- Konu Sahibi death_glory
-
ßen sormuStum buruN uCu 2500 riNopLasti 3000 demişLerdi keŞke yarısı kAdar Olsa bugün gider yaptırırıM
bende burun ucumdan memnun diilim. düşük duruyor ve resimlerde sivri çıkıyor gibime geliyor.
umarım bu ameliyatı olan vardır da bizi bilgilendirir. fiyatları nedir, acılı oluyor mu çok fazla? hangi doktor iyidir vs? yardımcı olursanız sevinirim.
ben tunc tiryakiye iple burun aski operasyonu olmak istiyorum.burun ucu ameliyati icin tasarimlari nasil yapabiliriz bir bilgin varmi arkadasim.
ßen sormuStum buruN uCu 2500 riNopLasti 3000 demişLerdi keŞke yarısı kAdar Olsa bugün gider yaptırırıM
ben tunc tiryakiye iple burun aski operasyonu olmak istiyorum.burun ucu ameliyati icin tasarimlari nasil yapabiliriz bir bilgin varmi arkadasim.
burun ucu kıkırdağım çok yumusakmıs, yumusak kıkırdakların burun ameliyatın dezavantaj oldugunu okumustum, dogru mu?
Bunun yanı sıra çok sert olmasıda dezavantaj(mış), derinin çok kalın yada ince olmasıda dezavantaj(mış) O kadar çok şey etkenmişki ameliyatta çok iyi araştırmak gerekiyor.
arkadaşlar banada 3000 demişlerdi bunlar niye böyle çok isitoyr yaa burun ucu için birde askı tekniği iyi dğeilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?