Bu film Sayın Kim ( sayın diye yazayım ne olur ne olmaz ) ile ilgili miydi anlamadım .
Ne adam ya dünyanın öbür ucunda ama yine de ne olur ne olmazevet canım haşmetlimiz kıymetlimiz sayın kim ile alakalı
haftasonu izlicez yorum yazarım
sinemada mı izleyeceksin yoksa bildiğin linkler var mı
Mune abla o degilde kim jongun arkasındaki adam eliyle bişi gösteriyor anlamadım gitti muhahahah:))
Kimki bu canım biraz tanıtsanız :)Ne adam ya dünyanın öbür ucunda ama yine de ne olur ne olmaz
Liderlerini alkışlıyorlar, cesaretleri varsa alkışlamasınlarMune abla o degilde kim jongun arkasındaki adam eliyle bişi gösteriyor anlamadım gitti muhahahah:))
Aa gercekten mi yüzü cok kücük oldugunu gösteriyor ne adammış ben tanımıyorum ...Liderlerini alkışlıyorlar, cesaretleri varsa alkışlamasınlarKim asar valla, eniştesini bile asmış askere mi acıyacak
Kimki bu canım biraz tanıtsanız :)
Kuzey Kore lideri, yüzünün küçük gösterdiğine bakma 30'lu yaşlarda, nette araştır bak ağzın açık kalırAa gercekten mi yüzü cok kücük oldugunu gösteriyor ne adammış ben tanımıyorum ...
Eniştesini asmış dediniz yaa acBa kanuni sultan süleymandan mı ilham almış? acaba...:))
korelilerin başkanımı yoksa jabonların mı? biraz arastırmam gerek..
Şaka mı bu ciddi şekilde igrenc hangi akılla bunları yaptırabiliyor ondakılere acıdım kadınlar zorla aglatılmış..Sırf KK da açılan konularını ekleyeyim , bunlar bile yeter tanımaya
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?search/3700317/&q=kuzey kore&o=relevance&c[title_only]=1&c[node]=1201
O izlediğin diziler Güney Kore dizileri .Şaka mı bu ciddi şekilde igrenc hangi akılla bunları yaptırabiliyor ondakılere acıdım kadınlar zorla aglatılmış..
Bide sac kesimleri onun gibi olacak oraya güldüm şahsen cok sacma ...
ben kore flimleri,dizileri izliyorum buyun ordaki erkeklerin sacları harika müthiş hatta ama bu adamın sac şekli iyi degil..,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?