• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

thy online bilet!

orchidea

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2008
4.390
7
0
Diğer
kızlar hemen konuya giriyorum.
internet alışverişi konusunda yeniyim ve kredi kartımla online bilet almak istiyorum.
mutlaka aranızdan biri almıştır daha önce.
online bilet alınca acenta ya da thy bürosundan bileti almak yada herhangi bir çıktı almak gerekiyor mu?
yoksa alana gidince dosdoğru check-in mi yaptıryoruz?

yok tatlım sana ucuş numarası veriyor. sonra havaalanında kucuk ekranlar var ordan ucuş numaranı yazıp boş koltuğu seçiyorsun rezerve oluyor senın için. Sonra valıze gittiğinde görevli hallediyor hepsini.. Hiçbişeye olmasa bile bileti aldığın kredi kartın ve nufus cüzdanını valizi verdiğin görevliye veriyorsun o sana soruyor cam kenarı mı istersin koridor mu falan diye soruyor ya da kafasına göre veriyor. ama bileti aldığın kartı mutlaka götürmen gerek haberin olsun... o olmadan chekinn yapmıyorlar..

yok tatlım sana ucuş numarası veriyor. sonra havaalanında kucuk ekranlar var ordan ucuş numaranı yazıp boş koltuğu seçiyorsun rezerve oluyor senın için. Sonra valıze gittiğinde görevli hallediyor hepsini.. Hiçbişeye olmasa bile bileti aldığın kredi kartın ve nufus cüzdanını valizi verdiğin görevliye veriyorsun o sana soruyor cam kenarı mı istersin koridor mu falan diye soruyor ya da kafasına göre veriyor. ama bileti aldığın kartı mutlaka götürmen gerek haberin olsun... o olmadan chekinn yapmıyorlar..
zaten kendime ve anneme alıyorum,beraber uçacağız. yani herhangi online bilet çıktısına ihtiyaç yok

zaten kendime ve anneme alıyorum,beraber uçacağız. yani herhangi online bilet çıktısına ihtiyaç yok

Hiçbir cıktıya ihtiyac yok ama ben ne olur ne olmaz diye THY sitesinin bana attığı mailin cıktısını alırım. Uçuştan 24 saat önce yine online check in yaparım. Koltuğumu secerim. Havaalınında uğrasmam böylece.

Hiçbir cıktıya ihtiyac yok ama ben ne olur ne olmaz diye THY sitesinin bana attığı mailin cıktısını alırım. Uçuştan 24 saat önce yine online check in yaparım. Koltuğumu secerim. Havaalınında uğrasmam böylece.

aynen ben de...check in kuyrukları çok sıkıcı...

çok soru soruyorum ama bagaj için yine de check-in kuyruğuna girmek zorundayız bir şekilde değil mi?
yoksa check-in yaptıran girmiyor mu o kuyruğa?

monitorde online check in yazıyor...genelde boş oluyor...sadece bagajı verip uçuş kartınızı alıyorsunuz okadar...

evet hiçbirşeyle uğraşmıyorsun canım.. ama orda da beklemeyeyim diyorsan önceden rezervasyon yaptırabilirsin.. ama genelde erken de gidildiği için havaalanına hallediliyor herşey... çıktıya ise ihtiyaç yok... kimlik numaran yeterli,nüfusunda yanında olur zaten.. biz garanti olsun diye çıktı alıp gitmiştik hatta, bir işe yaramadı..

Back
X