TheBeyin'in Şirin Paylaşımları:)

TheBeyin

Romeo kop gel ayrıl gel
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2011
7.054
839
173
Merhaba bayanlar, yemek tasarımlarıyla çok ilgilenirim ben.
Fazla fırsatım olmasada yaptıklarımın sunumu görselliği hep güzel olmalı benim için.
Bu yüzden bunlarla ilgili araştırmalar yaparım çok da cici şeyler bulurum. Bunları sizinle paylaşmak istedim.
Özellikle çocuğunuz varsa ve yemek yemiyorsa onun çin oyun haline getirilmiş yemekler yapabilirsiniz :kk77:

Son düzenleme:

Ben buna bayıldım bi kaç kez yaptım evde. Misafirlere çok güzel bir kahvaltı sunumu olabilir bence bunlarla. :61:

Son düzenleme:

Kızlaaar yılbaşı yaklaşıyor :10: Bizim her yılbaşı vazgeçilmezimiz meyve salatasıdır ama böyle bir şey de hiç fena olmaz bence:56:

Bunun için kalıplar var bu şekğilde ama masrafa gerek yok derseniz biberlede yapabilirsiniz bunu:34:

Son düzenleme:

Henüz denemedim ama ilk fırsatta deneyeceğim. Sizinle paylaşırım sonucu burdan:9:

Harika bir sunum bu bayıldım, yetenek de ister tabi.

İlk gördüğümde jelibonları hatırlattı bana ki küçüklük hayalimdi bir sürü jelibon alıp böyle bir kabı dodurup sonra şişercesine yemek ama bu da mükemmel gözüküyor:56:

Son düzenleme:

İşte tam yemek yemeyen çocuklar için yapılmış servis tabakları :61: Hazırlamak çok da zor değil diye düşünüyorum malzemeler hepimizin kahvaltıda kullandıkları :61:

Bunu yapsam yemeye kıyamam ben bakar bakar doyar insan :16:

Bununla ilgili tarifde yazıcam sonra kesinlikle yapılmalı bu pastalardaan :56:

Back
X