Tıp öğrencisine burs

Sifa Sahin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2015
7
2
28
Merhaba
Ben katip çelebi unv de (devlet) tıp fakultesi öğrencisiyim.1. Sınıfı 77 not ortalamasıyla bitirdim.4 kız kardeşiz.2 miz aileden uzakta unv de okuyoruz.1 kardeşim de bu sene lys ye girecek.Ailecek masrafımız çok yani.Özellikle dersaneler kaldırılınca annem her türlü desteği vermeye çalışıyor kardeşime.İnşallah o da tıp fakültesini kazanacak.Ben sadece kyk dan kredi alıyorum.Her ay benim için maddi acidan zorlu geçiyor.Sizden ricam çevrenizde burs verebilecek kişi veya kurum varsa söyleyebilir misiniz?internet üzerinden birçok yere başvuru yaptım ama sonuç çıkmadı.umarım yanlış anlasilmamisimdir.ilgilendiginiz için teşekkür ederim.

Eklentiler

• Screenshot_2015-07-02-02-56-41-1.png
    Screenshot_2015-07-02-02-56-41-1.png
    368,7 KB · Görüntüleme: 285
Tabi tatlimm o capsi gordum ya tamamdir hemen hesap numarani at mesajla yatiriyorum parayi :))))) saka saka yazin part time calis harclik yaparsin

Hakkaten tıpta mi okuyorsun sen yoksa bizimle tıpa mı geciyorsun :KK76:

Tipta okuyan birine cogu yer burs verir aslinda. Neden bulamadiniz ki?
Ben de öyle düşünmüştüm aslında fakat hiç beklediğim gibi olmadi.turkiye kardiyoloji derneği kontenjan aştığı için bu sene başvuru almadi.saglik ve egitim vakfi ise 2. Siniftan itibaren veriyor.Bu 2 vakif,dernek tip öğrencisine verdiği için söyledim.10 yere basvurmusumdur internetten ama sonuc cikmadi maalesef

Ben de öyle düşünmüştüm aslında fakat hiç beklediğim gibi olmadi.turkiye kardiyoloji derneği kontenjan aştığı için bu sene başvuru almadi.saglik ve egitim vakfi ise 2. Siniftan itibaren veriyor.Bu 2 vakif,dernek tip öğrencisine verdiği için söyledim.10 yere basvurmusumdur internetten ama sonuc cikmadi maalesef

Hastanelere falan basvur. Buyuk sirketlere basvur. Elbet ki cikar. Notlarin da iyi cunku. Allah yardim etsin..

Oğrenciyken ev arkadaşım tıptaydı 700 den fazla burs alıyordu . Ama durumları gerçekten kotuydu . Arkadaşlarına falan danıştın mı

TEV'e başvurdun mu? Zaten burs başvuruları genelde ağustos eylül gibi oluyo diye hatırlıyorum. Geçen sene bende başvurmuştumda. Acıbadem sağlık ve eğitim bursu vardı sanırım o da olabilir. Ben mesela 2. sınıf bitince almaya başladım 2 den sonra not ortalaman hala yüksekse alırsın.
Yinede anlamadım nerelere başvurdun mesela şu an başvuru alan neresi var ki vakıflardan?

Hastaneler mezun olunca belli bir süre çalıma tahhüdü karşılığı veriyor canım sanırım. İyi şanslar, başarılar..

X