• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tikkabilla'nın Çeyizi

2014-08-24 22.14.36.webp

Taraklı'dan aldığım masa örtüm.. Kök boyası ile boyanmış, otantik bir örtü :KK69:

2014-08-24 22.12.06.webp

Bunu da Göynük'ten aldım, hatıra masa örtüm.. :KK28:

canım bunları cok begendım güle güle kullan rıca etsem banada adres verır mısın tam benlık

Canım özel mesaj atılmıyor sana neden bilmiyorum, burdan yazayım inşallah ceza almam.

http://instagram.com/mugtasarim

Canım burda cep numaraları da var. Cep telefonundan arayarak ya da whatsapp kullanıyorsan ordan da sipariş verebilirsin. Ben çok memnun kaldım.

Baharatlik.webp
Bunlar ilk sayfada görünmeyen baharatlıklarım.. Baharatlık olayı benim için kapanmıştır, başka baharatlıklarım da var çünkü..
kesmetahtasi.webp

Cam kesme panom..
pastatakimi.webp

Pasta takımım..
servis.webp

Pasta takımımla uyumlu olsun diye aldığım servis tabakları..

Çok güzeller mutlulukla kullanmayı nasip etsin allah :)pasta takımını nerden ve ne kadara aldın bayıldım ya :KK68:

Son düzenleme:
güle güle kullan tatlım :KK37:

Tm cnm hemen bakıyorum eline ulaştığında kutulumuydu bazı siteler sadece kağıda sarıp gönderiyolarmis çünkü Çeyiz icin alıyoruz önemli diye düşünüyorum :KK66:

Son düzenleme:
Tm cnm hemen bakıyorum eline ulaştığında kutulumuydu bazı siteler sadece kağıda sarıp gönderiyolarmis çünkü Çeyiz icin alıyoruz önemli diye düşünüyorum :KK66:

Canım ya o pasta takımının fanusu kırık gelmiş, annemlere yollamıştım ben başka yerdeyim. Geri yollatmadım, başka yerden fanusu tek buldum aldım.

acacak.webp

Mavisi.. :)

cupcakecatal.webp

Pembesi :)

kahvefincanlari.webp

kahveyanibardak.webp

Kahve yanı bardaklarım.. :)

kupakapagi.webp
,

Hello Kitty, panda ve bir tane daha var, bu fotoğrafı bulduğum için böyle ekledim. Kupa kapaklarım.. :)

limonsikacagi.webp

melekkupabeyaz.webp
melekkupapembe.webp

Pembe ve beyaz melek kupalardan birer tane aldım, bir aşkıma bir bana :)

sirkeyaglimon.webp

Yağ, limon, sirke şişelerim..

yumurtafircasi.webp

Pembe olanından aldım bunun da.. :)

hepsi de harika.güle güle kullan.limon sıkacağını ve meşrubat açacağını nerden aldın öğrenebilir miyim?

Back
X