selam canım bende az çok simsi biliyorum..alışverişe götürdüğün zaman sen yönlendiriyorsun onu askılar olur genelde oraya tıklıyorsun istediğin kıyafeti seçiyorsun bu kadar..kıslar ben acil bişey sormak istiorum sims2 yükledim oynuorum ama kıyafetler hep aynı alışlverişe gidiolar ama almadan geliolar bu kıyafetleri nerden temin edebilirim noolur yardım edin
canım simste öncelikle kendin aile kuruyorsun saç şeklinden ten rengine kadar ayarlayabiliyorsun.aile yapıp kaydettikten sonra evlerin olduğu ekran çıkıyor karşına paranın yettiği evi alıyorsun ve içini zevkine göre döşüyorsun..(ayrıca bunların kodları var örneğin paranı çoğaltmak için ctre+shift+c yapıyorsun motherlode yazıyorsun paran çoğalıyor aynı işlemi istediğin miktara ulaşana kadar tekrarlayabiliyorsun)ben yeni başladım sims 2 oynamaya...ama bişey anladıysam arap olayım....3 tane yer var birini seçiyosun orda evler var bende birini seçtim bi aile.....ama ben kendim yeni ev falan yapmak istiyorum ansı olacak bu anlamadım...
selam canım bende az çok simsi biliyorum..alışverişe götürdüğün zaman sen yönlendiriyorsun onu askılar olur genelde oraya tıklıyorsun istediğin kıyafeti seçiyorsun bu kadar..
canım simste öncelikle kendin aile kuruyorsun saç şeklinden ten rengine kadar ayarlayabiliyorsun.aile yapıp kaydettikten sonra evlerin olduğu ekran çıkıyor karşına paranın yettiği evi alıyorsun ve içini zevkine göre döşüyorsun..(ayrıca bunların kodları var örneğin paranı çoğaltmak için ctre+shift+c yapıyorsun motherlode yazıyorsun paran çoğalıyor aynı işlemi istediğin miktara ulaşana kadar tekrarlayabiliyorsun)
daha detaylı bilgi için üstte arkadaşın dediği gibi simsin tr sitesinden yardım alabilirsin..
bu arada kızlar simsin 3üde çıktı şahsen denedim çok geliştirilmiş ve daha güzel deniz kenarında evleri balık tutturuyorsun doğumunu bile hastanede yapıyor kaydirigubbakcemile3tavsiye ederim..opuyorumnanaktan
artık hiç oynamayamıyorum yaaaa:gitme: pc i formata gitti....gelince tekrar kurdum simsi crackliyemiyorum şimdidee...uyarı çıkıyo please insert ....bilmm ne diyee..öff yaaa oynuyodum ne güzel ev yapamasamdaamafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?