Bir gelişme oldu mu? Aramalara devam mı ediyor? Acaba anneniz mi ona söyledi durumu, belki yeğenini suçlamıştır. O da bir hışımla size ulaşmaya çalışıyordur.Benim konum güme gitti,burada akış çok hızlı
bugün arayan olmadı,büyük ihtimalle ona yaptin mi diye sormuştur,ben bu konuyu anneme anlatali 1 yil oldu,1 yil boyunca hiç bir şey yokmuş gibi görüştüler şimdi bu adama dogru mu diye soruyor ve adami benim üzerime saliyor,ben bunu nasil kaldirayim tabi ki doğru anne dedigin çocuguna kayitsiz şartsiz inanir,Bir gelişme oldu mu? Aramalara devam mı ediyor? Acaba anneniz mi ona söyledi durumu, belki yeğenini suçlamıştır. O da bir hışımla size ulaşmaya çalışıyordur.
Ama annenize çok kızdım sizinle arası ne kadar kötü bile olsa hiç bir anne böyle bir şeyi kaldıramazçok teşekkür ederim,çok naziksiniz,bu dünya da bir şey olacaği yok zaten,onlari ilahi adalete havale ettim.
O adam ne yüzle sizi arayabiliyor cesarete bak! Bence size de inkar edecek. Sen yanlış anladın ya da çocukluktu diyecek. İnkarına kendi de inanacak. Bence bu gittiğin yol doğru. Hiçbiriyle görüşme.bugün arayan olmadı,büyük ihtimalle ona yaptin mi diye sormuştur,ben bu konuyu anneme anlatali 1 yil oldu,1 yil boyunca hiç bir şey yokmuş gibi görüştüler şimdi bu adama dogru mu diye soruyor ve adami benim üzerime saliyor,ben bunu nasil kaldirayim tabi ki doğru anne dedigin çocuguna kayitsiz şartsiz inanir,
Eşim biliyor,ne yaptigını ,ne yaptıgıni değil bu kadarini nasil anlatayım,kimseye anlatamam dilim varmaz,istersen konuşayım diyor ama ben konuşursam olay farkli boyutlara kadar büyür diyor ben de hayır sessiz olalim daha çok çildirsinlar nasilsa anlatacaklarini anlamayacaklardir bu ayarda ki insanlar diyorum,iki çocugum var onlari düşünüp saglikli olmaliyim bu adam cebimde silahi olan bir adam bizimse hiç bir şeyimiz yok.Ama annenize çok kızdım sizinle arası ne kadar kötü bile olsa hiç bir anne böyle bir şeyi kaldıramaz
Hele o şahsiyet şeref yoksunu insancıkla görüşmek ne demek
İki kızım var Rabbim onları korusun inşallah
Bana da akıl fikir merhametini versin ki her daim yanlarında olabileyim
Bende çok yakınımdan elle taciz yaşadım, üzerinden yıllar geçti ama her gün aklımda
Tek pişmanlığım susmam
Rabbim onların cezalarını da veriyor zaten bu dünyada da iki yakası bir araya gelmiyor
Eşiniz biliyor mu bu durumu??
Biliyorsa o konuşsun size yüzleşmek konuşmak ağır gelebilir
Bilmiyorsa da ben olsam açmazdım
Yani ben de sizin gibi davranırdım çocuklarım içinEşim biliyor,ne yaptigını ,ne yaptıgıni değil bu kadarini nasil anlatayım,kimseye anlatamam dilim varmaz,istersen konuşayım diyor ama ben konuşursam olay farkli boyutlara kadar büyür diyor ben de hayır sessiz olalim daha çok çildirsinlar nasilsa anlatacaklarini anlamayacaklardir bu ayarda ki insanlar diyorum,iki çocugum var onlari düşünüp saglikli olmaliyim bu adam cebimde silahi olan bir adam bizimse hiç bir şeyimiz yok.
Annem yapacagını yapti ve bana inanmadı,hayat boyunca beni sevgisiz ve dışlayarak büyüttü,onun ben de açtiği yaralar bir değil bin tane,güven duygumu bitirdi,insanları sevme konusunda sıkıntilarim var,iliskilerim bozuk,Anneymiş psikolojik siddet,fiziksel şiddet hepsi var,bu olayi bir gün söyleyecektim ama ayni evde yaşadigımiz için söylemedim,bir daha yüz yüze bakmamaliyiz,bana yalanci diyecegini biliyordum ona hic bir sey ispatlayacak degilim benim özüm sözüm bir anne olan da evladini bilir zaten..Aç telefonunu. Ses kaydı al. Senin için zor olur ama konuyu açıp kabul ederse çok iyi olur. Yasal olarak birşey yapamadan da annene ses kaydını gönderirsin. Belki biraz için soğur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?