- 2 Ağustos 2025
- 50
- -4
- 1
- 20
- Konu Sahibi Zeynep190333
Ozguvensizim gerçekten dürüst yorum yapar mısınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorunda bu zaten normal olmak sıradan olmakGördüm tipini. Normalsin neyi sorun ettigini anlamadim sosyal medyadaki estetiklilerden filan etkileniyorsunuz herhalde yoksa tipiniz normal Turk standartlarinda.
Dış görünüşümu işteNeye göre yorum yapacağız?
E onu diyorum işte fotoğrafınız vs yok nerden bileceğiz?Dış görünüşümu işte
Sorunda bu zaten normal olmak sıradan olmak
Dm bebeyimE onu diyorum işte fotoğrafınız vs yok nerden bileceğiz?
Ya tipim siradanmis işte o yüzden kafaya takıyorum takmakla haklı değil miyim nefret ediyorum sıradan olmaktanbu konuda kitaplar, videolar ve telefon uygulamaları bile var. Onlardan başlayın. Genel kültür çalışın, kitap okuyun. Bir hobi edinin. Basit bir spor rutini oluşturun iki günde bir 20 dk yürüyüş bile olur.negatif arkadaşları hayatından çıkar. Kişisel bakımını erteleme günlük kıyafetlerin temiz ve ütülü olsun bunlar başlangıç olarak aklıma gelenler. 19 yaş bu tarz bunalımlar olur takılma kardeşim.
Yavrum bu nedemek ya ne olmak istiyorsun sen hepimiz sıradanız burda daha 19 yaşındasın büyüdükçe güzelleşirsin üzülmeYa tipim siradanmis işte o yüzden kafaya takıyorum takmakla haklı değil miyim nefret ediyorum sıradan olmaktan
AtsanağğğğDm bebeyimsana sexi bir fotomu atayım mı yorumla
![]()
Attım yorumlar mısınızAtsanağğğğ![]()