- Konu Sahibi PurpleRain
-
Bugün filmi arşivime ekledim, en kısa zamanda izleyip görüşlerimi belirtirim :)
Whisper of heart filminde Baron la tanışıp şimdi onun başrolü paylaştığı filmi izlemek çok ama çok hoş, Whisper of heartdaki Baron gözümde dahada bi güzelleşti ... Film için söylenecek pek bir söz yok, yalın anlatımıyla eğlenceli bir film. süresi çok kısa eminim kimseye yetmeyecektir... keşke kedilerin sarayına gittiğini dahada bi irdeleyerek anlatsaydı çok daha güzel olurdu, biraz daha ayrıntı eklemesini isterdim, bana hiç yetmedi :) Hikayesi çok özgün ,devamı gelmesini istiyor insan. Baronun maceraları çekilse hiç ama hiç fena olmaz
baron gerçekten de çok karizmatik bir kedi; ama aykedi ilk filmdeki o mağrur görüntüden çıkıp burda hem sevimli-komik karakter hem de bir kahraman olarak çıktı ortaya, bana da yetmedi bu film prensesim, baronun ve ay kedinin yeni maceralarını istiyorum ben de :kedipuyorumnanaktan
bu arada bu filmin en güzel karesi gökyüzünden kuşlardan oluşmuş merdiven basamaklarına basarak inmeleriydi bence
Muta ay kedimiydiiiiiiiii :) ya nasıl ben ona dikkat etmem akannehir
evet son sahne gerçektende çok güzeldi:)
canım whisper of heart'ta aykediye kimbilir başkaları ne isim verdi diyordu çocuk, kız da küçük bir çocuğu aykediye muta diye seslenirken duymuştu, muuuuuutaaaaykedi :asigim:
bende indircem bunu al bak iştahım kabardı yine=(
geldimmmm ŞenizTuce geri gelllll mafoldumben mafoldumben
bende indircem bunu al bak iştahım kabardı yine=(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?