The tudors

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
Kızlar benim gibi The Tudors a bayılan yokmu? :asigim:
Entrika,aşk,nefret,aşk,savaş......
Ne ararsan var, tabii 8. Henry ide unutmamak lazım.:utangac:

Son düzenleyen: Moderatör:
olmazmııı :roflol:
ben varım majesteleri :sm_cool:

Bu hafta ne olcak 8. henry de çok merak ediyorum ya. her bölümü ayrı ilgi çekiçi.:dance:

Bakalım geçen haftanın devamında neler olacak..Bekliyorum yayın saatini..

şeyyy :utangac: ben gece tekrarını izlicemde anlatmayın nolurrr , çatlıyorum meraktan zaten :çok üzgünüm:

şeyyy :utangac: ben gece tekrarını izlicemde anlatmayın nolurrr , çatlıyorum meraktan zaten :çok üzgünüm:

Yok yok anlatmayacam tamam:)Ama beklediğim kadar heyecan verici bir bölüm değildi desem fazla tiyo vermiş olmam galiba..yerimseniben

gerçektenmi :çok üzgünüm: tüh ya,bugünü zor ettim valla :çok üzgünüm:

Yok yok anlatmayacam tamam:)Ama beklediğim kadar heyecan verici bir bölüm değildi desem fazla tiyo vermiş olmam galiba..yerimseniben

Aynen katılıyorum pek sürükleyici değildi ama genede seviyorum ben bu diziyi yaw.sırnaşık şey
Yalnız dizide mutlaka her hafta oluyo, kral kızıyor ya ben bayılıyorum onun kızmasına.:smiley-cool: daha bir şeker oluyor.:utangac:

berşulecim; beni o kralı dövücem sanursam :oklava: hırsımdan bu yaştan sonra tırnak yedirtti adam bana yaaa,yardımın lazım anacım,majestelerinin çevresi biraz kalabalık malum :roflol:

Dokanmayın kralıma :utangac: zati ablasıda öldü garibim benim:roflol:

kraliçeme hiç haketmediği şeyleri yapıyo amaaaa :1no2: ablasınada çok üzüldüm yahu :çok üzgünüm:

Kraliçeyi seviyorum bende,iftiralara kurban gidiyor. :1no2:Ayrıca duruşuyla,hareketleriyle kraliçe olmayı hakediyor,asil bir bayan kraliçe.a.s Keşke kral la başka şartlar altında birlikte olsalardı. a.s
Metresine kılım ama çok entrikacı hatun.:tomato:
Nasılda kralı parmağında oynatıyo ya.:oklava:

Kraliçeyi seviyorum bende,iftiralara kurban gidiyor. :1no2:Ayrıca duruşuyla,hareketleriyle kraliçe olmayı hakediyor,asil bir bayan kraliçe.a.s Keşke kral la başka şartlar altında birlikte olsalardı. a.s
Metresine kılım ama çok entrikacı hatun.:tomato:
Nasılda kralı parmağında oynatıyo ya.:oklava:

metrese bende illet oluyorummmm :mymeka:
kraliçemmmm :hooray:

berşulecim; beni o kralı dövücem sanursam :oklava: hırsımdan bu yaştan sonra tırnak yedirtti adam bana yaaa,yardımın lazım anacım,majestelerinin çevresi biraz kalabalık malum :roflol:

Heyyyyyt majesteleri de kim yahu!!! Bizim kökümüz kökenimiz padişahlara,sultanlara,paşalar dayanır delaaaaanlı:))
Bak yanındayım emin ol,benim gibi,kapı gibi bir desteğin var sakın tırsma ha bu saray tabakasındanjeyyar
Benim işim majesteleriyle falan değil,çocuk daha o çocuk:1closedeyes:
Benim hasmım,Anne Boleyn denen şeytan(baştan beri o kadının tipine,mimiklerine ,kısaca herşeyine deli oluyorum)
Diğeride karısı kan kusarken başka hatunlarla beraber olan,majestelerinin ablasının kocası Charles..
Anam bende mübarek,7 kat sülalesine indim Henry'nin ya..
Onu bunu bilmem bu iki şahsı bana ver,diğerleri senindir kardeşim..Hepsini haklarız evelallahŞeniz

Belkim beni düşes,seni kontes yaparlar ha:)))

Kraliçe ve kralın Wosley'in yerine geçirmeyi düşündüğü din adamına hastayım..

organize ol madem devirelim şu adamı :roflol:
o metres bozuntusunu beraberce yesek olmamı acaba :utangac: pek sinir yapıyo bende :oklava: hele o charles denen ... (anladın sen onu yerimseniben) seni kraliçe yaptım ben :hooray:

İllet olduğumuz metres varya Anne Boleyn,:oklava: onun sonu pek iyi olmuycakmış.jeyyar

Dahasıda var ama dizinin süprizlerini bozmayım daha fazlaşakkıdı

İllet olduğumuz metres varya Anne Boleyn,:oklava: onun sonu pek iyi olmuycakmış.jeyyar

Dahasıda var ama dizinin süprizlerini bozmayım daha fazlaşakkıdı

Dahasını söylede havada beş takla alıp,uçan tekme ile yere inip senin bıngıldağını yarayım..jeyyar

Meraklanalım aççık ya:))

dids hemen damladın bakıyorumda sayfaya..Yok anacum yeni gelişme yok..Herşey aynı.

Back
X