• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

thomas temizlik robotu kullanan varmı tavsiye edermisiniz?

ayse38

canımın ta içisin sen:)
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2007
999
2
116
Kayseri
mrb arkadaşlar thomasın temizlik robotunun(halı yıkama makinesi)almayı düşünüyorum ama aranızda kullanan memnun kalan varmı yada hangi markayı tavsiye edersiniz ......süprizzzzz

canım bende thomas genius s1 almayı düşünüyordum.ancak çok iyi temizlemesine rağmen 3-4 ayda bir filtresinin değişmesi gerektiğini okudum bir şikayet sitesinde.bu filtrelerinde 50tl olduğu yazıyodu.zaten kullanma klavuzundada 8-12 ayda bir bu filtrelerin değiştirilmesi yazıyomuş.ancak satıcılar bundan kesinlikle bahsetmiyor.bu yüzden hala araştırmaya devam ediyorum.kullanan arkadaşlarda bizi aydınlatırsa çok sevinirim...

thomas gercekten cok iyi siliyor halıları yengemin var bizde kullandık
ama halı yıkama makinası artık gereksiz oldu zaten koltuk takımları ve kanepeler kesinlikle yıkanmaması gerekiyor halılarsa artık hep shaggy onlarda yıkanmıyor sadece silmek gerekiyormuş tabi tercih sizin ben almadım oyüzden :)

valla bir dünya para bayıldım ama beni şoka sokmadı öyle temizliğiyle,bilmem fikrim değişirmi,ilk etkisi bu bende,deymez

Arkadaşlar bende thomas alalı 3 ay oldu.Hepa filtresi 1 ay bitmeden hemen koku vermeye başladı dışarıya.Hemde iğrenç bi ayak kokusu...Ama süpürme gücü ve yıkamasından memnunum birtek hepafiltre hariç...Bence libella yada aura temizlik robot almanı öneririm...

ihlas var bendede koltukları yıkamıtım biraz uğraştırıyor temizliyor halı dövmesi süper temizliyor halı yıkamadım henüz ama bence okadar para verme güzelim inan öde öde bitmiyor:delphin: normal bi halı yıkama makinası al daha iyi

THOMAS TWİN

bende çeyizim için almıştım kullanıyorum çok memnunum henüz halı yıkamadım ama süpürge olarak kullanıyorum alerjim olduğu için tercih etmiştim.. çok şükür artık gönül rahatlığıyla oturabiliyorum tıkanıyordum tozdan.

okuduğum kadarıyla herkes filtre den bahsetmiş ama filtresi basınçlı su altında temizlenebiliyor ve sadece kurutmanız önemli kurutmazsanız tabiki koku yapar.

bende kullanıyorum..daha yıkamaa yapmadım....shaggy halılarımda kullandım...her kullanmadan sonra filtresini mutlaka yıkıyorum ve bir kaç gün kapağını kapatmıyorum..herşeyi kuruyor...tekrar kullanıp yıkayıp bırakıyorum...

thomas twint2 modelini 1 yıl önce aldım,Çalışıyorum,2 ay evde yoktum,toplam 10 ay kullandım, acı gerçekle sonunda karşılaştım.. Haftada 1 çalıştırıyorum çünkü sulu bir makina olduğu için pratik değil, hantal,kullanımı zor.Halıların üzerindeki kıl,tüy,ip gibi şeyleri almıyor. Dövme başlığı varmış yeni öğrendim 250+kdv. Öncelikle sulu sistem makineyi kimseye tavsiye etmiyorum,temizliği ayrı bir dert, cam kırığı gibi ani durumlarda kullanamazsınız(kızım koş süpürgeyi getir sözünü unutun) , çünkü önce içini hazırlamak, sonra da mıncık mıncık elinizle temizlemek zorundasınız.Tüm işinizi bitirip kısa sürede temizliğini yapmak gerekiyo,' yarın da şu odayı süpürürüm ay yoruldum' deyip öylece bırakıvermeyin sakın, çok pişman olursunuz.ıçini temizlemezseniz lağım gibi kokuyor. 2 kez koltuk yıkadım ikincide başlık çatladı,o da garanti dışı.Tüm bunlar bir yana işin asıl can alıcı noktası,(ben de yeni öğrendim ve şoke oldum) 8-10 ay içinde bilmem kaç ödüllü! filtreler eskiyo ve emiş gücünün azalmasından haznesine su vermeye, pis suyu dışarılara fışkırtmaya kadar bir sürü problem çıkartıyo. Servisi ve merkezi arıyorsunuz,size otomatiğe bğlanmış gibi gelip bakmaya bile tenezzül etmeden 'filtreler eskimiştir değişmesi gerekiyo' diyolar. 'garantisi var değiştirin deme gafletinde bulunmayın,ödüllü! filtremiz 65 tl'cik, garanti kapsamında değil,bunu kuruluma gelen servis de söylemiyo.Sanırım amaçları filtre satmak.Makineye verdiğim 1300 tl'ye mi yanayım,10 ayda bir değişecek filtreye mi yanayım? bu makinayı uzun yıllar kullanırım Alman malı sağlam olur demiştim, yanılmışım,3-4 yılda bir bir süpürge parasını ödüllü! filtrelere verecek gibiyiz. Ben yandım siz yanmayın, filtreler ve aparatlar garanti dışı olduğu sürece almayın.

bende yenı aldım valla oyle bahsedıldıgı gıbı super bısey degıl bence degmez o kadar paraya supurmesı guzel ama arkadaslarda bahsetmıs cok teferruatlı suyu doldur parcaları yıka v.s

ustelık halı yıkamasınıda begenmedım

Back
X