- 25 Aralık 2014
- 825
- 850
Ablalarım herkese merhaba hepinizin bayramı m.olsun. Erkek arkadaşımın annesini her özel günde kandil olsun bayram olsun ararım hatta hasta olur ararım ara sıra bir ihtiyacınız var mı diye ararım yalnız yaşıyor çünkü yani sürekli arıyorum mesaj atıyorum. Erkek arkadaşımın doğum gününde çiçek gönderdim hatta aman kadın mutlu olsun yazık kızı yok diyerekten.Bugün yine aradım önce normal konuştu müsait değildi sonra konuşuruz dedi . yarım saat sonra o aramış bende bulaşık yıkıyordum açamadım. tekrar ben aradım ama çok soğuk konuştu. normalde de soğuk konuşuyor zaten örneğin ben nasılsınız diyorum bekliyor 5 saniye sonra cevap veriyor . Sonra ben iyiyim dicem tam başka bir laf açıyor o zaman ikimizin lafı birbirne geçiyor. Ne zaman konuşsak bu kadın böyle. bugünde patladım benimkine annen benimle soğuk konuştu dedim yanında yengem vardır diyor. ee yanında biri varken benimle soğuk konuşup neden beni küçük düşürüyor ki . fazla mı yüz verdim ne. kendini çok ağırdan satıyor aylardır.hiç kendi beni aramaz hep ben ararım hep ben üstüne düşerim . sizce artık napayım ya bir fikir verin ..