Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba canım mesajını yeni gördüm
ben iki yumurtalığımdan biri kapalı biri açık amelyat ile çuk. kisti aldırdım
şu an ilk tüp bebek denememi gürgan klinikte yaptırdım
26 mayısta sonuç belli olacak
ama inan çok memnun kaldım yine denemem gerekirse - İnşalllah gerekmez
yine orada denerim
Hakkında hayırlısı olsun canım, vakit kaybetmemeni tavsiye ederim[/QU
merhaba canım,
gerçekten çok karasızım anatolia ya gittim daha önce,herkesle pek ilgilenmişler benimle pek ilgilendiklerini sanmam,senin dışında da gürgan kliniğe giden kimse ile tanışamadım.hacettepe hastanesine sevk yaptırıcam,tahlillerin bir kısmını orada yaptırabilirsiniz demişler ama gerçektende yardımcı oluyorlar mı bilmiyorum.seninde günün az kalmış umarım güzel haberini alırım.
timur bey ile görüşmek rahatmı?transfer falan yapılırken o mu yapıyor yoksa yardımcılarımı?çok bekleniyor mu?... daha pek çok sorum var.haftaya sevk ettirme ihtimalim var ne dersin? bana bilgi verir misin?
görüşmek üzere...
yine orada denerim
merhaba canım,
gerçekten çok karasızım anatolia ya gittim daha önce,herkesle pek ilgilenmişler benimle pek ilgilendiklerini sanmam,senin dışında da gürgan kliniğe giden kimse ile tanışamadım.hacettepe hastanesine sevk yaptırıcam,tahlillerin bir kısmını orada yaptırabilirsiniz demişler ama gerçektende yardımcı oluyorlar mı bilmiyorum.seninde günün az kalmış umarım güzel haberini alırım.
timur bey ile görüşmek rahatmı?transfer falan yapılırken o mu yapıyor yoksa yardımcılarımı?çok bekleniyor mu?... daha pek çok sorum var.haftaya sevk ettirme ihtimalim var ne dersin? bana bilgi verir misin?
görüşmek üzere...
mrb canım ben tımur beyın hastasıyım.umudumu kaybettıgım anda tanıstım onunla.4duduk yaptım o bana guzel bır tedavı uyguladı ve suan 25haftalık hamıleyım.ukala bı tıpe benzıyo ama cok tatlı bı ınsan.hacattepeden faydalanabılıosun bı cok tahlılde.transferde burdaysa gırıyor ama ınan bana ekıbı bı harıka.bana aygul hoca yaptı transferı.ztn herseye ekıpce karar verıyolar.bence zaman kaybetmeden gıt derım.bol sanslar:CüvCüv:
yine orada denerim
merhaba canım,
görüşmek üzere...
mrb canım ben tımur beyın hastasıyım.umudumu kaybettıgım anda tanıstım onunla.4duduk yaptım o bana guzel bır tedavı uyguladı ve suan 25haftalık hamıleyım.ukala bı tıpe benzıyo ama cok tatlı bı ınsan.hacattepeden faydalanabılıosun bı cok tahlılde.transferde burdaysa gırıyor ama ınan bana ekıbı bı harıka.bana aygul hoca yaptı transferı.ztn herseye ekıpce karar verıyolar.bence zaman kaybetmeden gıt derım.bol şanslar:CüvCüv:
merhaba canım,allah hepimizin tedavisini hayırlı etsin,,,,,,ben timur beyi çok beğendim zaten araştırırsanız görürsünüz,bu alanda donanımlı bir doktor,, tek kelimeyle süper,,,şimdi diyeceksinizki orda tedavi gördünüzmü???HAYIR!.....ekibi tek kelimeyle (benim için)hayal kırıklığı,herkese göre değişir tabiki bu,,,ben lakait buldum, rica ediyorum bu mesaja kimse olumsuz bir şekilde atlamasın(daha evvel böyle birşey oldu çünkü)ben sadece kendi ÖZ fikrimi söylüyorum buda doğal herhalde(bilgilendirmek adına),,,,,,,,,sevgilermerhaba arkadaşlar
tek yumurtalığımda çikolata kistim var.bebek istiyoruz ancak 10 aydır olmadı.tedavi olmak hatta belki aşılama yaptırmak istiyoruz.gürgan klinik hakkında bilginiz varsa ya da Ankarada iyi bir dr biliyorsanız yardımcı olursanız sevinirim.