- 24 Ağustos 2018
- 4.310
- 11.015
- 208
- Konu Sahibi akasayalar
-
Bilmedigim icin konu acmis olabilirmiyim? Devlet hastanesine giremeyecegimi zaten biliyorum lise mezunlarini ozel hastaneler sertifikayla tercih ederler diye dusunmustum az da olsa alım olur diye dusunmustum.gecen haftalarda gittigim ozel hastanede calisan. Lise mezunlari sertifikayla girebiliyor var birr kac tane demist.universitelilere tabiki oncelik verilsin ona zaten birsey dedigim yokMalülen emekli olduysanız bunun farklı farklı şartları var. Bazı durumlarda eğer sigortalı bir işe girerseniz emekli maaşı kesiliyor. Bunu araştırıp öyle adım atın.
Üniversitelerde tıbbi sekereterlik bölümü var. Bir sürü de mezun veriyor her sene. Neden onlar dururken lise mezunu ve sertifikalı sizi alsınlar?
Tesekkur ederimm yorumunuz icinSertifikayla devlete giremezsin, devlette bile zorluğu olan bi iş özelde eminim daha zordur
Sizi kırmak istemem ama şunu merak ettim sizi tıbbi sekreter olabileceğinize ikna eden şey nedir ? Lise mezunusunuz ki bu işin üniversitelerde bir bölümü var + bu işte tecrübeli kalifiye personeller falan var keşke uzun bir süredir evdeyken en azından açıktan da olsa bir bölüm okusaydınızKizlar hepinize merhaba.
Sanirim buyuk bir depresyondayim hicbirseyden tat almiyorum. Uzun suredir evdeyim ( gelirim var) ama bunaldim cok bunaldim.uzun seneler calistigim icin bir rahatsizligimdan dolayi ayrildim emekli olup.simdk pismanim. Yasim 35, ama sorsaniz 70 gibi hissediyorum.okudugum kitaplar uc bes sayfada sonlaniyor zevk almiyorum.ayni dizileri sirf ses olsun diye açiuorum dinliyorum ama kafa ayri yerde. Hamileydim dusuk yaptim sanirim daha dusunmem saglik sorunlarimdan dolayi. Zaten bakacakta gucum maneviyatim yok anladigim kadariyla. İse gitmek istiyorum.hastanede calisabilicegimi dusunuyorum ama bu yastan sonra alirlarmi bilmiyroum.gorsel olarak hani kucuk gosteriyorum bakimliyim her daim hafif makyajim var. Fiziken ve yuz olarak guzel oldugumu soylerler.sizce kursa katilip sertifika alsam hastaneye girsem olurmu.lise mezunuyum bu arada.psikilojik olarak son 4 aydir boyleyim.yardim al diyeceksiniz ozel hastaneye gittim gecen hafta 1.400 tl psikiyatr seansi. Devlet hastanelerinde randevu bulamiyorum.umarim en hafif sekilde atlatirim.aranizda tibbi skereterlik yapan varmi zorluklari kolayliklarini bilen.yoksa otur eline gecen maasla evinde kal dermisiniz
Doktorun yanında çalışanlar tıbbi sekreterler yani doğru söyledinKizlar ben yanlis soyledim sanirim tibbi sekreterlik degil doktorun yaninda hasta danismaniymis anlatmak istedigim. Herkese tesekkurler.
Onun yerine kurslara gidin hobiler edinin sosyalleşin evde insan kendini işe yaramıyor hissine kapılıyor ondan oluyor. Ne güzel genç yaşta gelir imkanınız var tadını çıkarınKizlar hepinize merhaba.
