- 13 Ocak 2020
- 46.341
- En iyi cevaplar
- 2
- 179.414
- 598
- 33
Temiz çıkmış sonuçlar işe sevinebilirsiniz. Bu sonuçlarla siz bir uzmandan görüş alın.Yani hiç bişey yapılmayacaksa neden bu testi yaptırdım ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Temiz çıkmış sonuçlar işe sevinebilirsiniz. Bu sonuçlarla siz bir uzmandan görüş alın.Yani hiç bişey yapılmayacaksa neden bu testi yaptırdım ben
Mesajımda da bahsettim " Dünya'da tartışmaya açık bir konu.. Perinatologlar bu verilerle kan sulandırıcı vermez , kayıpların çok olması sadece Kadın Doğumcular tarafından dediğiniz gibi bir tekniksel tedavi .. " Ama şu da bir gerçek ki burda kar/zarar dedil de tamamen tedbir amaçlı verilmesiyse, gebelik sonuna kadar oluşabilecek pıhtı sorununu çözümlemek olur.Aksi halde durum emboliye kadar gider, kan sulandırıcıların zararı olmaz diye bi düşünce olamaz,olmamalı ..Ortada kayıp varsa önlem amaçlı bile verilebilen bi ilacı kullanmanın nesi zarar olabilir peki? Zaten bu kayıplarla karyotip analizi de yapılmış olmalıydı.
Benim hamileliğim boyunca hep keseyle çocukla alakası olmayan kanama alanlarım oluyodu afedersiniz sanki çeşmeden su akıyo gibi kanamam oluyodu bi de kaynettiğim hafta da bence küçük bi hafta değil 2 3 aylık olsa anlardım ama 21+2 ' ken hiç bişey yokken suyum geldiTemiz çıkmış sonuçlar işe sevinebilirsiniz. Bu sonuçlarla siz bir uzmandan görüş alın.
Ben burda doktorların uygulamalarından gördüğüm tecrübelilerin paylaşımlarından yola çıkarak okuduklarımla yorum yazıyorum. Madem bu tartışmalı bi konu. Bu şekilde biliyorsunuz. Siz nasıl "bir şey yok, gerek yok" tarzı kesin yargılar yazabiliyorsunuz?Mesajımda da bahsettim " Dünya'da tartışmaya açık bir konu.. Perinatologlar bu verilerle kan sulandırıcı vermez , kayıpların çok olması sadece Kadın Doğumcular tarafından dediğiniz gibi bir tekniksel tedavi .. " Ama şu da bir gerçek ki burda kar/zarar dedil de tamamen tedbir amaçlı verilmesiyse, gebelik sonuna kadar oluşabilecek pıhtı sorununu çözümlemek olur.Aksi halde durum emboliye kadar gider, kan sulandırıcıların zararı olmaz diye bi düşünce olamaz,olmamalı ..
Bunun en doğru kararını hekim versin bence![]()
Yani öyle bi durumdayım ki şu an bi sonuç çıksın istiyorum bişeyler kullanmak istiyorum gerçekten işe yarayacaksaBenimde 2 genimde heterozigot var. Genetik doktoru bizim için önemli değil bunlar bir sorun oluşturmaz dedi. Ama 2 kadın doğum doktoruda kan sulandırıcı hap başla hamile kalınca iğne kullanıcaksın dedi.
Bence kullanman gerekiyorsa kullanmakısın zararı olmaz sonuçta faydası olur.
Bu tamamen o gebeliğin gidişatıyla ilgili olabilir. Bu tahlillerle yorum yapılabilir mi ben bilmiyorum. Erken doğum için rahim ağzı uzunluğu takibi daha dikkatli yapılır bir dahaki hamilelikte. Gerekirse serklaj uygulanır sanıyorum.Benim hamileliğim boyunca hep keseyle çocukla alakası olmayan kanama alanlarım oluyodu afedersiniz sanki çeşmeden su akıyo gibi kanamam oluyodu bi de kaynettiğim hafta da bence küçük bi hafta değil 2 3 aylık olsa anlardım ama 21+2 ' ken hiç bişey yokken suyum geldi
Ben de hiçbir problem yok tüm genetik kanlarım kan pıhtılaşma testlerim hepsi normal ama iki negatif tüp bebek denemem olduğu için doktorum önlem amaçlı kan sulandırıcı iğne vermişti. Olumlu sonuc almıştımHer mutasyona ilaç gerekmez canım .
düşüklerin veya kimsayal olan gebeliklerin bu testin üstünde bir de Karyotip Analiz testi yapılması gerekir .
