U ummuuuu Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Temmuz 2025 28 3 1 23 12 Aralık 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi ummuuuu #1 Gebelik dusunuyorum iki kere kimyasal Gecirdim ve bunun icin genetik polikinligine gitmem gerektigi soylendi adetliyken mi gitmem gerek yoksa her zaman gidebilir miyim
Gebelik dusunuyorum iki kere kimyasal Gecirdim ve bunun icin genetik polikinligine gitmem gerektigi soylendi adetliyken mi gitmem gerek yoksa her zaman gidebilir miyim
G gulaysedeniz Üye Kayıtlı Üye 16 Mayıs 2025 764 458 18 36 12 Aralık 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi ummuuuu #2 her hangi bir zaman diliminde gidebilirsin. geçmiş olsun. Direk randevu alabilirsin mhrs den.
U ummuuuu Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Temmuz 2025 28 3 1 23 12 Aralık 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi ummuuuu #3 gulaysedeniz .!.: her hangi bir zaman diliminde gidebilirsin. geçmiş olsun. Direk randevu alabilirsin mhrs den. Genişletmek için tıkla... Yok randevu vermiyolar doktorun bana bi kagit imzalamasi gerekiyormus
gulaysedeniz .!.: her hangi bir zaman diliminde gidebilirsin. geçmiş olsun. Direk randevu alabilirsin mhrs den. Genişletmek için tıkla... Yok randevu vermiyolar doktorun bana bi kagit imzalamasi gerekiyormus
G gulaysedeniz Üye Kayıtlı Üye 16 Mayıs 2025 764 458 18 36 12 Aralık 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi ummuuuu #4 ummuuuu .!.: Yok randevu vermiyolar doktorun bana bi kagit imzalamasi gerekiyormus Genişletmek için tıkla... allah allah hangi hastane ? Ben Ankara Bilkent Şehir Hastanesinde direk gitmiştim.
ummuuuu .!.: Yok randevu vermiyolar doktorun bana bi kagit imzalamasi gerekiyormus Genişletmek için tıkla... allah allah hangi hastane ? Ben Ankara Bilkent Şehir Hastanesinde direk gitmiştim.