The eye(Göz)

filizim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2007
4.706
17
683
42
Ankara

Tür : Dram / Korku / Gerilim
Gösterim Tarihi : 29 Şubat 2008
Yönetmen : Xavier Palud , David Moreau
Senaryo : Sebastian Gutierrez , Jo Jo Yuet-chun Hui
Yapım : 2008, ABD

Oyuncular

Jessica Alba (Sydney Wells) , Parker Posey (Helen Wells) , Alessandro Nivola (Dr. Paul Faulkner) , Rachel Ticotin (Rosa Martinez) , Chloe Moretz (Alicia Millstone) , Tamlyn Tomita (Bayan Cheung)

Sydney Wells Los Angeles’ta yaşayan başarılı bir konser viyolonistidir. Çocukluğunda yaşadığı trajedi, görme yeteneğini kaybetmesine neden olmuştur. Hayatı boyunca beklediği çifte kornea nakli ameliyatı geçirerek görme yeteneğine kavuşur. Ameliyattan sonra Sydney, göz doktoru Dr. Paul Faulkner’ın yardımı ve ablası Helen’in desteğiyle tekrar görmeyi öğrenir.

Ancak Sydney’in mutluluğu kısa ömürlü olacaktır; karanlık ve korkutucu imgeler, açıklanamaz bir şekilde genç kadına musallat olur. Bu görüntüler ameliyatın geçici bir yan etkisi midir, Sydney’in zihninin görmeye alışırken verdiği tepki midir, hayal gücünün bir ürünü müdür yoksa korkutucu derecede gerçek midir?

GÖZ/THE EYE, algı ve gerçekliğin sınırlarını test eden, kanınızı donduracak bir doğaüstü gerilim.

bende japon versinu olan orijinalini izledim. bayağı tırsmıştım... bunu izlemedim...

ben aslında japon korku filmlerini çok severim ama the eye ı begenmemiştim,
amerikalılar japon korku filmlerini yeniden çekiyorlar
ama genelde onlarınki daha kötü oluyor
filmi izledim bu film de japon versiyonundan daha kötü olmuş bence

Hımmm o zaman izlemeyim bari ya hevesim kaçtı...

film bence izlenebilir bi film.ben beğenmiştim.izlenmiycek kdar kötü bi film değil sıklmıosun izlerken.bu arada Jessica Alba 'nın ANESTEZİ diye bi filmi var o film çok güzel izlemeyenler izlesin bence.....yerimseniben

Baştan sona diken üstünde izledim filmi , gerilimin hakkını vermişler :roflol: Tavsiye ederim :içelim:

Evet ya anestezi güzel gerçekten bende çok beğendim onu......

bende izledim ama önce eşime izlettim ani korkulu sahnelerde eşim gözlerimi kapadı biraz keyifsiz oldu ama çok merak etmiştim güzel filmdi

İlginç bir filmdi ama arık şöyle gere gere korkutacak bir film yapılamıyor.

Senaristler tıkandı mı nedir

Hepsi aynı tarz ve ürkütmüyor bile komedi filmi izler gibi izliyorum benneyaptımki

Bir hafta önce DVD'de izledim, ne korkusu allasen, peeeeh:dilcikar:

Korku filmi değil ama yinede güzel ben beğendim....

Korku filmlerine bayılırım..
Bekarken ablamla evde seyrederken ışıkları kapardık, (çok heyecanlı oluyor ama denemenizi tavsiye ederim ışık olayını)..sonra da arada korkunca '' anneeee ''diye bağırırdık..Annem de ''siz deli misiniz hem kendinizi korkutup hem de beni çağırmayın'' derdi..heheheh

Bu filmin gerçekten çok ürkünç olduğunu biliyorum..Ben de seyretmek istiyorum ama bir türlü vakit bulamadım ya evde seyretmeye,,yalnız olmamam da gerekiyor tabii..

bende japon versıyonunu tvde sanırım gecenın bı yarısı ızlemıstım.Izledıgım fılm superdı.Bende japon versıyonunu tavsıye edıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…