- 21 Kasım 2017
- 28.689
- 124.298
- 598
- Konu Sahibi bendekidurumlar
İstediği kadar övsün, konu sahibinin adını görünce aklıma gelen tek şey: CİMRİLİK.Kendimi överken ben...![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İstediği kadar övsün, konu sahibinin adını görünce aklıma gelen tek şey: CİMRİLİK.Kendimi överken ben...![]()
Benim de aklıma gelen sohbet konusu bulamıyorum diyen sadece eşimle ben olayım diyen, eşinin arkadaşı ve eşi ile yemeğe tanışmaya gideceği zaman dertlenip insanlarla iletişim kuramıyorum üniversitede hep tektim vs diyen biri aklıma geliyor ama konuları ve konu sahiplerini karıştırmış olmam da çok muhtemel tabiiİstediği kadar övsün, konu sahibinin adını görünce aklıma gelen tek şey: CİMRİLİK.![]()
antep bu sene günes mi gördü sanki margaretBen Antep’te yaşamaya başladıktan sonra karardım maalesef. O yüzden çekiliyorum, siz devam edin beyaz tenli arkadaşlar.
hayran oldum özelliklerinize aynı ben.kanki olalımmmmAy ben yaşımı gösteriyorum nasıl gudubetlik anlatamam tam çirkefim. Bebeksi cildim de yok zaten belki de ondandır yüzümden sinsilik akar… Sizi kıskandım. Keşke ben de sizin gibi olabilseydim.![]()
Beyaz tenli değilsen eleniyorsunhayran oldum özelliklerinize aynı ben.kanki olalımmmm![]()
tövbe bismillah aynaya gittim şimdi.salak gibi bakan göz de mi oluyor diye.Bende gözlerden çekiyorum
Gerçekten salak gibi bakıyorlar bazen
Yapacak hiiiiç bişey yok
aa beyaz ötesiyimm ama ama lisede gibi de durmuyorum.ben de elendimmmBeyaz tenli değilsen eleniyorsun.
Saflık masumiyet genelde güzel yüzle bağlaştırılır zaten aslında. Buna yönelik bilimsel araştırmalar da var güzel suçlular ve daha az güzel masum insanlar gösterilip hangisi suçludur diye soruluyor çok yüksek oranda insanlar hep daha az güzele atfediyor mevcut suçu. Bahsettiğiniz gibi bir çelişki yok ortada kısacası.Hayır ama diğerleri çirkin demek istemedim aslında yanlış anlaşıldı
Sadece güzelimdir aslında ama yine de saf salak görünüyorum ,güzellik bir hava katmıyor diye düşündüğümü söylemek istemiştim![]()
Nazar olmazsın inşallahBen de cipil cipil bakan bebeksi renkli gözlerim ve puruzsuz bembeyaz bebeksi tenimden çok rahatsizim kavgaci tiplilerden olsam keşke.Cozum yok tatlim. Estetik yaptir ya da
Estetik yaptırıp o saf ifadeden kurtulunBiraz fena olanlar, tuttuğunu koparanlar, hakkını savunabilenler veya sadece hak değil tartışmaya haksızca girenler de hemen yüzünden belli oluyor gibi hissediyorum.
Bir de kendime aynaya bakıyorum 29 yaşındayım ama çocuk gibi görünüyorum 18 gibi falan hatta 18'den küçük sananlar bile olmuştu. Pandemide yaş sınırı için yasaklar varken kimlik sorup şaşırmışlardı. Sadece bu masum ifadeden bile bu hayatta kaybettiğimi düşünüyorum.
Aslında baya da güzelimdir pürüzsüz beyaz tenliyim, yüzümde herşey yerli yerinde yine de böyle görünenleri kıskandığım oluyor tuttuğunu koparan insanlar neden yüzünden anlaşılıyor onu da çözemedim . Beni gördüklerinde ise hemen yüzünden iyilik akıyor diyorlar. Doğrudan kafalarında o portreyi çiziyorum hiç tanınmadan. Hoş tanısalar da zaten öyleyim deama ilk etapta hemen böyle görünmek istemezdim.
Karıştırmadın bunlar da vardı evet. Ama kaşar-sucuk travmasını aşamıyorum ben.Benim de aklıma gelen sohbet konusu bulamıyorum diyen sadece eşimle ben olayım diyen, eşinin arkadaşı ve eşi ile yemeğe tanışmaya gideceği zaman dertlenip insanlarla iletişim kuramıyorum üniversitede hep tektim vs diyen biri aklıma geliyor ama konuları ve konu sahiplerini karıştırmış olmam da çok muhtemel tabii
Antep tabiriyle SİFLİSİN yani hahahahahahahaantep bu sene günes mi gördü sanki margaretama evet ben de güneydoğulu esmer genlerimden dolayı saf yerine sinsi görünüyorum herhalde
![]()
tövbe bismillah aynaya gittim şimdi.salak gibi bakan göz de mi oluyor diye.![]()