• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

theuglygoddess Vitrini

Bu tür kolyeleri severim :8:

P10722501.jpg

P10617504.jpg

P10428501.jpg

P10307517.jpg

P10214521.jpg

P01021507.jpg

P91211506.jpg

P71206506.jpg

anahtarlı kolyeler çok güzel :69:

Avon'un bu iki takısını cok beğeniyorum. Kendimde avon temsilcisiyim ama bi almak nasip olmadı :14:

Oriental Kalpli Kolye
AVON-Oriental-Kalpli-Kolye__38033482_0.jpg

Ella Longline Kolye
AVON-039-dan-Ella-Longline-Kolye-ve-Kaeya-Bilezik__37866965_0.jpg

Oriental'i aldım ben daha ilk gördüğümde aşık olmuştum :16:
Tam benim tarzım dantel ağırlıklı giydiğim için çok iyi kombine edebiliyorum avonun çok farklı ve güzel takıları var...

Oriental'i aldım ben daha ilk gördüğümde aşık olmuştum :16:
Tam benim tarzım dantel ağırlıklı giydiğim için çok iyi kombine edebiliyorum avonun çok farklı ve güzel takıları var...

Bende alıcam kafama koydum.. Renk uyumlarıda cok güzel (: Hem ağır duruyor hemde kalp üstünde renkli desenler canlılık katıyor.

Avon yeni takılar cıkarmış ve gerçekten ilk gördüğüm anda bayıldım :69: Bir daha ki ay kataloğunda satışta olacaklar...

Son düzenleme:
Merhaba kızlar Avril'in elbisesinin çok benzeri geçenlerde trendyol'da vardı,fiyatı da 25 TL'ydi.Geçtiğimiz kışta Addax mağazasında vardı fiyat yine 25 tabi,aklınızda olsun,takipleyin kızlar:21:

$ustu-tullu-elbise-modelleri.webp

AVON Color Trend Plump Out Maskara
avon+color+trend+plump+up+mascara0.jpg

Geçenlerde merak edip alayım dedim. Fiyatıda düşüktü.. Pek beğendiğim söylenemez. Ama idare edebilirim sanırım. Hoşuma giden tek yanı kirpiklerimi birbirine yapıştırmaması oldu. Onun dışında kıvrımlık sağlamıyor. Sadece uzun gösteriyor oda doğal birşey sonuçta her ne şekil olursa olsun rimel sürüyorsun kirpiklerine.. Bazen sürdüğümde hoşuma gidiyor oh diyorum rahatca sürdüm. Bazen ise beni uğraştırıyor. Çözemedim.. Ama pek önermem. Ne çok iyi ne çok berbat. Ortanın biraz altı.. Alacaksanız fazla beklentiniz olmasın ve tam rimele ihtiyac olduğunuz anda almayın derim.. Değişiklik olsun veya sadece merak için almak isterseniz alın..
:31:

Son düzenleme:
Mini Şortlar
Önceden cok giyerdim ama artık pek giyemiyorum.. Ve şortlarda oldukça değişik ve güzel. Hoşuma gitti, paylaşmak istedim :16:

tumblr_lp0qv2TSYS1qa87g7o1_500.jpg

tumblr_lj2t478MGr1qbr47bo1_500.png

tumblr_li6fb8iYPq1qcpbrjo1_500.jpg

tumblr_lgeeldwMTM1qduboyo1_500.jpg

tumblr_lezz8iYICk1qec0ago1_500.jpg

tumblr_lh1l6rhXoJ1qcyrs6o1_500.jpg

tumblr_lfsf2yzCbS1qfv1wio1_500.jpg

Son düzenleme:
Buna pantolon rendeleme diyorlardı:55:

Eskimiş pantolonları değerlendirmeli böyle, yırtık pırtık çok hoş salaş bir t-shirt üstüne birde gladyator cektin mi tamamdır:33:

İlgimi çeken renkli olan oldu
Sanırım kendim yapabilirim bunu
Güzel bi fikir verdin bana canım saol :)

Kendimiz yapabilceğimiz modeller var gerçekten. Rica canım (:

Buna pantolon rendeleme diyorlardı:55:

Eskimiş pantolonları değerlendirmeli böyle, yırtık pırtık çok hoş salaş bir t-shirt üstüne birde gladyator cektin mi tamamdır:33:

Önceden yapardım bende cok. Eskimiş pantolonlarımı kesip mini şortlar yapardm (: Atmak yerine değerlendirmek daha güzel.

Back
X