Tiktok kullanan eş

Bende kullanıyorum cidden komik şeyler oluyo bakıyorum yani hoşuma gidiyo ..
Belki siz gerçekten daha önce tepki verdiyseniz bu tarz uygulamalara o da kızacağınızı bildiğinden siliyordur yani eşinizi siz iyi tanıyorsunuz daha önce böyle ufak oyunlar oynadı mı mesela ..

Bende kullanıyorum cidden komik şeyler oluyo bakıyorum yani hoşuma gidiyo ..
Belki siz gerçekten daha önce tepki verdiyseniz bu tarz uygulamalara o da kızacağınızı bildiğinden siliyordur yani eşinizi siz iyi tanıyorsunuz daha önce böyle ufak oyunlar oynadı mı mesela ..

Yok hayir öyle şeyler pek yapmaz ama tiktoktaki kadinlari izlemesine kizacagimi bilir zaten kizacagimi bildiği için sildigi konusunda suphem yok sadece izlemesi canımı sıktı

App Store/Google Play’den daha önce indirmiş olduğu uygulamaları görebilirsiniz. Belki eve gelirken sildiği başka uygulamalar da vardır. Tinder gibi mesela.

Evet canim biliyorum orayı kitaplık yazan yerde gozukuyor ama yok oyle uygulamalar sadece tıktok var goze batan

normalde telefonda yoktu ama takiplere felan bakinca bayadir kullandigini anladim sanirim nobete felan gittiğinde kullanip eve gelirken siliyor uygulamayi nasil olduysa silmeyi unutmus

Her gün eşinizin telefonunu mu kontrol ediyorsunuz? Bu kadar güvensizlikle hayat geçiyor mu cidden?

Her gün eşinizin telefonunu mu kontrol ediyorsunuz? Bu kadar güvensizlikle hayat geçiyor mu cidden?
Hayat iki tarafli yasanir.
Aynisini kadin yapsa idi erkek ne yapsam diye boyle sitelere danismazdi bile.
Kim bilir ne laflar, ne ithamlar hakaretler..
O kadinin hayatina mudahale edebiliyorsaki eminim ederdi, ozaman kadin da edebilir.

Eskiden bos vaktim coktu insanin bos vakti cok olunca ister istemez boyle islerle ugrasirdim ama artık ayda bir defa soyle ne var ne yok diye bakarim o kadar da olsun

Eskiden bos vaktim coktu insanin bos vakti cok olunca ister istemez boyle islerle ugrasirdim ama artık ayda bir defa soyle ne var ne yok diye bakarim o kadar da olsun
Ayni seyi esiniz sizde gorse tepkisi ne olurdu merak ediyorum sordunuz mu?
Normalse yaptigin; ben de yapayim dediniz mi?

O kadinin hayatina mudahale edebiliyorsaki eminim ederdi, ozaman kadin da edebilir.

Bende ettim zaten ama bir kac yalanla cikti isin icinden yada simdilik o oyle saniyor

Ne bileyim, benim eşim hayatta karıştırmaz telefonumu. İlişkinin başında ben bakmıştım birkaç kez, artık elimi sürmüyorum.

Bize yapılmasını istemediğimizi başkasına yapmam ne kadar doğru peki? Varsayımlarla mı hareket edeceğiz?

Bende ettim zaten ama bir kac yalanla cikti isin icinden yada simdilik o oyle saniyor
Cok dikkatli ol..
Gozu disarda olmayan veya degilse bile kaymayacak olan bir erkek daha yoktur.
Bu hayatin bir gercegi .
Itiraz edenler olacaktir , her erkek bir degil diye; onlar inkar etsinler, gozunu tamamen kapayip pollyanna olanlar en cok uzulenler bu hayatta.. en cok yarayi onlar alir.
Uyanik ol.
Erkekler yetistirilme tarzi veya gecmisten gelen gelenege dayanarak herseyi kendilerine hak goruyorlar.
Erkek bakar, erkek yapar ne var diye..
Izin verme.

Bence çok yorucu bir şey. Ne aradığınızı sordunuz mu hiç kendinize mesela? Aldatma emaresi arıyorsunuz diyelim, bulsanız boşanacak mısınız? Eğer evet ise demek ki şüpheniz de var, o zaman bir sebebiniz var diyebilirim. Ama çok uzun süredir bir alışkanlık ise bence sizi yorar sadece bu durum.

Ne bileyim, benim eşim hayatta karıştırmaz telefonumu. İlişkinin başında ben bakmıştım birkaç kez, artık elimi sürmüyorum.

Bize yapılmasını istemediğimizi başkasına yapmam ne kadar doğru peki? Varsayımlarla mı hareket edeceğiz?
Haklisin ama bak bulmus iste bir acik...
Tamamen guvenmek de bir kumar biliyor musun?
Cogu kisi bunu hak etmiyor..
Keske hicbirsey gormeseydi de ; ben esimin ozel hayatina karistim ama bisey bulamadim pismanim nasil yenerim bu supheciligimi diye konu acsaydi konu sahibi..

Cok dikkatli ol..
Gozu disarda olmayan veya degilse bile kaymayacak olan bir erkek daha yoktur.
Bu hayatin bir gercegi .
Itiraz edenler olacaktir , her erkek bir degil diye; onlar inkar etsinler, gozunu tamamen kapayip pollyanna olanlar en cok uzulenler bu hayatta.. en cok yarayi onlar alir.
Uyanik ol.
Erkekler yetistirilme tarzi veya gecmisten gelen gelenege dayanarak herseyi kendilerine hak goruyorlar.
Erkek bakar, erkek yapar ne var diye..
Izin verme.

Bende sizin gibi düşünüyorum o yüzden ara sira kurcalıyorum kendini rahat hissetmesin diye

Back
X