Kekler - Pastalar Tikurzenali Cheescake-Parnuhkoy sponsorlugunda

Manzara sunum çok güzel olmuş yarışmada başarılar

Oyumu sana kullandi canim cok zahmetle yapmisin.Ben BU yerlerde olmuşum gürcüstan sıniri bu yerler ayder yaylasında yakinimi bu yakinlarda ayder yaylasında oldum cok guzel bir yer salincaklar falan

Pasta harika okeyde manzara beni benden aldiiiii orada mi yasiyorsunuz cok sanslisinizz valla

Oyumu sana kullandi canim cok zahmetle yapmisin.Ben BU yerlerde olmuşum gürcüstan sıniri bu yerler ayder yaylasında yakinimi bu yakinlarda ayder yaylasında oldum cok guzel bir yer salincaklar falan
Tesekkurler canimBen de Ayderdeydim Canım bir iki gün kaldım kaplıcalarda bungalovlarda falan arkadaslariminizn kardeslerimizin isletmeleri var camlihemsin zaten bal yerimiz oradan Şavşat yaylalarına çıktım Gürcistan sınırına yakın Evet orası yeni geldim 2 3 gun oldu

Evet canim ayder yaylasi bi cennet biraz turistler icin oteller bahalı canım ama guzel yer

Evet canim ayder yaylasi bi cennet biraz turistler icin oteller bahalı canım ama guzel yer
Onceki sene cok fenaydi kalabalik heryer cop bu sene daha temiz gordum eylul ekim gibi oralara operasyon var cok daha guzel olacak en azindan yesil korunacak pkut yaylasina cikmistim daha once bu sefer samistal yaylasi ve kavrona ciktik sezonu cok pahali evet suan

Vayyy o neydiii gıııı Herşey şahane cheesecake olsun, o manzara olsun Ayrıca bir daha tebrik etmek istiyorum yayla evinde böylesi bir tarifle uğraştığınız için Ellerinize sağlık, yarışmada başarılar

Sagol canim bide aksam koy ahalisi geldi yemeye keske onuda cekseydim yaa

Pastanız çok güzel görünüyor ama İlk defa bir pastaya bakarken gözlerim doldu.
Sonradan anladım beni ağlatan pasta değil arkadaki manzara, sanırım yayla havası alma vaktim gelmiş

Pastanız çok güzel görünüyor ama İlk defa bir pastaya bakarken gözlerim doldu.
Sonradan anladım beni ağlatan pasta değil arkadaki manzara, sanırım yayla havası alma vaktim gelmiş
Cok sagol canim tesekkurler ozlenmez mi biz geldik 4 5 gun oldu ama aklimiz oralarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…