- Emoji Skoru
- 169
- Puanlar
- 103
- Konu Sahibi Miliemilie
Telefonuma tinder kodu geldi. Biri adıma hesap açmaya çalışıyor muhtemelen. Çok huzursuz oldum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Telefonuma tinder kodu geldi. Biri adıma hesap açmaya çalışıyor muhtemelen. Çok huzursuz oldum
Ben böyle şeyleri kafaya taktığım icin beni buluyor zaten![]()
Hayır henüzBir daha sms geldi mi?
Yok öyle biriKonuştuğunuz birisi var mı? acaba tinderda hesabınız var mı diye kontrol ettiği için kod göndermiş olmasın? Aklıma bu ihtimalde geldi. Ya da diğer arkadaşın dediği gibi yanlış numara yazılmıştır
Kontrol amaçlı da olabilir değil mi?Konuştuğunuz birisi var mı? acaba tinderda hesabınız var mı diye kontrol ettiği için kod göndermiş olmasın? Aklıma bu ihtimalde geldi. Ya da diğer arkadaşın dediği gibi yanlış numara yazılmıştır
Eğer görüştüğünüz birisi varsa benim aklıma ilk o geldi çünkü zamanında eski bir kız arkadaşım sevgilisi bu gibi platformlara üye olup olmadığını kontrol etmek için çocuğun numarası ile üye olmaya çalışıyordu. Eğer üye ise ''numara kullanılmaktadır'' diye uyarı verirdiKontrol amaçlı da olabilir değil mi?
Bana niye SMS geldi ki hesabım yokEğer görüştüğünüz birisi varsa benim aklıma ilk o geldi çünkü zamanında eski bir kız arkadaşım sevgilisi bu gibi platformlara üye olup olmadığını kontrol etmek için çocuğun numarası ile üye olmaya çalışıyordu. Eğer üye ise ''numara kullanılmaktadır'' diye
Hesabınız olması önemli değil. Üyelik alınırken numaranız girildiyse onay kodu girilen numaraya gelir.Bana niye SMS geldi ki hesabım yok
Biri hesabınız olup olmadığını kontrol etmiş olabilir işte. Sanırım hesabınız varsa kod gelmiyor. Hesabı açmaya çalışan kişiye de ona göre bir ekran görünüyor olabilir. Bence flört ettiğiniz biri olmasına gerek yok. Başka bir kadın arkadaşınız da olabilir. Kimin neyi ne niyetle yaptığı cidden anlaşılmıyor bazen.Bana niye SMS geldi ki hesabım yok
Tinderı yüz bin yıldır kullanmıyorum ama diğer applerde hesabınız varsa da kod geliyor. Uygulamayı yeniden yüklediğinizde ya da dondurduğunuz hesaba giriş yapmak istediğinizde telefon numaranıza kod geliyor giriş yapabilmek için.Biri hesabınız olup olmadığını kontrol etmiş olabilir işte. Sanırım hesabınız varsa kod gelmiyor. Hesabı açmaya çalışan kişiye de ona göre bir ekran görünüyor olabilir. Bence flört ettiğiniz biri olmasına gerek yok. Başka bir kadın arkadaşınız da olabilir. Kimin neyi ne niyetle yaptığı cidden anlaşılmıyor bazen.
Biri hesabınız olup olmadığını kontrol etmiş olabilir işte. Sanırım hesabınız varsa kod gelmiyor. Hesabı açmaya çalışan kişiye de ona göre bir ekran görünüyor olabilir. Bence flört ettiğiniz biri olmasına gerek yok. Başka bir kadın arkadaşınız da olabilir. Kimin neyi ne niyetle yaptığı cidden anlaşılmıyor bazen.
Tinderı yüz bin yıldır kullanmıyorum ama diğer applerde hesabınız varsa da kod geliyor. Uygulamayı yeniden yüklediğinizde ya da dondurduğunuz hesaba giriş yapmak istediğinizde telefon numaranıza kod geliyor giriş yapabilmek için.
Çok mantıklı denemek lazımEğer görüştüğünüz birisi varsa benim aklıma ilk o geldi çünkü zamanında eski bir kız arkadaşım sevgilisi bu gibi platformlara üye olup olmadığını kontrol etmek için çocuğun numarası ile üye olmaya çalışıyordu. Eğer üye ise ''numara kullanılmaktadır'' diye uyarı verirdi
Bu yazdığım tinderde geçerli değilmiş sanırımÇok mantıklı denemek lazım![]()
Tinderı yüz bin yıldır kullanmıyorum ama diğer applerde hesabınız varsa da kod geliyor. Uygulamayı yeniden yüklediğinizde ya da dondurduğunuz hesaba giriş yapmak istediğinizde telefon numaranıza kod geliyor giriş yapabilmek için.
Diğer appler derken? Facebook falan gibi mi? Ya valla bende çok uzun önce kullanmıştım o zaman kod var mıydı onu bile hatırlamıyorum ama geçen instagramda birinin storysinden görmüştüm bu taktiğiTinderı yüz bin yıldır kullanmıyorum ama diğer applerde hesabınız varsa da kod geliyor. Uygulamayı yeniden yüklediğinizde ya da dondurduğunuz hesaba giriş yapmak istediğinizde telefon numaranıza kod geliyor giriş yapabilmek için.
Korkma açamaz. Uygulama selfie ile kayıt alıyor.Telefonuma tinder kodu geldi. Biri adıma hesap açmaya çalışıyor muhtemelen. Çok huzursuz oldum
Yok diğer dating applerden bahsettim. Bumble vs gibi.Diğer appler derken? Facebook falan gibi mi? Ya valla bende çok uzun önce kullanmıştım o zaman kod var mıydı onu bile hatırlamıyorum ama geçen instagramda birinin storysinden görmüştüm bu taktiği![]()