- 10 Ekim 2025
- 4
- 0
- 1
- 37
- Konu Sahibi elbet1gunes
-
Kadının sizinle derdi, alıp veremedigi nedir?arkadaşlar bır kadın var tiktok kullanıcısı bu kadın benım eskı esımle resımlerımı yenı esıme yolluyor kızıma da abuk sabuk seyler yazıyor ben napıcam hesabı kapatmak ıcın ne yaomalıyım basına boyle bırsey gelen oldu mu
bır kac yıl once normal selfıe cekımlerımızı tıktoka atmıs ben yenı gordum bunu . tıktok kullancısı degılım ben zaten cok kotuyum gercektentiktokta sen mi paylaşmıştın yani tiktok bu işin neresinde
ben tıktok kullanmıyorum esımde oyle ama bırlıkte oldugumuz resımlerımız var bakk eskıden boyle yapıyorduk seklınde paylasımlar yapıyor kaldırmasını ıstedım bana kufr edıp kapatı telefonu bende tıktok nasıl kapanıyor bılemıyorumKadının sizinle derdi, alıp veremedigi nedir?
Eski eşinizin adı üstünde "eski eş" eski eşinizle olan fotoları, neden yeni eşinize yolluyor!
Kızınıza nereden ve neden yaziyor?
Ve kadın bütün aileyi nereden taniyor ve yazıyor.
Ayrıca Maaile tiktokta ne yapiyorsunuz?
evet baska bırının tıktokunda benım resımlerım var ve nasıl kapattıracagımı bılmıyorum hayatımda hıc tıktok kullanmadım benAnlayamadım tiktok hesabınızı mı nasıl kapatacağınızı soruyorsunuz?
Siz bu kadınla bir şey üzerine takiştiniz ve kadın sizden intikam mı alıyor? Mesela benim tiktok hesabım yok, orada kim benimle ilgili ne paylaşmış ben nereden bilebilirim ki? Ayrıca kızınızın eşinizin telefonunu nereden biliyor bu kadın, onlara nasıl ulaştı?ben tıktok kullanmıyorum esımde oyle ama bırlıkte oldugumuz resımlerımız var bakk eskıden boyle yapıyorduk seklınde paylasımlar yapıyor kaldırmasını ıstedım bana kufr edıp kapatı telefonu bende tıktok nasıl kapanıyor bılemıyorum
Gidip suç duyurusunda bulunun hem fotoğrafları kullanmaktan hem hakaretten.evet baska bırının tıktokunda benım resımlerım var ve nasıl kapattıracagımı bılmıyorum hayatımda hıc tıktok kullanmadım ben
Gidip savcılığına suç duyurusunda bulunun bu anlattıklarınızlaevet baska bırının tıktokunda benım resımlerım var ve nasıl kapattıracagımı bılmıyorum hayatımda hıc tıktok kullanmadım ben
Gidin polise şikayet edin. Neden size musallat oldu bu kişi? Aranızda bir tartışma mı geçti? Eski ve yeni eşinizi nerden tanıyor?arkadaşlar bır kadın var tiktok kullanıcısı bu kadın benım eskı esımle resımlerımı yenı esıme yolluyor kızıma da abuk sabuk seyler yazıyor ben napıcam hesabı kapatmak ıcın ne yaomalıyım basına boyle bırsey gelen oldu mu
Herseyın ekran goruntusunu alın hazır suan adı vs bellıyken hesabı açıkken Savcılığa veriyorsunuz. Evıne teblıgat gıttıgnde görsün ne olduğunu. Verdiğinizi de haber verin, korkar kendı kapatır zatenben tıktok kullanmıyorum esımde oyle ama bırlıkte oldugumuz resımlerımız var bakk eskıden boyle yapıyorduk seklınde paylasımlar yapıyor kaldırmasını ıstedım bana kufr edıp kapatı telefonu bende tıktok nasıl kapanıyor bılemıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?