Öyle olsaydı her gebe ilaç kullanırdı .
Canım valla bende o kadar seviniyordum genetik sonuçlarım çıkcak sorunu öğrwnicem en azından çaresini bulucam diye. Genetik doktoru bir sorun yok diyince kafam karıştı çok şükür olmasın ama bir moralim bozuldu. Şimdi kdın doğum doktorlarının bu şekilde çözümü en azından bana umut oluyor içimi rahatlatıyor. 3 kaybım var benimde. İnşallah bu sefer bu önlemle olmayacağına inanıyorum.Yani öyle bi durumdayım ki şu an bi sonuç çıksın istiyorum bişeyler kullanmak istiyorum gerçekten işe yarayacaksa
Gebeliğim boyunca kanamam olsa da herşeyim gayet normal olduğu için doktorum bana pıhtılaşmayla ilgili sorun mutlaka dedi başka seçenel yok demişti rahim ağzı uzunluğu var bi de evet onu da eğer hamile kalırsam takip ettireceğimBu tamamen o gebeliğin gidişatıyla ilgili olabilir. Bu tahlillerle yorum yapılabilir mi ben bilmiyorum. Erken doğum için rahim ağzı uzunluğu takibi daha dikkatli yapılır bir dahaki hamilelikte. Gerekirse serklaj uygulanır sanıyorum.
Gerçekten çok zor bu sonuç çıkana kadar kafayı yedim Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsinCanım valla bende o kadar seviniyordum genetik sonuçlarım çıkcak sorunu öğrwnicem en azından çaresini bulucam diye. Genetik doktoru bir sorun yok diyince kafam karıştı çok şükür olmasın ama bir moralim bozuldu. Şimdi kdın doğum doktorlarının bu şekilde çözümü en azından bana umut oluyor içimi rahatlatıyor. 3 kaybım var benimde. İnşallah bu sefer bu önlemle olmayacağına inanıyorum.
İnşallah senin içinde en hayırlısı ne işe ona karar verilir bebeğini sağlıkla kucağına alırsın![]()
Ben yernizde olsam direkt riskli gebelik uzmanıyla devam ederdim. Pıhtılaşmayla ilgili mutlaka da denebileceğini sanmıyorum. Ağır bir mutasyon yok.Gebeliğim boyunca kanamam olsa da herşeyim gayet normal olduğu için doktorum bana pıhtılaşmayla ilgili sorun mutlaka dedi başka seçenel yok demişti rahim ağzı uzunluğu var bi de evet onu da eğer hamile kalırsam takip ettireceğim
Arkadaşım herkesin fikri zikri var niye zıtlık kurmaya çalışıyorsun anlamıyorum .Ben burda doktorların uygulamalarından gördüğüm tecrübelilerin paylaşımlarından yola çıkarak okuduklarımla yorum yazıyorum. Madem bu tartışmalı bi konu. Bu şekilde biliyorsunuz. Siz nasıl "bir şey yok, gerek yok" tarzı kesin yargılar yazabiliyorsunuz?
Zıtlık kurmaya çalışmıyorum. Tavırlarınız karşısında olması gereken tutumu sergiliyorum. Iyi günler.Arkadaşım herkesin fikri zikri var niye zıtlık kurmaya çalışıyorsun anlamıyorum .
Bende de aynı durum olduğu için tecrübemi paylaşarak yazdım ve cümlenin sonunu ,doğru kararı hekim versin dedim .
İyi günler
Zaten ona gitmeyi düşünüyorum bunda da bi kaç kere gittimBen yernizde olsam direkt riskli gebelik uzmanıyla devam ederdim. Pıhtılaşmayla ilgili mutlaka da denebileceğini sanmıyorum. Ağır bir mutasyon yok.
Amin inşallahGerçekten çok zor bu sonuç çıkana kadar kafayı yedim Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin