Tipimiz olmayan birini zamanla sevebilir miyiz?

mavibeneklikiz777

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2020
249
172
103
Merhabalar kadınlar kulübünün güzide kızları sizlere bir sorum olacaktı. Uzun zamandır yalnızım. Hiç aklımda yokken kendimi bir flörtün başlangıcında buldum. Kendisini üni yıllarından beri tanıyordum farklı bölümlerdeydik çok az bir muhabbetimiz vardı. Şimdi onun bana yazmasıyla görüşmeye başladık. Kendisi meslek, kültür vs yönlerden bana uygun kabul edebileceğim biri fakat dış görünüş olarak tam tipim değil. Iyi de bir insan olduğunu düşünüyorum ama bu zamanla daha net anlaşılır. Şu an bende kendisine karşı hiç duygu yok. Tek kafama takılan nokta da bu. Bu tarz önyargılarla başlayıp zamanla aşık olanlar varmı? Mantigima uyuyor fakat sadece mantıgin yeterli olduğunu düşünmüyorum. Aşk evliliği istiyorum. Yazanlara şimdiden teşekkür ederim.

Aşk evliliği yapanları da görüyoruz burda.... Tanışmadınız sanırım henüz? Görüşmeye başladık demişsiniz? Kaç defa görüştünüz? Hiçbir şekilde olmadıysa bence karşınızdakinin de vaktine yazık. Devam etmeyin. Ama sonrasında "tüh, keşke bi şans verseydim" deyip de adama dönmeyr kalkmayın da

Bence tipini beğenmediğin birini insan olarak seversin arkadaş olarak seversin uzun vadede başka türlüsü olmaz. Alışırsın, belki sevdiğini zannedersin ama tipin olan biri karşına çıktığında o zaman arap saçına döner mevzu. işi iyi, huyu iyi , o beni seviyor falan gibi şeylerle sevmediğiniz insanları sevmeye çalışmayın. Sevicek olsanız severdiniz zaten. Meslek ve kültür olarak uygun diyorsunuz ama ona rağmen olmamış sevgi böyle şeylere bakmıyor zaten.

Görüşmeye şimdilik yalnızca mesajla devam ediyoruz henüz çok yeni. Yüz yüze buluşma da olacak tatil sonrası ama dediğim gibi hayallerimdeki tip değil okuldayken falan iyi biri diye düşünürdüm ama hiç bu şekilde aklıma gelmezdi. Ben de en başından net olup kimsenin vaktini almamaktan yanayım. Ama belki buluşunca bir etkilenme oluşur bilmiyorum

Henüz çok yeni zamanla sevgi oluşurmu diye düşündüm ama hayırlısı

Sevicem diye zorlamayın kendinizi, ön yargılıda olmayın. Nötr bi şekilde buluşun bence

Görüşmekten kastınız sanal iletişimse mutlaka yüz yüze bir şans verin derim. Bazen olur, uzun zaman geçmiştir hafızanız taze değildir, fotoğraflarına bakarsınız tipim değil dersiniz. Yine de buluştuğunuzu farz edelim, bir bakmışsınız gülüşü, gözündeki nazar, enerjisi vs bir şey sizi yakalamış. Tipten ziyade çekim var mı yok mu bir bakmak gerek. Aşk olsun dilerim

Buluşmadan karar vermek zor..

Belki bakışı konuşması gülüşü seni etkileyebilir bu sebeple aşık olabilirsin hayallerindeki tip olmasada..

Ama eğer bunlarda etkilemezse seni zor.. mantıkla olcak gibi değil.. hep merak etmişimdir sadece mantıkla işi yaşı uygun diye evlenip 'ten uyumunda sıkıntı olur mu bunu bilemedim

Evet ben de mantığın tek basina yeterli olmadığını düşünüyorum. Buluşmaya kadar mesajlarla tanımaya çalışıp o günkü hislerime göre hareket etmek en doğrusu olacak..

Tipin olmayabilir ama dokunduğunda, temas ettiğinde bir çekim olmak zorunda. Ten uyumu olmaz ise yürümez. Benim çok yakışıklı, biblo gibi erkek arkadaşlarım oldu ama yanlarında çok sıkılıyordum. Sürekli saate bakıyordum. Gitsinler diye gözünün içine bakıyordum. Eşim tip olarak hiç hayalimdeki gibi biri değildi, herşeyden önce esmer değil ama buluştuğumuz gün kendimi o kadar yakın hissettim ki zaman dursun istedim. Bu işler belli olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…