timur gürgan ın hastası olan var mı?

asutay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2008
527
4
96
Diğer
merhaba arkadaşlar
tek yumurtalığımda çikolata kistim var.bebek istiyoruz ancak 10 aydır olmadı.tedavi olmak hatta belki aşılama yaptırmak istiyoruz.gürgan klinik hakkında bilginiz varsa ya da Ankarada iyi bir dr biliyorsanız yardımcı olursanız sevinirim.

merhaba canım mesajını yeni gördüm

ben iki yumurtalığımdan biri kapalı biri açık amelyat ile çuk. kisti aldırdım

şu an ilk tüp bebek denememi gürgan klinikte yaptırdım

26 mayısta sonuç belli olacak

ama inan çok memnun kaldım yine denemem gerekirse - İnşalllah gerekmez

yine orada denerim

Hakkında hayırlısı olsun canım, vakit kaybetmemeni tavsiye ederim

bende timur beyin hastasıyım...
3.denememizi orda deniyecez bakalım...
ilk izlenimlerim olumlu...
umarım hepimiz iyi sonuçlar alırız..............

merhaba canım,allah hepimizin tedavisini hayırlı etsin,,,,,,ben timur beyi çok beğendim zaten araştırırsanız görürsünüz,bu alanda donanımlı bir doktor,, tek kelimeyle süper,,,şimdi diyeceksinizki orda tedavi gördünüzmü???HAYIR!.....ekibi tek kelimeyle (benim için)hayal kırıklığı,herkese göre değişir tabiki bu,,,ben lakait buldum, rica ediyorum bu mesaja kimse olumsuz bir şekilde atlamasın(daha evvel böyle birşey oldu çünkü)ben sadece kendi ÖZ fikrimi söylüyorum buda doğal herhalde(bilgilendirmek adına),,,,,,,,,sevgiler

meraba bende orda tedavi görmeyi düşünüyordum Benden bir ay önce arkadaşım tedaviye başladı. İlk olumsuz olay arkadaşımla aynı hafta içinde farklı günlerde oraya Dilek Hanım la görüşmeye gittik muayene olayı yapılmadan ikimizede fiyat verildi Arkadaşıma verilen fiyatla benimki arasında 1300 gibi bir rakam vardı Bu beni rahatsız etti Sonuçda aynı tedavi bunun bir standart ücreti olması gerekiyordu. Arkadaşıma transferden önce kalan bir miktar borcunu taksitlendireceklerini söylemişlerdi Transfer günü hepsi ödemezseniz transferinizi yapmayız deyip transfer günü kızın sinirlerii bozdular düşünsenize transfer öncesi para arıyosunuz .Son olumsuzlukta Dilek Hanım banada arkadaşımada bu tedavi boyunca hamile kalırsak aylık rutin kontrollerin bedava yapılacagını , ikili üçlü testlerin ücretsiz oldugunu söyledi Ama tüp bebek tedavisi bitince bunların hepsini unuttular Timur Bey işinde çok iyi olabilir ama kurumsal olarak daha iyi olabilirler ticarethane mantıgıyla çalışmaları hiç hoş degil

evet bende timur beyin hastasiyim 2 kez tüpbebek tedavisi gördüm 3 orda düsünüyorüm hayirlisi Ama gercekten acimiyorlar Allah dürümu olmayanlara yardim etsin

merhaba kızlar ben de timur beyin cliniğinde tedvi görüyorum. çukulata kisti+ tubal faktör
2. denemeye 1 ay sonra başlıcaz inşallah
sizlerle tanışmak isterim

birbirimiza faydamız olacağına inanıyorum

çikolata kisti alındımı tüp bebekmi olacak kuzenimde var çikolota kisti alındı kisti ama olmadı kist yeniden oluştu dr olmaz sizin çocugunuz demiş. bilgilendirirseniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…