Tipplasti / Minor Rinoplasti ameliyatı olan var mı?

FAZLANAZLI

hak yerini buldu!
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2008
6.546
8.793
498
kızlar yıllardır nefes problemim var sonunda korkumu yenip ameliyat olmaye karar verdim daha önce iki kez estetik oldum meme büyütme ve bacağa yağ enjeksiyonu ilk ameliyatımdan memnunum şekil şemal olarak ikincisi fiyasko oldu neyse konu bunlar değil ben birçok dr ile görüşmeler yaptım ama medyatik dr ların artık doyuma ulaştığı için gerçekten işlerini düzgün yapamadıklarını ve önemsemediklerini düşünüyorum. bunlar benim şahsi fikrim.
benim yıllardır yaşadığım nefes problemi dolayısıyla hem KBB hem plastik cerrahlarla görüştüm aslında burunum dış görüntüsünden memnunum birçok estetik sonucundan iyi özellikle yandan. ben yapay buruna karşıyım bana çok itici geliyor. bu da şahsi fikrim ne kadar doğal olsa da artık gün içinde otobüste metroda birçok kişinin burnunun estetik olduğunu anlaşabilecek düzeye geldim
görüştüğüm dr lar içinde bana güven veren bi isim oldu kendisi plastik cerrah ikinci ameliyatımın revizyonunu yapacak. göbeğimde çökme ve iç bacakta dalgalanmalar var bunları düzeltecek tabi ne kadar düzelecek meçhul burnumdan da bahsettim tomografi çekelim dedi ama sana tipplasti yapsak çok iyi olur dedi ben asla estetik istemediğimi söylemiştim sen istemiyorsan yapmayız dedi sadece nefes problemini hallederiz dedi ama bi yandan da kafamı kurcalıyo o kadar ameliyat masasına yatıcam acaba burun ucumdaki fazla kıkırdakları da alsa biraz topvari bi burun ucum var acaba nasıl olur diye de düşünmeden edemiyorum. var mı bu ameliyatı olan şimdi sadece ucunu yap desem biraz kemik var onu alır yapay olur korkuyorum yüzüm küçük minyonum bana abest kaçmaz aslında küçük bi burun ucu kararsız kaldım var mı fikir verebilecek olan.

Back
X