- 1 Nisan 2020
- 249
- 172
- 103
- Konu Sahibi mavibeneklikiz777
-
Henüz çok yeni zamanla sevgi oluşurmu diye düşündüm ama hayırlısıBence tipini beğenmediğin birini insan olarak seversin arkadaş olarak seversin uzun vadede başka türlüsü olmaz. Alışırsın, belki sevdiğini zannedersin ama tipin olan biri karşına çıktığında o zaman arap saçına döner mevzu. işi iyi, huyu iyi , o beni seviyor falan gibi şeylerle sevmediğiniz insanları sevmeye çalışmayın. Sevicek olsanız severdiniz zaten. Meslek ve kültür olarak uygun diyorsunuz ama ona rağmen olmamış sevgi böyle şeylere bakmıyor zaten.
Sevicem diye zorlamayın kendinizi, ön yargılıda olmayın. Nötr bi şekilde buluşun benceGörüşmeye şimdilik yalnızca mesajla devam ediyoruz henüz çok yeni. Yüz yüze buluşma da olacak tatil sonrası ama dediğim gibi hayallerimdeki tip değilokuldayken falan iyi biri diye düşünürdüm ama hiç bu şekilde aklıma gelmezdi. Ben de en başından net olup kimsenin vaktini almamaktan yanayım. Ama belki buluşunca bir etkilenme oluşur bilmiyorum
Tipini beğenmediğim biriyle enerjim tutarsa çok yakın arkadaş olabilirim en fazla. Tip hikaye değil yani.Hayallerde ki tip nasıl oluyor kibu işler enerji tutması daha çok tipip hikaye
Çok büyük konuşmayın bu gözler neler neler gördüTipini beğenmediğim biriyle enerjim tutarsa çok yakın arkadaş olabilirim en fazla. Tip hikaye değil yani.
Ben de öyle düşünüyorum o günkü durum gidişatı göstersin.Sevicem diye zorlamayın kendinizi, ön yargılıda olmayın. Nötr bi şekilde buluşun bence
Görüşmekten kastınız sanal iletişimse mutlaka yüz yüze bir şans verin derim. Bazen olur, uzun zaman geçmiştir hafızanız taze değildir, fotoğraflarına bakarsınız tipim değil dersiniz. Yine de buluştuğunuzu farz edelim, bir bakmışsınız gülüşü, gözündeki nazar, enerjisi vs bir şey sizi yakalamış. Tipten ziyade çekim var mı yok mu bir bakmak gerek. Aşk olsun dilerimMerhabalar kadınlar kulübünün güzide kızlarısizlere bir sorum olacaktı. Uzun zamandır yalnızım. Hiç aklımda yokken kendimi bir flörtün başlangıcında buldum. Kendisini üni yıllarından beri tanıyordum farklı bölümlerdeydik çok az bir muhabbetimiz vardı. Şimdi onun bana yazmasıyla görüşmeye başladık. Kendisi meslek, kültür vs yönlerden bana uygun kabul edebileceğim biri fakat dış görünüş olarak tam tipim değil. Iyi de bir insan olduğunu düşünüyorum ama bu zamanla daha net anlaşılır. Şu an bende kendisine karşı hiç duygu yok. Tek kafama takılan nokta da bu. Bu tarz önyargılarla başlayıp zamanla aşık olanlar varmı? Mantigima uyuyor fakat sadece mantıgin yeterli olduğunu düşünmüyorum. Aşk evliliği istiyorum. Yazanlara şimdiden teşekkür ederim.
Büyük konuşmuyorum şu ana kadar hep öyle oldu. Tipe önem veren biri olmayı istemezdim asıl ama elimde değilÇok büyük konuşmayın bu gözler neler neler gördü
Hayallerdeki tip değil benim hayalimdeki tipe pek yakın değil. Bire bir aynisi olmasını beklemiyorum tabiki ama pek tarzım değil deyim o haldeHayallerde ki tip nasıl oluyor kibu işler enerji tutması daha çok tipip hikaye
Görüşmekten kastınız sanal iletişimse mutlaka yüz yüze bir şans verin derim. Bazen olur, uzun zaman geçmiştir hafızanız taze değildir, fotoğraflarına bakarsınız tipim değil dersiniz. Yine de buluştuğunuzu farz edelim, bir bakmışsınız gülüşü, gözündeki nazar, enerjisi vs bir şey sizi yakalamış. Tipten ziyade çekim var mı yok mu bir bakmak gerek. Aşk olsun dilerim
Görüşmekten kastınız sanal iletişimse mutlaka yüz yüze bir şans verin derim. Bazen olur, uzun zaman geçmiştir hafızanız taze değildir, fotoğraflarına bakarsınız tipim değil dersiniz. Yine de buluştuğunuzu farz edelim, bir bakmışsınız gülüşü, gözündeki nazar, enerjisi vs bir şey sizi yakalamış. Tipten ziyade çekim var mı yok mu bir bakmak gerek. Aşk olsun dilerim
Evet ben de mantığın tek basina yeterli olmadığını düşünüyorum. Buluşmaya kadar mesajlarla tanımaya çalışıp o günkü hislerime göre hareket etmek en doğrusu olacak..Buluşmadan karar vermek zor..
Belki bakışı konuşması gülüşü seni etkileyebilir bu sebeple aşık olabilirsin hayallerindeki tip olmasada..
Ama eğer bunlarda etkilemezse seni zor.. mantıkla olcak gibi değil.. hep merak etmişimdir sadece mantıkla işi yaşı uygun diye evlenip 'ten uyumunda sıkıntı olur mu bunu bilemedim
Keşke böyle olmasa ama oluyor demek ki. Her şeyin hayırlısı.Böyle yaşayanlar olmuş ki galiba sevmesem de alışırım parçası çıkmış ortaya....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?