- 22 Nisan 2015
- 160
- 2.130
- Konu Sahibi name of love
Tıkalı tüpleri açmak için bitkisel kürler varmı bildiginiz?belki tüp bebege gerek kalmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirli olsun canim darisi bize insallah ben tup bebektwn negatif sonuc aldim bir sure bunlari deneyecegim vicksi nasil surdun icinemi surdunslm kızlar yazdıklarınızı okuyunca belki faydam olur diye yazayım dedim..ben rahim filmi çektirdiğimde 2 tüpümde tıkalıydı, ameliyat oldum fakat tüplerim tam açılmadı, zorlu geçiş vardı..2 ay yumurtlama takibi yaptırdım, olmadı..sonra bi tanıdığım maydonoz-süt buharı ve viksten bahsetmişti..3gün 3er defa uyguladım ve o ay hamile kaldım
Hayirli olsun canim darisi bize insallah ben tup bebektwn negatif sonuc aldim bir sure bunlari deneyecegim vicksi nasil surdun icinemi surdun
Hayirli olsun canim darisi bize insallah ben tup bebektwn negatif sonuc aldim bir sure bunlari deneyecegim vicksi nasil surdun icinemi surdslm kızlar yazdıklarınızı okuyunca belki faydam olur diye yazayım dedim..ben rahim filmi çektirdiğimde 2 tüpümde tıkalıydı, ameliyat oldum fakat tüplerim tam açılmadı, zorlu geçiş vardı..2 ay yumurtlama takibi yaptırdım, olmadı..sonra bi tanıdığım maydonoz-süt buharı ve viksten bahsetmişti..3gün 3er defa uyguladım ve o ay hamile kaldım
Benimde 2 tupum tikali sut maydonoz deneyecektim ocine birde voks atayim ne olacak :) birde yanmiyormu alt taraf benim vusudum cok skntiliyok canım içine değil aman yanarsın..yarım litre süt, yarım litre su içine bir bağ maydonozun yapraklarını koparıp içine attım, 2 çay kaşığı viks ve azıcık karabiber koyup karıştırdım..kaynayıp yapraklar pörsüyünce, azıcık soğumasını bekleyip, belime çarşaf sarıp hafifçe üzerine çöktüm..buhar bitince tekrar kaynattım, böylece 3 defa..adetin 5. 6. ve 7. günü günde 3er defa ama her gün taze süt ve maydonozla..biraz çökmekten bacakları sızlıyor insanın ve çokça da terliyorsun ama denemeye değer..bir de hiç üşütmeyeceksin o ara mümkünse bikaç gün çorapla dur..
Hayirli olsun canim darisi bize insallah ben tup bebektwn negatif sonuc aldim bir sure bunlari deneyecegim vicksi nasil surdun icinemi surd
Benimde 2 tupum tikali sut maydonoz deneyecektim ocine birde voks atayim ne olacak :) birde yanmiyormu alt taraf benim vusudum cok skntili
Yok canim olmadim doktor cok basarili olamiyor yumurtaya zarar verir dedi sivi birikmeside yokmus o yuzden tup bebek yaptirdim sonuc negatif oldu alrlternatif tipa yoneliyorumçok yaklaşmıyorsun, sadece buharını hissedecek kadar..zaten çok sıcaksa ve çok yakınsan dayanamıyorsun, duramıyorsun öyle..ben dizlerim üzerinde durarak yaptım, öyle biraz mesafe oluyor ama belde çarşaf sarılı old için o buhar seni buluyor zaten..bi de çok sıcak basıyor, ben boncuk boncuk terledim resmen ve dizlerim titredi..
ben ameliyat olduktan sonra tam sonuç alamadığım için uyguladım bu kürü..çarem yoktu yani artık tüp bebek dışında..sen ameliyat olmuş muydun?
Yok canim olmadim doktor cok basarili olamiyor yumurtaya zarar verir dedi sivi birikmeside yokmus o yuzden tup bebek yaptirdim sonuc negatif oldu alrlternatif tipa yoneliyorum
MAYDONOZLA SUTU DENEDIM OLMADI . HAYIRLISI DEGILMIS DEYIP BIDA DENEMEDIMBenimde tikali sut maydonoz buhari ve adacayi yagini oneriyorlar bende ramazandan sonra bunlari deniycem insallah faydasi olur bitkisel acilanlar yazsada umut olsa bize :)
sadce bırkeremı yaptın pekı bırde cok sıcak tutmak gerekıyormus kendınıMAYDONOZLA SUTU DENEDIM OLMADI . HAYIRLISI DEGILMIS DEYIP BIDA DENEMEDIM
Canım bu sürede ilişkiye giricek misin?yok canım içine değil aman yanarsın..yarım litre süt, yarım litre su içine bir bağ maydonozun yapraklarını koparıp içine attım, 2 çay kaşığı viks ve azıcık karabiber koyup karıştırdım..kaynayıp yapraklar pörsüyünce, azıcık soğumasını bekleyip, belime çarşaf sarıp hafifçe üzerine çöktüm..buhar bitince tekrar kaynattım, böylece 3 defa..adetin 5. 6. ve 7. günü günde 3er defa ama her gün taze süt ve maydonozla..biraz çökmekten bacakları sızlıyor insanın ve çokça da terliyorsun ama denemeye değer..bir de hiç üşütmeyeceksin o ara mümkünse bikaç gün çorapla dur..
Canım bu sürede ilişkiye giricek misin?
canım bu gün denedim sen kaç dk durdun. birde nasıl bir etki oldu ben şuan oramı hissetmiyorum afedersin. buz gibi bişey oldu...ben girmedim, yumurtlama zamanı henüz gelmedi diye..zaten onun 2 günü eşim gece çalışıyodu, fırsat olmadı yani ama zararı yoktur heralde..
canım bu gün denedim sen kaç dk durdun. birde nasıl bir etki oldu ben şuan oramı hissetmiyorum afedersin. buz gibi bişey oldu...