• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

The Carrie Diaries

sedefonur

Huzur..
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2009
10.114
1.270
773
Sex and the City’den önceki Carrie ile tanışın. Modaya ve ilişkilere bakışımızı değiştiren Sex and the City’yi bilmeyen yoktur. 30’larındaki Carrie Bradshaw, mutluluğu arıyordu. Peki genç Carrie’nin hayatı nasıldı? Gossip Girl ve The O.C.’nin yapımcısı Josh Schwartz’ın yeni gençlik dizisi, 80’lerin retro kıyafetleriyle sizi büyüleyecek.

90’ların sonunda hayatındaki en önemli şey; dostları, ilişkileri ve Manhattan’dı. Peki bu üçüyle de tanışmadan önceki Carrie Bradshaw nasıl biriydi sizce? The Carrie Diaries işte bu sorunun cevabını arıyor. Yıl 1984. 16 yaşındaki Carrie, liseden sonra kendisini nasıl bir geleceğin beklediğini merak ediyor. Ailevi meseleler bir yandan, lise aşkları diğer yandan sıkıştırıyor. Hayat önünde yeni kapılar açmak üzere. Tek yapması gereken hayallerinin şehri New York’tan içeri adım atmak. Sonrasını zaten biliyorsunuz.

Yapım: 2012/ABD

Tür: Komedi/Romantik

Oyuncular:

AnnaSophia Robb
Austin Butler
Ellen Wong
Katie Findlay
Stefania Owen
Brendan Dooling
Chloe Bridges
Freema Agyeman
Matt Letscher
Lindsey Gort
Jake Robinson

$ustv-carrie-diaries-s01-e01-2.webp

$the-carrie-diaries-3.webp

$TCA-Magazine-Scans-August-2012-the-carrie-diaries-32560989-716-770-e1358193958331.webp

$ustv-carrie-diaries-s01-e06-5.webp

$the-carrie-diaries-fanpop.webp

$the-carrie-diaries.webp

$the-carrie-diaries-image-4840-article-ajust_930.webp

$the-carrie-diaries.webp

$images.webp

Son düzenleme:
Senelerdir neden bitti diye hasret çeken bir Sex and the City hayranı olarak izledim. Tabii ki aynı hazzı almak mümkün değil. Ortaokul veya lise çağında olsam belki daha çok ilgimi çekerdi dizi. Benim gibi büyük beklentiyle başlamayın. Yine de zaman geçirmek için izlenebilir.

Senelerdir neden bitti diye hasret çeken bir Sex and the City hayranı olarak izledim. Tabii ki aynı hazzı almak mümkün değil. Ortaokul veya lise çağında olsam belki daha çok ilgimi çekerdi dizi. Benim gibi büyük beklentiyle başlamayın. Yine de zaman geçirmek için izlenebilir.

80 li yılların kıyafetleri çok hoşuma gitti benim de canım :12:
the o.c yönetmeninin işin içinde olmasıyla başladım bakalım. tabii ki sex and the city tadı yok ama yine de hoşuma gitti :31:

Daha yaşı küçük kesime hitaben yapılmış muhtemelen, ama ben de izledim 1.sezonu. bayağı da şaşırdım 2.sezon onayı almasına, hiç beklemiyordum. biraz kafa dağıtmak için birebir ama orası kesin

Ya bu carrie gerçekten sex and the city de ki carrie mi
Bazı forumlarda okuyorum da carrie nin geçmişiyle pek alakası yok diyor ama karakter olarakta 40 yaşındaki carrie ye uyuyor :1:
Kafam karıştı. :111:

Back
X