• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Tibet ismi nasıl sizce?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

hangi isim daha guzel sizce?

• tibet

OY: 12 60,0%
  • ateş

OY: 6 30,0%
  • derin mavi

OY: 2 10,0%

• Ankete Katılan
    20
ateş ismi bence çok sert bi isim tibetin anlamını bilmiyorum bence rüzgar yada çınar isimleri daha güzel

:) en zoru isimmiş ya herşey tamam isimde takıldım, pamir yada derin isimlerinde begeniyorum ama benim kararımın bir omur boyu cocugun uzerinde kalacak olması buyuk sorumluluk gercekten..

tibet deyince benim de aklıma tibet öküzü geldi:)
ateş isminin dinen de uygun olmadığını biliyorum..
kutay
sina
enis
edip
süha
tuğra
göktuğ
asil
saygın

bence de başka isimler düşün, çok çok özür dilerim bunu söyledğim için üzerine alınma ama ilerde oğlunla tibet öküzü diye dalga geçebililer, isim koyarken dalga geçilmeyecek iism koymaya özen gösterilmeli bence.

tibet deyince benim de aklıma tibet öküzü geldi:)
ateş isminin dinen de uygun olmadığını biliyorum..
kutay
sina
enis
edip
süha
tuğra
göktuğ
asil
saygın

dinen uygun derken benim hangi dinden oldugumu biliyormusunuz? dinen ateş uygun değilse cansız varlık oldugu için tugrada uygun değil o zaman. mantıklı ve tarafsız cevaplar rica ediyorum .

bilmeyenler için ;
Tibet özet bilgi
Tibet Çin’in kendi kendini idare eden yüksek ve geniş bir alanı. “Dünyanın Çatısı” ve “Kar Ülkesi” gibi kendine has isimleri olan bu bölge asırlar boyunca etrafını çeviren büyük dağlardan dolayı insan yaşamayan vahşi hayvanların bulunduğu bir yer olmuştur.

bilmeyenler için ;
Tibet özet bilgi
Tibet Çin’in kendi kendini idare eden yüksek ve geniş bir alanı. “Dünyanın Çatısı” ve “Kar Ülkesi” gibi kendine has isimleri olan bu bölge asırlar boyunca etrafını çeviren büyük dağlardan dolayı insan yaşamayan vahşi hayvanların bulunduğu bir yer olmuştur.

birde ozellikle her dilde okunusu ve telaffuzu aynı oldugu çin bunu dusunuyoruz, cocuk buyuyene kadar insanların tibet hakkında okuzunden cok bilgi sahibi olacagınıda umuyoruz tabi :52:

tibet isminin manasının sadece tibet öküzü olmadığını bizde biliyoruz,ama benim aklıma ilk gelen tibet öküzü olur,bulmacalarda genelde sorulan bir soru olduğu için.bird dinen demiştim pardon düzeltiyorum islam dinine göre...

cnm benim ikiside pek hoşuma gitmedi :59: benimde aklıma tibette 7 yıl geldi hemen :27:
ben oğlum olsa doruk, haktan koyabilirdim :55:

wallahi cnm oy weremeyeceğim isimler konusunda
derin mawi, koyu mawi der gibi enteresan bir isim erkek için.. derin erkeğe olurmu belki olur, bilemiyorum
tibette şu bulmacalarda sorulan acaip soru gelior aklıma tibet ö...ü..
ateşte ne biliym yani cehennemi çağrıştırıyor, bir bebeğe werilmez böyle bi isim.

wallahi cnm oy weremeyeceğim isimler konusunda
derin mawi, koyu mawi der gibi enteresan bir isim erkek için.. derin erkeğe olurmu belki olur, bilemiyorum
tibette şu bulmacalarda sorulan acaip soru gelior aklıma tibet ö...ü..
ateşte ne biliym yani cehennemi çağrıştırıyor, bir bebeğe werilmez böyle bi isim.

neden sürekli v yerine w kullanıyorsunuz?? TÜRKÇE deki v harfi gayet işe yarıyo,anlatacağımız şeyi eksiksiz karşılayabiliyor...TÜRKÇE yi düzgün kullanın lütfen...

ates isminin anlamini düsününce ben böyle ismi aklimin ucundan dahi gecmez :26:
tabikii tibet ben begeniyorum söylemesi de güzel:24:

lisede ismi tibet olan arkadaşımızı "yak" diye çağırırlardı -itiraf ediyorum ben de onlardan biriydim- ateş, cemre, savaş, cenk isimleri de negatifliği simgeliyor. daha huzurlu isimler seçmeminizi öneririm.

Back
X