The Cat Returns (Anime Film)

PurpleRain

what if i'm the bad guy?
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2008
8.190
10
156
İngiltere
Whisper of heart filminde antika mağazasından tanıdığımız Baron isimli kedinin filmi diyebiliriz "The Cat Returns" için. Film Miyazaki'nin şirketi Ghibli'den çıkma, zaten bas bas da bağırıyor Miyazaki'nin hayalgücünü; son zamanlarda izlediği en güzel filmlerden biriydi, 77 dakika süresi sanırım, işi güce bir an ara verip izleyin derim. Bu arada Whisper of Heart'taki bir başka dostla; Ay Kedi'yle de tekrar karşılaşıyor ve mıncıklamak istiyoruz bu filmde. Çok basit bir Hikaye ayrıntılarla bu kadar güzel süslenebilirdi ancak10/10 :)

Film Özeti:

Lise öğrencisi genç bir kız olan Haru, okul dönüşü gizemli bir kedi ile karşılaşır ve kedinin bir kamyon tarafından ezilmesini son anda önler. Kurtardığı kedi; Kedi Krallığının prensi Lune'dur. Bu iyiliği karşısında Kedi Krallığı'na davet edilmiş ve Kedi Kralın arzusu üzerine Prens Lune ile evlendirilmek üzere hazırlıklara başlanmıştır. Haru'nun bu evliliğin mümkün olmadığını anlatmak için kısa bir süresi vardır ve kendisine yardım edebilecek tek kişi Baron'dur.

IMDB Puanı:7.2/10
Yapım:Japonya
Tür:Animasyon, Çizgi, Fantastik, Macera
Yönetmen:Hiroyuki Morita
Yapımcı:Nozumu Takahashi, Toshio Suzuki
Müzik:Yuji Nomi

Whisper of heart filminde Baron la tanışıp şimdi onun başrolü paylaştığı filmi izlemek çok ama çok hoş, Whisper of heartdaki Baron gözümde dahada bi güzelleşti ... Film için söylenecek pek bir söz yok, yalın anlatımıyla eğlenceli bir film. süresi çok kısa eminim kimseye yetmeyecektir... keşke kedilerin sarayına gittiğini dahada bi irdeleyerek anlatsaydı çok daha güzel olurdu, biraz daha ayrıntı eklemesini isterdim, bana hiç yetmedi :) Hikayesi çok özgün ,devamı gelmesini istiyor insan. Baronun maceraları çekilse hiç ama hiç fena olmaz

baron gerçekten de çok karizmatik bir kedi; ama aykedi ilk filmdeki o mağrur görüntüden çıkıp burda hem sevimli-komik karakter hem de bir kahraman olarak çıktı ortaya, bana da yetmedi bu film prensesim, baronun ve ay kedinin yeni maceralarını istiyorum ben de :kedipuyorumnanaktan

bu arada bu filmin en güzel karesi gökyüzünden kuşlardan oluşmuş merdiven basamaklarına basarak inmeleriydi bence

Muta ay kedimiydiiiiiiiii :) ya nasıl ben ona dikkat etmem akannehir

evet son sahne gerçektende çok güzeldi:)

canım whisper of heart'ta aykediye kimbilir başkaları ne isim verdi diyordu çocuk, kız da küçük bir çocuğu aykediye muta diye seslenirken duymuştu, muuuuuutaaa aykedi :asigim:

evet canım çok dikkatsizim :) muta çok eğlenceli bu filmde gerçektende , whisper of heart'ta miskin suratsız bişeydi

izleyecek olan arkadaşlarım ilk önce Whisper of heart filmini izlesinler; o film belki pek hoşlarına gitmeyebilir (daha çok çocuk filmi tadında ama çok cici bence); ama the cat retuns'teki aykedi ve Baron o filmdeki kediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…