- 27 Mayıs 2024
- 325
- 171
- 18
- Konu Sahibi kirmizigull123
Bende korkuyorum olumsuz olursa diyeİnsallah iyi düsünün iyi olsun ben hep korkuyla yaklasıyorum belki ondan böyle oluyor bilmiyorum ben olumlama yapamıyorum ama siz yapın![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende korkuyorum olumsuz olursa diyeİnsallah iyi düsünün iyi olsun ben hep korkuyla yaklasıyorum belki ondan böyle oluyor bilmiyorum ben olumlama yapamıyorum ama siz yapın![]()
Beb şuan da oksapar ve coraspirin kullanıyorum ama tıbbi genetik sonucumu henüz öğrenmedim doktorum önlem amaçlı verdi inşallah tutunur hayırlı sonuçlanırBenimde heterozigot çıktı birinde şuan kan sulandırıcı oksapar kullanıyorum
Tedavi iz ne durumda hamile misinizMthfr C677T Heterozigot yazıyor diğerleri normal
İnşallahBeb şuan da oksapar ve coraspirin kullanıyorum ama tıbbi genetik sonucumu henüz öğrenmedim doktorum önlem amaçlı verdi inşallah tutunur hayırlı sonuçlanır![]()
Belli değil test günümü bekliyorumTedavi iz ne durumda hamile misiniz
Hayırlı sonuçlar alırsınız inşallahBelli değil test günümü bekliyorum
Amin inşallah hepimize hayırlısı olsunHayırlı sonuçlar alırsınız inşallah![]()
Aynen öyle hayırla güzellikle ilerlesin insallahBende korkuyorum olumsuz olursa diyeama Allah ne yazmışsa o olur
![]()
Aç veya tok fark etmiyorTest öncesi dikkat ettiğiniz bir şey var mıydı? Aç karnına mı yaptırmak gerekiyor
Teşekkür ederimAç veya tok fark etmiyor
Merhaba ben de tıbbı genetiğe gideceğim tüp bebek başarısızlığı için. Orda tüm testlere bakılıyor mu acaba, genetik hastalık kromozom vs. Bir de kaç güne sonuçlar çıkıyorÖnlem olarak vermiştir siz kullanın bazen ne olur ne olmaz diye kullandırıyorlar
Evet yani doktorların istediği seylere bakılıyor. Devlette 3 ayı buluyor sonuç. Özel laboratuvarda 1 ay yaklasıkMerhaba ben de tıbbı genetiğe gideceğim tüp bebek başarısızlığı için. Orda tüm testlere bakılıyor mu acaba, genetik hastalık kromozom vs. Bir de kaç güne sonuçlar çıkıyor![]()
Ben devlette yaptırdım sonuçları 45 güne çıkar dediler beklemedeyimEvet yani doktorların istediği seylere bakılıyor. Devlette 3 ayı buluyor sonuç. Özel laboratuvarda 1 ay yaklasık
hadi insallah bizim 3 ayı bile gecti hattaBen devlette yaptırdım sonuçları 45 güne çıkar dediler beklemedeyim
İnşallah bi sorun çıkmasın da beklerizhadi insallah bizim 3 ayı bile gecti hatta![]()
Merhaba kromozom test sonucunuzu ne zaman yaptırmıştınız? Hangi yılda? Ne kadar sürede çıktı?Merhaba ben test yaptırdım ne sormak istemiştiniz yardımcı olabilirim
Gecen yıl yaptırdık 3 ay 10 gibi bir sürede cıktıZ aisin bayagı olmus bir arayın derimMerhaba kromozom test sonucunuzu ne zaman yaptırmıştınız? Hangi yılda? Ne kadar sürede çıktı?
Eşimle birlikte şubat ayında kan verdik hala sonuç çıkmadı bekliyoruz
Evet baya oldu. 2 ay dolduğunda beri arıyorum ara ara hala incelemede diyip geçiştiriyorlarGecen yıl yaptırdık 3 ay 10 gibi bir sürede cıktıZ aisin bayagı olmus bir arayın derim
Yaa evet sizin biraz fazla uzun sürmüs insallah güzek sonuclar olsunEvet baya oldu. 2 ay dolduğunda beri arıyorum ara ara hala incelemede diyip geçiştiriyorlar![]()