Tipimi fazla saf buluyorum

Temiz yüzlü ile saf tanımını karıştırıyorsun bence. Açık renk tenliysen zaten yüzün ışığı daha iyi yansıttığı için otomatikman küçük görünürsün.Burada sorun yaşını göstermemek veya temiz yüzlü olmak değil.Yüzünün karakteri yok demek. Davranışların da yaşına göre uygun değil ki insanlar sana yüzünden iyilik akıyor diyor kibarca. Aslında kast ettikleri bu değil. Sen de ne kastettiklerinin farkındasın zaten.

İstediği kadar övsün, konu sahibinin adını görünce aklıma gelen tek şey: CİMRİLİK. 😁
Benim de aklıma gelen sohbet konusu bulamıyorum diyen sadece eşimle ben olayım diyen, eşinin arkadaşı ve eşi ile yemeğe tanışmaya gideceği zaman dertlenip insanlarla iletişim kuramıyorum üniversitede hep tektim vs diyen biri aklıma geliyor ama konuları ve konu sahiplerini karıştırmış olmam da çok muhtemel tabii

Ben Antep’te yaşamaya başladıktan sonra karardım maalesef. O yüzden çekiliyorum, siz devam edin beyaz tenli arkadaşlar.
antep bu sene günes mi gördü sanki margaret :KK70: ama evet ben de güneydoğulu esmer genlerimden dolayı saf yerine sinsi görünüyorum herhalde 🥺

Ay ben yaşımı gösteriyorum nasıl gudubetlik anlatamam tam çirkefim. Bebeksi cildim de yok zaten belki de ondandır yüzümden sinsilik akar… Sizi kıskandım. Keşke ben de sizin gibi olabilseydim. 🥲
hayran oldum özelliklerinize aynı ben.kanki olalımmmm :KK45:

Hayır ama diğerleri çirkin demek istemedim aslında yanlış anlaşıldı😅
Sadece güzelimdir aslında ama yine de saf salak görünüyorum ,güzellik bir hava katmıyor diye düşündüğümü söylemek istemiştim 😂😂
Saflık masumiyet genelde güzel yüzle bağlaştırılır zaten aslında. Buna yönelik bilimsel araştırmalar da var güzel suçlular ve daha az güzel masum insanlar gösterilip hangisi suçludur diye soruluyor çok yüksek oranda insanlar hep daha az güzele atfediyor mevcut suçu. Bahsettiğiniz gibi bir çelişki yok ortada kısacası.

Biraz fena olanlar, tuttuğunu koparanlar, hakkını savunabilenler veya sadece hak değil tartışmaya haksızca girenler de hemen yüzünden belli oluyor gibi hissediyorum.
Bir de kendime aynaya bakıyorum 29 yaşındayım ama çocuk gibi görünüyorum 18 gibi falan hatta 18'den küçük sananlar bile olmuştu. Pandemide yaş sınırı için yasaklar varken kimlik sorup şaşırmışlardı. Sadece bu masum ifadeden bile bu hayatta kaybettiğimi düşünüyorum.
Aslında baya da güzelimdir pürüzsüz beyaz tenliyim, yüzümde herşey yerli yerinde yine de böyle görünenleri kıskandığım oluyor tuttuğunu koparan insanlar neden yüzünden anlaşılıyor onu da çözemedim . Beni gördüklerinde ise hemen yüzünden iyilik akıyor diyorlar. Doğrudan kafalarında o portreyi çiziyorum hiç tanınmadan. Hoş tanısalar da zaten öyleyim de 😂 ama ilk etapta hemen böyle görünmek istemezdim.
Estetik yaptırıp o saf ifadeden kurtulun 😂

Çalışırken aldığım iltifat “ karşıdan prenses yanına gelince cadı gibisin “ masum olmak çok zor neyseki karakterim cadı

Benim de aklıma gelen sohbet konusu bulamıyorum diyen sadece eşimle ben olayım diyen, eşinin arkadaşı ve eşi ile yemeğe tanışmaya gideceği zaman dertlenip insanlarla iletişim kuramıyorum üniversitede hep tektim vs diyen biri aklıma geliyor ama konuları ve konu sahiplerini karıştırmış olmam da çok muhtemel tabii
Karıştırmadın bunlar da vardı evet. Ama kaşar-sucuk travmasını aşamıyorum ben. 😂

Neyse ben de ovcem kendimi 179 boyunda, beyaz tenli, lensle renkli gozlu ve cakma sarisinim.

30 yokum ama 29 varim. Yuzumu goren hic iyilik akiyor demiyor, cunku her duygumu belli ederim.

Siz duygularinizi belli etmiyor, sahte davranıyorsaniz oyle sanmalari normal.

Ben de ilk basta nasil anladiysam konuyu, ileri yaslarda kucuk gostermenin faydasini gorursun diyorum tum iyi kalbimle ve saf duygularimla..

tövbe bismillah aynaya gittim şimdi.salak gibi bakan göz de mi oluyor diye. :KK45:

Okulda bir kiz vardi hiç sohbetim olmamisti başta ama onu her gordugumde hep biraz zeka sorunu var saniyordum. Sonra tanişmiştik bir şekilde ve zeka sorunu veya hastaligi yokmuş meğer gayet normal bir kizdi ama agzi hafif aralik duruyordu ve gözleri anlamiyor gibi bakiyordu. 😂😂😂

Back
X