- 27 Mayıs 2024
- 325
- 171
- 18
- Konu Sahibi kirmizigull123
Merhaba tıbbi genetik bölümüne gidip sonuçları hakkında bilgi sahibi olan var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan pıhtılaşması olsa ne kullanılıyor?Merhaba ben test yaptırdım ne sormak istemiştiniz yardımcı olabilirim
Eğer ciddi bulurlarsa kan sulandırıcı kullandırıyorlar bende heterezigottu bir gen gerek görmediler kan sulandırıcıyaKan pıhtılaşması olsa ne kullanılıyor?
Ben transfer oldum da tıbbi genetik kan sonucum 40 gün sonra çıkacak
Kromozom da bi sıkıntı olduğu çıkar mıEğer ciddi bulurlarsa kan sulandırıcı kullandırıyorlar bende heterezigottu bir gen gerek görmediler kan sulandırıcıya
Kromozom testi ayrı orda kromozomla alakalı bir sorun varsa cıkıyor tabi. Bir de kan pıhtılaşması testi var ordada pıhtılasma sıkıntısı varsa gözüküyorKromozom da bi sıkıntı olduğu çıkar mı
Ben ikisine de bakılması için kan verdimKromozom testi ayrı orda kromozomla alakalı bir sorun varsa cıkıyor tabi. Bir de kan pıhtılaşması testi var ordada pıhtılasma sıkıntısı varsa gözüküyor
Heh tamam o zaman hem pıhtılasma varsa onu görürsünüz hem de kromozomda bir sorun varsaBen ikisine de bakılması için kan verdim
Ben transfer oldum doktor kan sulandırıcı verdi ama ben emin olmak için yine de test yaptırdımHeh tamam o zaman hem pıhtılasma varsa onu görürsünüz hem de kromozomda bir sorun varsa
Önlem olarak vermiştir siz kullanın bazen ne olur ne olmaz diye kullandırıyorlarBen transfer oldum doktor kan sulandırıcı verdi ama ben emin olmak için yine de test yaptırdım
Bende şimdi transfer oldum sonucu bekliyorum fakat pıhtılaşma testimde sadece Faktör V(Leiden) heterozigot mutasyon çıktı doktorum bu herkeste var önemsiz dedi kan sulandırıcı kullanmıcakmış hamile kalırsam aklıma çok takıldı sizin bilginiz var mıEğer ciddi bulurlarsa kan sulandırıcı kullandırıyorlar bende heterezigottu bir gen gerek görmediler kan sulandırıcıya
Bana ilkinde kullandırmadılar ama düşük oldu sebebi bilinmiyor. Bi dahakine önlem olarak minik doz başlatırım demisti doktorBende şimdi transfer oldum sonucu bekliyorum fakat pıhtılaşma testimde sadece Faktör V(Leiden) heterozigot mutasyon çıktı doktorum bu herkeste var önemsiz dedi kan sulandırıcı kullanmıcakmış hamile kalırsam aklıma çok takıldı sizin bilginiz var mı
Bende kullanmadığim transferde düşük yaptımBana ilkinde kullandırmadılar ama düşük oldu sebebi bilinmiyor. Bi dahakine önlem olarak minik doz başlatırım demisti doktor
Siz transfer oldunuz muBana ilkinde kullandırmadılar ama düşük oldu sebebi bilinmiyor. Bi dahakine önlem olarak minik doz başlatırım demisti doktor
Yok benim normal gebelikSiz transfer oldunuz mu
İnsallah iyi düsünün iyi olsun ben hep korkuyla yaklasıyorum belki ondan böyle oluyor bilmiyorum ben olumlama yapamıyorum ama siz yapınBende kullanmadığim transferde düşük yaptımbu sefer kullanıyorum inşallah tutunur
Benimde heterozigot çıktı birinde şuan kan sulandırıcı oksapar kullanıyorumBende şimdi transfer oldum sonucu bekliyorum fakat pıhtılaşma testimde sadece Faktör V(Leiden) heterozigot mutasyon çıktı doktorum bu herkeste var önemsiz dedi kan sulandırıcı kullanmıcakmış hamile kalırsam aklıma çok takıldı sizin bilginiz var mı
Önemli olan faktör 5 Leiden heterozigot mutasyon mu çıktı sizde?Benimde heterozigot çıktı birinde şuan kan sulandırıcı oksapar kullanıyorum
Mthfr C677T Heterozigot yazıyor diğerleri normalÖnemli olan faktör 5 Leiden heterozigot mutasyon mu çıktı sizde?