Sanirim buyuk bir depresyondayim hicbirseyden tat almiyorum. Uzun suredir evdeyim ( gelirim var) ama bunaldim cok bunaldim.uzun seneler calistigim icin bir rahatsizligimdan dolayi ayrildim emekli olup.simdk pismanim. Yasim 35, ama sorsaniz 70 gibi hissediyorum.okudugum kitaplar uc bes sayfada sonlaniyor zevk almiyorum.ayni dizileri sirf ses olsun diye açiuorum dinliyorum ama kafa ayri yerde. Hamileydim dusuk yaptim sanirim daha dusunmem saglik sorunlarimdan dolayi. Zaten bakacakta gucum maneviyatim yok anladigim kadariyla. İse gitmek istiyorum.hastanede calisabilicegimi dusunuyorum ama bu yastan sonra alirlarmi bilmiyroum.gorsel olarak hani kucuk gosteriyorum bakimliyim her daim hafif makyajim var. Fiziken ve yuz olarak guzel oldugumu soylerler.sizce kursa katilip sertifika alsam hastaneye girsem olurmu.lise mezunuyum bu arada.psikilojik olarak son 4 aydir boyleyim.yardim al diyeceksiniz ozel hastaneye gittim gecen hafta 1.400 tl psikiyatr seansi. Devlet hastanelerinde randevu bulamiyorum.umarim en hafif sekilde atlatirim.aranizda tibbi skereterlik yapan varmi zorluklari kolayliklarini bilen.yoksa otur eline gecen maasla evinde kal dermisiniz
Ya evet aslinda para degil ben cok bunaliuorum tek korkum ise girerim birde yapamam maas icin acaba yeniden heyete sokarlar ugrastirirlarmi birde o var. Arkadaslarim yapma bu riske girme diyorlarOnun yerine kurslara gidin hobiler edinin sosyalleşin evde insan kendini işe yaramıyor hissine kapılıyor ondan oluyor. Ne güzel genç yaşta gelir imkanınız var tadını çıkarın
Sanirim ben evde cok bunaldim hastanede boyle guzel ortam gordum sandim kizlar tertemiz bakimli hos topuklu ayakabilar hos bie makyaj. Eski hallerimi hatirladimdertsiz başınıza dert almak istiyorsanız deneyin görün derim
şöyle vakti zamanında yaptım
hastasıyla ayrı hasta yakınıyla ayrı doktoruyla ayrı personeliyle ayrı yönetimi ile ayrı ayrı uğraşmaya varım diyorsanız ne güzel
sağlık zaten zor bir sektör özellikle özelde çalışması çok daha zor çünkü paraları ile sizi de satın aldıklarını düşünüyor hastalar
Heyete tekrar sokma ihtimalleri var. Çevremde malülen emekli çok insan var. Bir öğretmen ablamız geçen sene bir özel okulda çalışınca maaşı kesildi. Hazirandan beri tekrar bağlatmak için uğraşıyor, hala sonuç yok.Ya evet aslinda para degil ben cok bunaliuorum tek korkum ise girerim birde yapamam maas icin acaba yeniden heyete sokarlar ugrastirirlarmi birde o var. Arkadaslarim yapma bu riske girme diyorlar
Haklisiniz. Yukarda arkadasta uyarmis birinin maasi kesilmis hala baglatilmasini bekliyormus. En iyisi bu toplara girmiym kurslara falan giderim kedi sahiplenmekte iyi gelir.eski kedim öldükten sonra alamamistim ama vakti geldi sanirimHastanelerde çalışmak, çalışan neredeyse herkes için çok fazlaca stresli bir iş.
Bu psikoloji ile bunu kaldırabileceginizi düşünüyor musunuz?
Ayrıca yukarıda da yazılmış; üniversite bölümü var ve inanılmaz bir fazlalık var bu iş kolunda su an.
evcil hayvan kaybı çok kalp kırıcı bir şey ,Haklisiniz. Yukarda arkadasta uyarmis birinin maasi kesilmis hala baglatilmasini bekliyormus. En iyisi bu toplara girmiym kurslara falan giderim kedi sahiplenmekte iyi gelir.eski kedim öldükten sonra alamamistim ama vakti geldi sanirim
Sizin yerinizde olsam hazır çocuk yokken evde boş boş oturup kafamda kuracagima kursa giderim. Sertifikalar alirim. Markete bile girip calisabilirsiniz. Yaşınız çok genç.Kizlar hepinize merhaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?