Tıbbi sekreterlik

Gizemlikadn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2024
2
0
6
25
Kızlar merhaba iki kızım var biri 2 diğeri 3.5 yaşında ilahiyat okuyordum ama bölümümu değiştirmeye karar verdim şimdi çocuk gelişimi ve tıbbı sekreterlik arasn da kaldım gerçi çok ders calısamıyorum ama elimden geleni yapıcagıma inanıyorum sizce ne yapmalıyım çok bunalmıs durumdayım çocuklarım biraz büyüyüp toparlayana kadr şu okul işini bitirip calısmak istiyorum 😟

Tıbbi sekreterliğin iş imkanı hakkında bilgim yok fakat çevremde 2 yıl da olsa çocuk gelişimi okuyan herkes özelde de olsa çalışıyor. Özelde iyi bir yer bulmak gerekiyor tabii, veliler ve patronlar çok beklenti içine giriyor. Bana kalırsa eğer çocuk gelişimi seçilecekse 2 yıldan ziyade 4 yıl çocuk gelişimi okuyup atanma kovalamak daha rahat olur. Tıbbi sekreterlik ile kıyas yapamıyorum dediğim gibi bilgim olmadığı için ama çocuk gelişimi hakkında fikrim bu şekilde. Yolunuz açık olsun, sizin için en iyisi olur inşallah.

Teşekkür ederim ya aslında çocuk gelişimi bölümü daha kolay geliyor iki çocukla çok zorlamaz diyorum ama bilmiyorum çok kararsızım ve sanırım ikinci üni olarak secemiyormusuz yanlızca 35 yaş üstü kadınlar secebiliyormus

Kızlar merhaba iki kızım var biri 2 diğeri 3.5 yaşında ilahiyat okuyordum ama bölümümu değiştirmeye karar verdim şimdi çocuk gelişimi ve tıbbı sekreterlik arasn da kaldım gerçi çok ders calısamıyorum ama elimden geleni yapıcagıma inanıyorum sizce ne yapmalıyım çok bunalmıs durumdayım çocuklarım biraz büyüyüp toparlayana kadr şu okul işini bitirip calısmak istiyorum 😟
tıbbi sekreterliğin çocuk gelişimden daha çok ataması var ama yine de iyi araştırmak lazım

Back
X