Tıbbi genetik

kirmizigull123

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2024
325
171
18
Merhaba tıbbi genetik bölümüne gidip sonuçları hakkında bilgi sahibi olan var mı

Eğer ciddi bulurlarsa kan sulandırıcı kullandırıyorlar bende heterezigottu bir gen gerek görmediler kan sulandırıcıya
Bende şimdi transfer oldum sonucu bekliyorum fakat pıhtılaşma testimde sadece Faktör V(Leiden) heterozigot mutasyon çıktı doktorum bu herkeste var önemsiz dedi kan sulandırıcı kullanmıcakmış hamile kalırsam aklıma çok takıldı sizin bilginiz var mı

Bende şimdi transfer oldum sonucu bekliyorum fakat pıhtılaşma testimde sadece Faktör V(Leiden) heterozigot mutasyon çıktı doktorum bu herkeste var önemsiz dedi kan sulandırıcı kullanmıcakmış hamile kalırsam aklıma çok takıldı sizin bilginiz var mı
Bana ilkinde kullandırmadılar ama düşük oldu sebebi bilinmiyor. Bi dahakine önlem olarak minik doz başlatırım demisti doktor

Benimde heterozigot çıktı birinde şuan kan sulandırıcı oksapar kullanıyorum

Back
X