Tilkinin dönüp dolaşıp geldiği yer: kürkçü dükkanı!

llllpocahontasllll

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2011
413
0
0
Diğer
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hikayelerimiz-dertlerimiz/523580-allah-hicbir-seyi-gizli-birakmiyor.html bu konumu bilenler biliyor kızlar.. "allah hiçbir şeyi gizli bırakmıyor" diye. ayrılalı 2 ay doldu. 2 aydır hiç konuşmadım ben, o da dersanemin ona gönderdiği mesajları iletiyordu sadece bana arada bir. bu arada o şu an başkasıyla ilgileniyor. ve bugün bana mesaj atmış sabah: seni unutmak için başkasını sokuyorum hayatıma, ama olmuyor, hiçkimseyi sevemiyorum, seni unutamıyorum, hayatımdan silemiyorum hiçbir şeyini, ama beni çok kırdın o yüzden dönemem sana. seni seviyorum hoşçakal. gibi şeyler. hayır sanki bi de ben yalvarmışım da dön diye, dönemem diyor. ben de bi cevap yazdım, bütün şifrelerini bildiğimi, bütün yalanlarını gördüğümü, arkadaşlarıyla yaptığı başka kızlar hakkında iğrenç muhabbetlerini gördüğümü yazdım. hoşçakal sana mutluluklar dedim. çok da soğuk bi mesaj attım, artık onu sevmediğimi anlasın diye.

bir başkasını sokuyorum hayatıma ama olmuyor, seni unutamıyorum. demiş.

Son düzenleme:
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hikayelerimiz-dertlerimiz/523580-allah-hicbir-seyi-gizli-birakmiyor.html bu konumu bilenler biliyor kızlar.. "allah hiçbir şeyi gizli bırakmıyor" diye. ayrılalı 2 ay doldu. 2 aydır hiç konuşmadım ben, o da dersanemin ona gönderdiği mesajları iletiyordu sadece bana arada bir. bu arada o şu an başkasıyla ilgileniyor. ve bugün bana mesaj atmış sabah: seni unutmak için başkasını sokuyorum hayatıma, hiçkimseyi sevemiyorum, seni unutamıyorum, ama beni çok kırdın o yüzden dönemem sana. seni seviyorum hoşçakal. gibi şeyler. hayır sanki bi de ben yalvarmışım da dön diye, dönemem diyor. ben de bi cevap yazdım, bütün şifrelerini bildiğimi, bütün yalanlarını gördüğümü, arkadaşlarıyla yaptığı başka kızlar hakkında iğrenç muhabbetlerini gördüğümü yazdım. hoşçakal sana mutluluklar dedim. çok da soğuk bi mesaj attım, artık onu sevmediğimi anlasın diye.

resmen bak ben baskasını sokucam hayatıma ama yinede gönlüm sende beni çok kırdın bi özür dilee bi gönlümü al bitaraflarmı kaldır yne ben üste çıkıyımm.. her halükarda dönmüş cocuk ama işte bu sen pesnde kos özür dilee falan istio demek çok bekler :D

canım çocuk sana dönmemiş ki ama sadece başkası olacağını söylemiş
o sevgi yalan...
insan başkasını severken bi başkasıyla olamaz

hayır hayır bence arkadas 2 aydır aramıyormus falan ya işte kendiside özür dlemeyi gururna yediremioo kızn atak yapmasını saglamak için oyun oynuo bence hem bana dönsn hemde özür dilesin istiyo istemem yan cebime koy niyeti ortaada işte benden özür dile geri dön bak baskasını sokucam hayatma diyerek atak beklio arakdastan

hayır hayır bence arkadas 2 aydır aramıyormus falan ya işte kendiside özür dlemeyi gururna yediremioo kızn atak yapmasını saglamak için oyun oynuo bence hem bana dönsn hemde özür dilesin istiyo istemem yan cebime koy niyeti ortaada işte benden özür dile geri dön bak baskasını sokucam hayatma diyerek atak beklio arakdastan

sanıyo ki ben onu özlemiş olcam, o başkasıyla olmasın diye alttan alıcam falan.. daha çok bekler. ben onun defterini kapayalı asırlar oldu..

bence eski sevgilinin yazdigi mesaj gayet samimi. unutmak icin baskasiylada cikilabilir. hala akli sendeki boyle bir msj atma geregi duyuyor. ilgilenmese zaten isi olmazdi seninle.

ve bugün bana mesaj atmış sabah: seni unutmak için başkasını sokuyorum hayatıma, hiçkimseyi sevemiyorum, seni unutamıyorum, ama beni çok kırdın o yüzden dönemem sana. seni seviyorum hoşçakal. gibi şeyler.

"Beni her kırdığında, canımı sıktığında, canım istediğinde, hava güzel diye, hava yağmurlu diye, gözünün üstünde kaş var diye, vs. başkasını sokacağım hayatıma" demek istemiş...

Başkalarıyla gönül eğlendirirken araya "seni seviyorum"u sıkıştırarak Türk filmi klişesini de gerçekleştirip büyük fedakarlık örneği göstererek kendini başka hatuna sunacağını arz etmiş...

Sevme, sevgiye hürmet etme anlayışı olmadığı için "boşta kaldım hemen birini ayarlayayım" telaşına düşmüş...

Acıdım...

ne kadar doğru bir sözdür tilkini dönüp dolaşıp kürkçü dükkanına gelecek olması.
ama o dükkan kapndıysa yapacak birşey yoktur.

Back
X