. E vitaminli göz çevresi jelinide kullandım (kullanıyorum hala) çok güzel. fondötenim allığım toz pudram herşeyim body shop ve ben çok menunum.herşeyi gerçekten çok güzel. buarada makyaj fırçalarınıda kullanıyorum gerçekten çoook kaliteli.kesinlikle tavsiye ederim. hele ki vücut spreyleri ve butterları süperrrrrrrrr....benim cildim hem karma hem hassastır ama ben çok memnunum.a.s.:1hug: hımm bide C vitaminli ve E vitaminli yüz spreylerinide kullandım çok güzeller. E vitamini spreyini makyajdan önce nemlendirici olarak kullananlar var. bide C vitamini spreyini makyaj sabitlemek için kullanıyorum
hmm.. far ve kaleme bişey diyemem ama çatlak kremleri zaten hangi marka olursa olsun çok işe yarar şeyler değil maleseff :1no2:
:) ben krem allıkta ikinci tüpüme başladım ama sen renk beğenirsen toz allık al. daha rahat kullanırsın. ben krem allığı görünce rengine bayılmıştım o yüzden vazgeçemedim :1rolleyes: gitmişken çilekli lip balmına da bak mutlaka bu arada yerimseniben kokladın mı vazgeçemezsin ondan da
canım benim,, kullanmadıgın ürünü kalmamış nerdeyse..a.s :enbuyukkk:
:) ben krem allıkta ikinci tüpüme başladım ama sen renk beğenirsen toz allık al. daha rahat kullanırsın. ben krem allığı görünce rengine bayılmıştım o yüzden vazgeçemedim :1rolleyes: gitmişken çilekli lip balmına da bak mutlaka bu arada yerimseniben kokladın mı vazgeçemezsin ondan da
bence kendi ürünlerini satmak için öyle demiştir,sen cildinden ve ürünlerinden memnunsan,takma kafana.
canım inanma hiç öyle satıcılara görevlilere
en kötü şeye bile satmak için iyi derler, işleri o
the body shopn makyaj ürünleri çok çok güzel diyemem(allık süper o başkacoksekeriremsu), ama bakım ürünlerinin iyi olduğu kesin.
çok güzel cildin bile olsa sana 389274389271 tane sorun çıkarırlar alışveriş yap diye :dilcikar:
ya arkadaşlar bişey dicem,geçen gün bi parfümeriye gittim cilt bakımı yaptılar hani hep olur ya. ama ben o hafta berbat haldeydm regl olamadım başka sıkıntılar falan nese cilt bakımı yapamadım içimden gelmedi. sonra dediki ne kullayosun bende clinique ve body shop ürünleri dedim bide maskelerim falan dedim. ay ya kız şey dedi cildinizde temzilik denen bişey yokklava: hönk diye kaldım bide bana dedi yani tatlicadiarzunese işte bende bozuldum çünkü benim cildime arkadaşlarım herkes bayılır fondöten bile alırken ihtyacın yok derler bu ne dedi bana:1shok: sonra asıl konuya geleyim bodyshop ürünleri çook kötüymüş. bende dedimki bodyshop doğal bikere, doğal ama üzerinizde deniyolar resmen ürünleri dedi. bende yok falan dedim. sonra şey dedi sıfır bakım yapıyor falan dedi. sonradaaaa bana bir peeling ve kremi 360 milyon hesapladı bunu kullan hiç değilse dedi. yahu bende bozuldum sanki ben makyajdan cilt bakımından anlamıyorum. sizcede öle mi ya bodyshop ürünler kötümü :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?