Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm memnunmusunuz timur hocadan kendisimi yapıyor işlemleri ne kadar ücret ödediniz ve sorununuz neydi teşekkürlerBen Ankarada Timur Beyde tedavi görüyorum. Sorularınıza elimden geldiğince cevap verebilirim.
Benim embriyolarim 5. Gun embriyosu. 5. Gun embriyosu olmasinda cok israrci oldular. Bu biraz da yumurta sayisina dollenen yumurtalarin durumuna bakiyor galiba.benim yumurta ssyim coktu o yuzden 5. Gune kadar beklettiler.Insallah pozitif sonuc alirim.bu isler nasip isi biraz da.Insallah sonraki denemenizde pozitif alirsiniz sonucunuzu.Allah yardimciniz olsun.Bende 2 gün önce olumsuz bi sonuç alan hastasıyım çok güvenmistim ikinci denememdi Timur hocaya nerdeyse yüzde yüz olur dediler malesef olmadı olmama sebebi ni de test sonucu nu söylemek için aradığımda söylediler oysa 4 ay sürdü tedavi surecim heray erteledik ana sonuç negatif hocayı görmek mümkün değil kalbinizi bozmayin şans demekki ama her ne olursa olsun 3. Gün embriyoşu değil de 5 yada 6 gün embriyoşu trasfer edilmesi için ısrarcı olun
İnş sizde güzel sonuçlar alırsınizBenim embriyolarim 5. Gun embriyosu. 5. Gun embriyosu olmasinda cok israrci oldular. Bu biraz da yumurta sayisina dollenen yumurtalarin durumuna bakiyor galiba.benim yumurta ssyim coktu o yuzden 5. Gune kadar beklettiler.Insallah pozitif sonuc alirim.bu isler nasip isi biraz da.Insallah sonraki denemenizde pozitif alirsiniz sonucunuzu.Allah yardimciniz olsun.
Son 2 denemem gurgan klinikde oldu ilkinde hiçbir sebeb soylenmedi 2. De de bir çok sebeb olabilir denildi oysa 4 ay sürdü tedavi bütün olumsuzluklar düzeltilmesi için rahim içinde enfeksiyon dediler endometriyum kalınlıği uygun değil denildi kısa ve öz 4 ay gidip geldim herşey yolunda 3 cüzler geliyor dedi Ziya hoca çok umutlandim ama olmadı benim üzüldügüm madem olmama sebebi vardı neden trasfer oldu benim acelem yoktu tahlil sonrası Bahaneye gerek yoktu zaten çok yoruldum maddiyi geçtim manevi olarak herdefasin da yıkım yaşamak çok zor Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasinSiz her ikisini de gurgan klinikte mi yaptirdiniz.Embriyolariniz 3. Gun muydu.benim daha onceki merkezimde 3. Gun embriyosu koyulmustu olmadi.bu 3. Denemem olacak benim.negatif alirsam insallah almam tekrar dusunmuyorum artik.cok yoruldum cunku.gerci dondurulmus embriyolarimiz var ama bilemiyorum.ozel degilse tutmama sebebi olarak ne soylediler.
Amin.inanin çok iyi anliyorum sizi.ben de bi negatif asilama iki negatif tup bebek yasadim.Rabbim insallah tez zamanda hayirlisiyla kucaginizi doldursun.ben de bekliyorum transferimi.ben ohss oldugum icin ertelendi transfer.2. Ay gittigimde de e2 im cok yuksek cikti yine ertelendi. Nasipse 28 subat gibi yapilacak transferim.umidinizi kaybetmeyin.cok uzgun oldugunuzu tahmin edebiliyorum ama inanin bu isler biraz da nasip.Rabbim gonlunuze gore hayirlisiyla versin insallahSon 2 denemem gurgan klinikde oldu ilkinde hiçbir sebeb soylenmedi 2. De de bir çok sebeb olabilir denildi oysa 4 ay sürdü tedavi bütün olumsuzluklar düzeltilmesi için rahim içinde enfeksiyon dediler endometriyum kalınlıği uygun değil denildi kısa ve öz 4 ay gidip geldim herşey yolunda 3 cüzler geliyor dedi Ziya hoca çok umutlandim ama olmadı benim üzüldügüm madem olmama sebebi vardı neden trasfer oldu benim acelem yoktu tahlil sonrası Bahaneye gerek yoktu zaten çok yoruldum maddiyi geçtim manevi olarak herdefasin da yıkım yaşamak çok zor Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasin
Son 2 denemem gurgan klinikde oldu ilkinde hiçbir sebeb soylenmedi 2. De de bir çok sebeb olabilir denildi oysa 4 ay sürdü tedavi bütün olumsuzluklar düzeltilmesi için rahim içinde enfeksiyon dediler endometriyum kalınlıği uygun değil denildi kısa ve öz 4 ay gidip geldim herşey yolunda 3 cüzler geliyor dedi Ziya hoca çok umutlandim ama olmadı benim üzüldügüm madem olmama sebebi vardı neden trasfer oldu benim acelem yoktu tahlil sonrası Bahaneye gerek yoktu zaten çok yoruldum maddiyi geçtim manevi olarak herdefasin da yıkım yaşamak çok zor Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasin
Son 2 denemem gurgan klinikde oldu ilkinde hiçbir sebeb soylenmedi 2. De de bir çok sebeb olabilir denildi oysa 4 ay sürdü tedavi bütün olumsuzluklar düzeltilmesi için rahim içinde enfeksiyon dediler endometriyum kalınlıği uygun değil denildi kısa ve öz 4 ay gidip geldim herşey yolunda 3 cüzler geliyor dedi Ziya hoca çok umutlandim ama olmadı benim üzüldügüm madem olmama sebebi vardı neden trasfer oldu benim acelem yoktu tahlil sonrası Bahaneye gerek yoktu zaten çok yoruldum maddiyi geçtim manevi olarak herdefasin da yıkım yaşamak çok zor Rabbim kimsenin kucağını boş bırak
Amin.inanin çok iyi anliyorum sizi.ben de bi negatif asilama iki negatif tup bebek yasadim.Rabbim insallah tez zamanda hayirlisiyla kucaginizi doldursun.ben de bekliyorum transferimi.ben ohss oldugum icin ertelendi transfer.2. Ay gittigimde de e2 im cok yuksek cikti yine ertelendi. Nasipse 28 subat gibi yapilacak transferim.umidinizi kaybetmeyin.cok uzgun oldugunuzu tahmin edebiliyorum ama inanin bu isler biraz da nasip.Rabbim gonlunuze gore hayirlisiyla versin insallah