"Tinerci saldırdı, bacağıma bişey döktü" demişti ama... Bakın ne çıktı

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
İzmirli modacı Işık Cansu Canayak’ın Nişantaşı’nda bir tinercinin, ayağına ne olduğunu bilmediği bir maddeyi döktüğünü iddia ettiği olayın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
Sitene Ekle

[xtable]
{tbody}
{tr}
{td} {/td}
{/tr}
{/tbody}
[/xtable]
İHA

İzmirli modacı Işık Cansu Canayak’ın Nişantaşı’nda bir tinercinin, ayağına ne olduğunu bilmediği bir maddeyi döktüğünü iddia ettiği olayın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Nişantaşı’nda geçtiğimiz günlerde tinercinin saldırısına uğradığını iddia eden İzmirli Moda Editörü Işık Cansu Canayak, Vali Konağı Caddesi’nde bir tinercinin, ayağına ne olduğunu bilmediği bir maddeyi döktüğünü öne sürmüştü. Işık Cansu Canayak’ın, “Tinerci saldırdı” dediği olayın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

O ANIN GÖRÜNTÜSÜ ORTAYA ÇIKTI

Görüntüler modacı Işık Cansu Canayak'ın sokakta köşeyi dönerken elinde bardak bulunan biriyle çarpıştığı izlenimini veriyor.

Çarpışma sonrası bardakta bulunan sıvı modacının ayağına dökülünce genç kadın hemen ayakkabısını çıkarıyor. Çarptığı kişi de genç kadına yardım ediyor.

Bir görgü tanığı da olayın kazayla yaşandığını, Canayak ve elinde kahve olan kişinin çarpışması sonucu yaşandığını öne sürmüştü.

Genç kadının olay sonrası polise başvurmadığı öğrenildi.

NE DEMİŞTİ ?

Tinerci saldırısına uğradığını iddia eden genç modacı, olay sonrası, “Bilgisayarım bir yana saçıldı, her şeyim bir yerdeydi. Çığlık attım, ‘Yardım edin’ diye ve sağ olsun insanlar başıma toplandılar. Ben o an herhalde bacağım falan koptu, ayağım koptu dedim. Tinerci ilk başlarda başıma dikilip, bana tepeden bakarak can çekişmemi seyretti ve bana ‘Ne bağırıyorsun ki, o kadar da sıcak değildi’ diyerek de alay etti” demişti.,
(İHA)

ünlü olmak için mi yaptı acaba, ilginç, ben çok safım herhal, gayet inandırıcı gelmişti

Neden böyle bi açıklama yapma gereği duymuş acaba? Şikayette edilmemiş.

Bu şekilde reklamını yapamaz birleri anlatsın hanım kızımıza...

Olayları ne kadar farklı bir yönden görmüş yaratıcı zihniyet diye ben buna derim.
Yoldan geçen vatandaş tinerci olmuş
Ayağına dökülen kahve ne olduğu belirsiz acı veren bir sıvı...
Başına toplanan kimseyi göremedim ben .

kahve dökülünce bacağı koptu zanneden biri uzak durmak lazım

ya şimdi bu kız sokağa nasıl çıkıyor merak ediyorum
artık bi daha ki sefere kamera var mı bi yerlerde, ya da telefonla çeken var mı bakar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…