- Konu Sahibi theuglygoddess
-
Annemin falına bakarsanız sevinirim kızlar. Bunada bakanın direk falına bakıcam tabikiii..[/QUO
Çok büyük bir kalp çıkmış. Annenin ya ilişki durumunda güzel gelişmeler olacak ya da herhangi istediği bir iş gerçekleşecek. Bakayım yine yazıcam :)
Bebek çıkmış. Annen de böyle bir durum yoksa eğer çevrenizden birinde olabilir. Ayrıca annen verimli bir döneme giricek.
Toplu bir bayan var saçları omuzlarında toplamış. Bu bayan çıkmaza giricek ama kurtarıcısı uzun boylu bir erkek olucak.
Bir düşman var. Bu kişi arasında sevgi bağı olan 2 kişiye zarar verebilir. Bunları gördüm canım sana özelden mesaj atıcam link falıma bakarsan sevinirim.
Sorununu, ilişkin olup olmadığını dile getirirsen daha ayrıntılı ve net bakabilirim.
Bu kişinin dengesizlik gibi bi durumu var. Ve oda bazı şeylerde emin olamıyor. Gitsem bi türlü gitmesem bi türlü diye düşünüyor. Ama seninle oynamıyor. Oda sevmiş ya da hala seviyor..
Ve ben senin biriyle bi birlikteliğe adım atacağını görüyorum. Bu kişiylemi olur bilmiyorum ama biriyle duygusal anlamda bir şeyler yaşayacaksın karşılıklı ve beraber olacaksınız. Ne zaman olur bilmem ama 6 ayı geçmez diye tahmin ediyorum.
Bi bayanlar karşı karşıya geçip bazı konular hakkında konuşacaksınız. Sana vereceği öğütler olacak. Sende karşısına geçip hepsini dinleyeceksin.
Senin bi konuda biri kafanı cok karıştırıyor. Kafanı karıştıran insan olayla pek alakası yok ama aklına girmeye calısıyor gibi. Dikkat et. Kendi aklınla hareket etmeye calıs. Elbette başkalarınında fikirlerine önem ver ama hemen başkalarının dediklerini yapma.
Uzaktan uzağa seni seven biri var. Yakınlarında ama. Çünkü ne yapsan seni gözlüyor. Seni gördüğü zaman gözleri acılıyor resmen. Ama öylece durmuş kenarda geri cekilmiş seviyor sadece seni..
Bi arkadaşınla bi küslük yaşamışsın. Ne kadar süre önce olmuş bilmiyorum. Ama bu kişiyle bi olayın gündeme gelebilir. Ya onunla bi konşman olur ya da onun hakkında bir şeyler duyabilirsin.
Benim falımada bakan olursa sevinirim arkadaşlar. Ve bakanlara kesinlikle bakıcam, bi sıkıntıları olmasına gerek yok her türlü bakıcam.
NOT: 2,5 yıllık bi ilişkim var.
canım biten ilişkinle ilgili sıkıntı yapmışsın çok net belli ama sana ondan güzel haberler gelicek bekle..çokta bi zamanı yok aslında sadece sabrını deniyo gibi bekliyo yani karşılıklı konuşmanız var daha sonrasında ama bi çözüme kavuşamıcaksınız başlarda ama yinede iyi gelicek bu sana.çevrende biri var çok dikkat et ona sanki kötü günlerinde yanındaymış elinde tutuyomuş gibi sonradan bırakıcak ama seni zaman gözlüyo bunu yapmak için..gözyaşın var ama çabuk akıp gidicek için sıkılıyo ve sıkıntıların üst üste gelicekmiş gibi ama kısa sürücek sıkıntıların üst üste gelmesi..canım çok fazla anlamam ama bazen tutar buna çok iyi bakamadım zaten hani tutmayan şeyler olabilir
Canım benim ilişkim bitmediki :S Sorunlarımız oldu sadece büyük ayrılıkta yaşadık ama barıştık yani şuan birlikteyiz ve iyiyiz.
Eki Görüntüle 540075 Eki Görüntüle 540076 Eki Görüntüle 540077 Eki Görüntüle 540078 Eki Görüntüle 540079 Eki Görüntüle 540080 Eki Görüntüle 540081 Eki Görüntüle 540082 Eki Görüntüle 540083 Eki Görüntüle 540084 Eki Görüntüle 540085 Eki Görüntüle 540086 Eki Görüntüle 540087 Eki Görüntüle 540088 Eki Görüntüle 540089 Eki Görüntüle 540090 Eki Görüntüle 540091 Eki Görüntüle 540092 Eki Görüntüle 540093 Eki Görüntüle 540094
theuglygoddess bakarsan çok sevinirim cidden çok zor durumdayım.bi ilişkim yok ayrılalı 1 yıl falan oldu ama o ayrılık mı değil mi bide bana sor..hem arar barışmak ister hemde geri adım atar sonra 1 ay geçer tekrar arar bi türlü unutturmaz yani kendini..bide galiba aşığım içim çok kötü ve artık başka şehirlerdeyiz
şimdiden teşekkür ederim canım
canım burda çok üzgün birisi var. başında büyük bir yük var. sanki birisine küsmüşsün. hayal kırıklığın var. birisine sırtını dönmüş. artık kendi kabuğuna çekilmiş. bu kişinin önü çok aydınlık aslında. biraz kafasını kaldırsa , dik dursa herşey daha iyi olacak senin için. içini çok karartmışsın.
canım burda çok üzgün birisi var. başında büyük bir yük var. sanki birisine küsmüşsün. hayal kırıklığın var. birisine sırtını dönmüş. artık kendi kabuğuna çekilmiş. bu kişinin önü çok aydınlık aslında. biraz kafasını kaldırsa , dik dursa herşey daha iyi olacak senin için. içini çok karartmışsın.
evliyim , eşimin ailesi ile ilgili sorunlarım canım teşekkürler şimdiden
Eki Görüntüle 536662 Eki Görüntüle 536677 Eki Görüntüle 536676 Eki Görüntüle 536675 Eki Görüntüle 536674 Eki Görüntüle 536673 Eki Görüntüle 536672 Eki Görüntüle 536671 Eki Görüntüle 536670 Eki Görüntüle 536669 Eki Görüntüle 536668 Eki Görüntüle 536666 Eki Görüntüle 536665 Eki Görüntüle 536664 Eki Görüntüle 536663 Eki Görüntüle 536678
canım benim sıkıntım eşimin işi ben evliyim bir oglum var birazda borclarımız var eşimin daha iyi bi işi olacak mı biraz rahatlıyacazmı bakarsan cok sevinirim agzına yüregine saglık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?