• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tiktok maduruyum

elbet1gunes

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2025
4
0
1
37
arkadaşlar bır kadın var tiktok kullanıcısı bu kadın benım eskı esımle resımlerımı yenı esıme yolluyor kızıma da abuk sabuk seyler yazıyor ben napıcam hesabı kapatmak ıcın ne yaomalıyım basına boyle bırsey gelen oldu mu

Anlayamadım tiktok hesabınızı mı nasıl kapatacağınızı soruyorsunuz?

arkadaşlar bır kadın var tiktok kullanıcısı bu kadın benım eskı esımle resımlerımı yenı esıme yolluyor kızıma da abuk sabuk seyler yazıyor ben napıcam hesabı kapatmak ıcın ne yaomalıyım basına boyle bırsey gelen oldu mu
Kadının sizinle derdi, alıp veremedigi nedir?
Eski eşinizin adı üstünde "eski eş" eski eşinizle olan fotoları, neden yeni eşinize yolluyor!
Kızınıza nereden ve neden yaziyor?
Ve kadın bütün aileyi nereden taniyor ve yazıyor.
Ayrıca Maaile tiktokta ne yapiyorsunuz?

Kadının sizinle derdi, alıp veremedigi nedir?
Eski eşinizin adı üstünde "eski eş" eski eşinizle olan fotoları, neden yeni eşinize yolluyor!
Kızınıza nereden ve neden yaziyor?
Ve kadın bütün aileyi nereden taniyor ve yazıyor.
Ayrıca Maaile tiktokta ne yapiyorsunuz?
ben tıktok kullanmıyorum esımde oyle ama bırlıkte oldugumuz resımlerımız var bakk eskıden boyle yapıyorduk seklınde paylasımlar yapıyor kaldırmasını ıstedım bana kufr edıp kapatı telefonu bende tıktok nasıl kapanıyor bılemıyorum

ben tıktok kullanmıyorum esımde oyle ama bırlıkte oldugumuz resımlerımız var bakk eskıden boyle yapıyorduk seklınde paylasımlar yapıyor kaldırmasını ıstedım bana kufr edıp kapatı telefonu bende tıktok nasıl kapanıyor bılemıyorum
Siz bu kadınla bir şey üzerine takiştiniz ve kadın sizden intikam mı alıyor? Mesela benim tiktok hesabım yok, orada kim benimle ilgili ne paylaşmış ben nereden bilebilirim ki? Ayrıca kızınızın eşinizin telefonunu nereden biliyor bu kadın, onlara nasıl ulaştı?

Gidin polise şikayet edin. Neden size musallat oldu bu kişi? Aranızda bir tartışma mı geçti? Eski ve yeni eşinizi nerden tanıyor?

Bu tiktok denen pislik çukuru neden var halen anlamış değilim, siz kızınız ya da yeni eşiniz kullanıyorsanız kullanmayın, uzak durun uzak tutun lütfen.
Savcılığa suç duyurusunda bulunun ve eş zamanlı olarak e-devlet uygulamasında internet ihbar başvurusu diye bir sekme var oradan da ihbar edin.

Herseyın ekran goruntusunu alın hazır suan adı vs bellıyken hesabı açıkken Savcılığa veriyorsunuz. Evıne teblıgat gıttıgnde görsün ne olduğunu. Verdiğinizi de haber verin, korkar kendı kapatır zaten

Neden bekliyosunuzki gidin şikayetçi olun neden korkuyorsunuz kızınıza kadar varmış olay hala tiktok nasıl kapanır diyorsunuz yaptığı suç

Back
X