The Prestige...Fragman

film güzel gibi gözüküyo canım paylasımın için sagol

offfff süpeerrrrrrr bir flim uzun zaman oldu izleyeli ama hala bazı sahneler aklımda.bence illüzyoniste çok benziyor konu olarak....

Ya mükemmel bi film.Adamlar filmden anlıyor gerçektende. Nerden bulurlar böyle ilginç senaryoları.Keşke daha önce izleseymişim.ızlemeyenler mutlaka izlesin

ızlediğim en güzel filmlerden biri.. bir de Illusionist var izlemeyenlere tavsiye ederim..

çok güzel bir filmdi yaaaa. filmin akışı çok seri hiç ummadığınız şeyler oluyor . bence izlenmesi gereken bir film. scarlett johansson var bir kere filmde izlenir yaniiiiiii!!!....

Fight Club'dan sonra izlediğim en iyi film..
izlemeyenlere şiddetle tavsiye ederim hatta herşeyi biliyorken 2. bir defa daha izleyin öyle güzel ipuçları verilmiş final hakkında çok şaşırırsınız

Yönetmen Christopher Nolan olur da film hiç kötü olur mu.. Ben filmi iki kere zlemiştim önce Hugh Jackman'ı sonra filmi izlemiştim :27:

Gizem filmleri delisiyimdir ve bence bu film türünün en iyisi. Şaşırtıcı sonuyla tekrar tekrar izlenip bıkılmayacaklar arasında...

Son düzenleme:
Fight Club'dan sonra izlediğim en iyi film..
izlemeyenlere şiddetle tavsiye ederim hatta herşeyi biliyorken 2. bir defa daha izleyin öyle güzel ipuçları verilmiş final hakkında çok şaşırırsınız

Finalini anlamadım ben yaa..

SPOİLERRRRR!!!

Şimdi Hugh Jackman üçüzmüydü yoksa ölmemiş miydi.. En sonda bir kez daha o su dolu tankın içinde çıktı yaa hök diye kaldıydım :26:

SPOİLERRRRR!!!

Şimdi Hugh Jackman üçüzmüydü yoksa ölmemiş miydi.. En sonda bir kez daha o su dolu tankın içinde çıktı yaa hök diye kaldıydım :26:

.............spoiler.............

hugh jackman kendini klonluyordu christian bale ikizdi.

............spoiler.............

.............spoiler.............

hugh jackman kendini klonluyordu christian bale ikizdi.

............spoiler.............

SPOİLER İZLEMEYEN OKUMASIN

Hımm Nicola Tesla'nın makinesinden mi klonluyordu kendini. Hani kara kedi ve şapkaların bol miktarda olduğu sahne vardı... Christian Bale ikiz miydi. Ana. Ben bir daha izleyeyim şu filmi.

SPOİLER İZLEMEYEN OKUMASIN

Hımm Nicola Tesla'nın makinesinden mi klonluyordu kendini. Hani kara kedi ve şapkaların bol miktarda olduğu sahne vardı... Christian Bale ikiz miydi. Ana. Ben bir daha izleyeyim şu filmi.

.....spoiler........

evet o makinada klonluyordu .

bir önceki kendisini de su dolu cam fanusta boğarak öldürüyordu.

.....spoiler........

SPOİLERRRRR!!!

DİKKAT MESAJ ÇOK AĞIR SPOILER İÇERMEKTEDİR!!!

angier her gösteride kendini klonluyordu ve her defasında gösterinin vaat kısmındaki angier su dolu bir kapta boğuluyordu..yani her defasında karısının ölümünü tadıyordu..
ikiz olan christian bale.. onun da karısı aldatıldığını düşündüğü için kendini asmıştı borden da (hapisteki) cezaevinde aynı karısı gibi asılarak öldü. böyle de ironi var..

bir daha izlesen iyi olur bence filmin en öenmli detayları çünkü bunlar..tam olarak anlarsan filmi eminim daha çok seveceksin

Son düzenleme:
Yönetmen Christopher Nolan olur da film hiç kötü olur mu.. Ben filmi iki kere zlemiştim önce Hugh Jackman'ı sonra filmi izlemiştim :27:

Gizem filmleri delisiyimdir ve bence bu film türünün en iyisi. Şaşırtıcı sonuyla tekrar tekrar izlenip bıkılmayacaklar arasında...

Biz de ailecek seviyoruz christopher nolan filmlerini
the prestige
inception
hele hele akıl defteri (memento)
batmanler de çekilmiş en iyi batman serisi

Harika bir filmdi.. Hugh Jackman'ın çok güzel bir filmiydi. Kesinlikle izlenmeli bence.

harika bir film izleyenler sadece burada yorum yapsınlar..yoksa gözünüz bir baska yazıya kayar okursunuz..filmin tadı filan kalmaz :))

Back
X